Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar merhaba doktordan çıktım karaciğer yağlanması varmış onun dışında kötü hiçbir şey yok daha çok benim için sevindirici bir şey oldu insülin iğnelerinden hapa döndüm 1 ay böyle gidecek sonra tekrar kontrole gideceğim ğer haplar daha fayda ederse insülini bırakacağım diyetisyen önerdi şimdilik bu kadar belki diyetisyene gidebilirim belki de kendi kafamda bir şeyler yapabilirim

Önemli bir şey olmamasına sevindim canım diyetisyen kontrolünde kiloda verirsen karaciğer yağlanmasıda geçer ilaçlardan hepten kurtulursun inşallah

sara iyi misin??

bizimkilerin canı doritoslu çiğ köfte istiyormuş.sipariş verelim gelsin diyorlar ama şu saate kadar yemedikleri hiçbişey kalmadı ben de ufak ufak ucundan tabii
Çok iyiyim canım sen nasılsın

Doritoslu çiğköfte nasıl oluyor canım hiç yemedim

Diyete başladığımdan beri ilk kez kaçamaksız bir Cuma geçiriyorum. Canım inanılmaz tatlı şeyler istiyor. 3 ü 1 aradaya bile razıyım o derece
kuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.
canım senin kan grubun neydi? belki yazmışsındır ama unuttum.
Tünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez zamanda.
selam canlar.herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum

moni eşleştirme yapmış. 60kiloyum başarılar dilerim arkadaşım.iyi olan kazansın
canım rakibem iyi olan kazansın. beni bu aralar çikolatalar çok meşgul ediyor ama dikkat edeceğim artık. senin menüler çok güzel.
sara iyi misin??

bizimkilerin canı doritoslu çiğ köfte istiyormuş.sipariş verelim gelsin diyorlar ama şu saate kadar yemedikleri hiçbişey kalmadı ben de ufak ufak ucundan tabii
ahhahaha evde cıssslar çok haaa ve cıssscılarrr

Öyleyse sana en güzel beslenme şekli karatay
Ilk başta 2,5 öğün yaparsın sonra yavaş yavaş 2 ye düşersin
Birde ibrahim saraçoğlu nun kürü var
Onuda yaparsan şahane olur

Cok gecmis olsun canim benim
Peki tadavisi neymis ilac disinda şunu yeme bunu yeme yag yapar cigerre dedi mj

Ay benim bunyeyi artik tanimizsinizdir
Regl oncesi ( hala bekliyorum)
Birden bir artmaya basladi geceden beri
Ogle saati ( guzel bir kahvalti yaptim uzun ,zamandir yapamiyordum bagirsak agrisindan) 78 i gordum ay manyak bu bunyem ya
Neuse gezegenim.saracoglu deyince bir baktim
Az once elma tarcin limon kuru yaptim icecegim
Gece de yogur limon pul biber kürü insallah
Bu arti 5 kilonun 3 kilosu şişlik muhtemel gerisi ben de anlamadim hafta ici yediklerim oturdu herhalde
Malum son 4 _5 gundur dikkar ediyorum bu dikkat edisler de birdahaki haftaya yansiyacak insallah bakalim

Hadi hayırlısı canım
Saracoğlu nun maydanoz, limon kürübenim dediğim

Listedemisin beyb?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…