- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Ne dedimşüpheli bir durumun vardıne oldu ikizana? Destekçinim bu arada
Şüpheli durum derken yine anlamadimşüpheli bir durumun vardıne oldu ikizana? Destekçinim bu arada
Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir. Sonucunu alınca yaz mutlakaTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
Canım88prenses22 canımmmm rakibeeeem
Önemli bir şey olmamasına sevindim canım diyetisyen kontrolünde kiloda verirsen karaciğer yağlanmasıda geçer ilaçlardan hepten kurtulursun inşallahKızlar merhaba doktordan çıktım karaciğer yağlanması varmış onun dışında kötü hiçbir şey yok daha çok benim için sevindirici bir şey oldu insülin iğnelerinden hapa döndüm 1 ay böyle gidecek sonra tekrar kontrole gideceğim ğer haplar daha fayda ederse insülini bırakacağım diyetisyen önerdi şimdilik bu kadar belki diyetisyene gidebilirim belki de kendi kafamda bir şeyler yapabilirim
İnşallah canım canımÖnemli bir şey olmamasına sevindim canım diyetisyen kontrolünde kiloda verirsen karaciğer yağlanmasıda geçer ilaçlardan hepten kurtulursun inşallah
Çok iyiyim canım sen nasılsınsara iyi misin??
bizimkilerin canı doritoslu çiğ köfte istiyormuş.sipariş verelim gelsin diyorlar ama şu saate kadar yemedikleri hiçbişey kalmadıben de ufak ufak ucundan tabii
kuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.Diyete başladığımdan beri ilk kez kaçamaksız bir Cuma geçiriyorum. Canım inanılmaz tatlı şeyler istiyor. 3 ü 1 aradaya bile razıyım o derece
canım senin kan grubun neydi? belki yazmışsındır ama unuttum.Tabiki Zehracım sen istedikten sonra.
Mutlaka Dikkat etmemiz gereken şeyler var.
1. Suyu yemekle karıştırmıyorsun
Öğünden yarım saat önce. Bir birbuçuk saat sonra sıvı alabiliyorsun.
2.asla proteinler karişmiyor. Yani etler. Süt ürünleri bir çeşit şeçiyorsun 1 öğünde.
3. Akşam kaçta yiyebilirsin? 16 saatlik açlık lazım. Kahvaltıyla arasında.
Ben sabah 10 akşam 18 de öğün saatlerim
Kahvaltın
Bir gün peynir 2 kk kadar yahut 1 yumurta. Ama Asla aynı günde yok.
Yanında yeşillik domates salatalık vS. Birde 7 zeytin.
AAra aynı. Kahvaltıdan 4 saat sonra
3 ceviz yahut benzeri çiğ kuruyemişler.
3 incir. Yada 3 hurma. Yada 4 kayısı gibi
AAkşamda
1 gün Sebze 6 kş kadar yanında Yogurt ( mantar ve ıspanak yogurtsuz) çünki bunlardada yorgun protein varmış ve yogurdun prosuyla karışmıyor.
Ve salata.
2. Gün et. Tavuk. Balık bunlardan birisi.
Yanına yine salata
(salataya z. Yağ nar ekşisi limon ekleyebilirsin.
2. Hafta diyetim buydu benim.
İlk 1. Hafta ise sabah ve akşama ek 1 dl tb. Ekmegim vardı.
Ama sen çok yiyen biri değilsin ve sonuç istiyorsun ekmeksiz tavsiye ederim.
Başka soracagın bişi varsa seve seve cevaplarım.
Diğer arkadaşlarda deneye bilir. Be ce sıkın dişinizi birkaç hafta yapın derim ne kaybedersiniz kilodan başka.
çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez zamanda.Tünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
canım rakibemselam canlar.herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum
moni eşleştirme yapmış.60kiloyum başarılar dilerim arkadaşım.iyi olan kazansın
ahhahaha evde cıssslar çok haaa ve cıssscılarrrsara iyi misin??
bizimkilerin canı doritoslu çiğ köfte istiyormuş.sipariş verelim gelsin diyorlar ama şu saate kadar yemedikleri hiçbişey kalmadıben de ufak ufak ucundan tabii
Öyleyse sana en güzel beslenme şekli karatayKızlar merhaba doktordan çıktım karaciğer yağlanması varmış onun dışında kötü hiçbir şey yok daha çok benim için sevindirici bir şey oldu insülin iğnelerinden hapa döndüm 1 ay böyle gidecek sonra tekrar kontrole gideceğim ğer haplar daha fayda ederse insülini bırakacağım diyetisyen önerdi şimdilik bu kadar belki diyetisyene gidebilirim belki de kendi kafamda bir şeyler yapabilirim
Ay bu ne yaaa
Cok gecmis olsun canim benimKızlar merhaba doktordan çıktım karaciğer yağlanması varmış onun dışında kötü hiçbir şey yok daha çok benim için sevindirici bir şey oldu insülin iğnelerinden hapa döndüm 1 ay böyle gidecek sonra tekrar kontrole gideceğim ğer haplar daha fayda ederse insülini bırakacağım diyetisyen önerdi şimdilik bu kadar belki diyetisyene gidebilirim belki de kendi kafamda bir şeyler yapabilirim
Yağ ve yağlı gıdalardan uzak dur dedi ve diyet spor mutlaka yap dedi 1 ay sonra kontrol verdiCok gecmis olsun canim benim
Peki tadavisi neymis ilac disinda şunu yeme bunu yeme yag yapar cigerre dedi mj
Hadi insallah tertemiz ciksinYağ ve yağlı gıdalardan uzak dur dedi ve diyet spor mutlaka yap dedi 1 ay sonra kontrol verdi
Hadi hayırlısı canımAy benim bunyeyi artik tanimizsinizdir
Regl oncesi ( hala bekliyorum)
Birden bir artmaya basladi geceden beri
Ogle saati ( guzel bir kahvalti yaptim uzun ,zamandir yapamiyordum bagirsak agrisindan) 78 i gordumay manyak bu bunyem ya
Neuse gezegenim.saracoglu deyince bir baktim
Az once elma tarcin limon kuru yaptim icecegim
Gece de yogur limon pul biber kürü insallah
Bu arti 5 kilonun 3 kilosu şişlik muhtemel gerisi ben de anlamadim hafta ici yediklerim oturdu herhalde
Malum son 4 _5 gundur dikkar ediyorum bu dikkat edisler de birdahaki haftaya yansiyacak insallah bakalim
Daha iyi canım ama kızarıklık duruyor krem sürüyorum inşallah iz kalmaz üzerine değdiğimde çok acıyorsara_28 yanığın nasıl oldu, iz kaldımı?
Listedemisin beyb?Ay benim bunyeyi artik tanimizsinizdir
Regl oncesi ( hala bekliyorum)
Birden bir artmaya basladi geceden beri
Ogle saati ( guzel bir kahvalti yaptim uzun ,zamandir yapamiyordum bagirsak agrisindan) 78 i gordumay manyak bu bunyem ya
Neuse gezegenim.saracoglu deyince bir baktim
Az once elma tarcin limon kuru yaptim icecegim
Gece de yogur limon pul biber kürü insallah
Bu arti 5 kilonun 3 kilosu şişlik muhtemel gerisi ben de anlamadim hafta ici yediklerim oturdu herhalde
Malum son 4 _5 gundur dikkar ediyorum bu dikkat edisler de birdahaki haftaya yansiyacak insallah bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?