- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Amin inşallahRabbım hayırlı sonuçlar alırsın.
Geçmiş olsun canım hastaneden çıkınca haber verTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
Kız senin dillerin ne söylüyor
Kek yapıp yiyecekmiş
Hatun hepimizin halısına göz koymuş
Ben kaptırdım, sen demi kaptıracan
Bak onun yüzünden ikizannemin havluları elinden gidecek
EvetBenim jeton köşeli biz bu hafta seninle yaristamiyiz simdi
Geçmiş olsun canımTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
Sağol canımGeçmiş olsun canım
EvetHatun apa senin hocan
Dogrudur diyorsa.Bana öyle bir uyarı gelmedi.
Ne istersen senin olsunEvet
De hele evden gönüllü ne veriyon
Öyle kendiliğinden verme ayol, zevki kaçıyorNe istersen senin olsun
Benim kilo standarti belli en fazla bir kilo o yuzden sen çok kasma kendini rahat takıl bu hafta
Ben tüm hafta ac mi kalsam
Bende hırslı biriyim ama sorun kilo olunca iste neyse dur bakalim cumaya gorusuruz ınsallah bende boş durmam şuan spor yapamiyorum ama eğer yarın regl olursam bir hafta deli gibi spor yaparimÖyle kendiliğinden verme ayol, zevki kaçıyor
Öğünlerine ve yediklerine dikkat et
Ben geçtiğimiz haftaya göre daha rahat olacağımda seni yanıltmasın, kazanmak için elimden gelenide yaparım
Kim tutar İkiz anam ben seni tutuyomBende hırslı biriyim ama sorun kilo olunca iste neyse dur bakalim cumaya gorusuruz ınsallah bende boş durmam şuan spor yapamiyorum ama eğer yarın regl olursam bir hafta deli gibi spor yaparim
Yaaa ınsallah yüzünü kara cikarmamKim tutar İkiz anam ben seni tutuyom
Geçmiş olsun canımTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
geçmiş olsun canımTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
gezom ben seni tutuyorum aşkitellamŞaşırdım mı?
Tabiki hayır
şüpheli bir durumun vardıBende hırslı biriyim ama sorun kilo olunca iste neyse dur bakalim cumaya gorusuruz ınsallah bende boş durmam şuan spor yapamiyorum ama eğer yarın regl olursam bir hafta deli gibi spor yaparim
sara iyi misin??Yettim gari de desi var sen bu azimle bizim evde halı kilim bırakmazsın
yok be ben bu hafta rahat takılacakm sende öyle yap diyet diyet nereye kadar dünya nimetlerinden faydalanmak lazım mesrka bugün evdeyiz güzel bi tarçınlı cevizli üstü kremalı havuçlu kek yap çayın yanına eşinle oturun afiyetle yiyin ben öyle yapacam mesela
Boncuk kaldımıgezom ben seni tutuyorum aşkitellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?