İyi bari alerjin yokmuş
Sabah bol yeşillik vardı unuttum yazmayı
Oda geçer inşallahDaha iyi canım ama kızarıklık duruyor krem sürüyorum inşallah iz kalmaz üzerine değdiğimde çok acıyor
Bu menüyle sen beni sollarsınBugunki menüm
Sabah patates mücver 2 adet
Peynir
Zeytin
Ara bir elma
Öğlen
Fırında tavuk
Yoğurt
2.5 litre su
Hatun bizden topladiklariyla dükkan açacak saramYenemezsem evde bir Isparta halısı var onu atarım
Hiç gaz verme ben çok kilo veremem dedim ya sen rahatına bak börek çörek takılBu menüyle sen beni sollarsın
Dün menü vermişmiydin Fatmacım?
Menüleri çok sıkı ona rağmen verdiğin kiloyu az buluyorum Fatmacım. Bu hafta baskülden inşallah daha güzel sonuç alırsın
Etli ekmeğe bayılırım sende yeseydin ya hepsinin ucundan azıcık azıcık baksaydın kız nefsine zulmetme özellikle bu haftaCumartesi menüm
Geç kalktım
Eşim simsiyah bir bal getirmiş petekli doğal propolis dolu. Bir küçük parça yedim şifa niyetine
12 gibi
1 kase Yogurt (1 çor. Kş ögütülmüş Keten tohumu. Kaşık ucu toz tarcın) katılmış.
1 keçiboynuzu
Ara
2 incir
10 fındık badem
Akşam
Balık
Yş salata.
Su 2 lt
Spor yok
Eşim Konya etli ekmek getirmiş herçeşitinden. Ve bamya çorbası. Bende mis gibi tavuklu çorba yaptım. Hepsi nasıl koktu. Bamya salata yiyim dedim aldım önüme baktım suyu unlu geldi. Gittim bende 2 dl balık yaptım.
Yani hepimiz zorlanıyoruz hanımlar. Ama bu iş kolay değil. Nefis terbiyesi...
İnşallah canım benimOda geçer inşallah
İnşallah.Evet canım verdim
Geçen hafta cuma günü başladım canım ozaman 126 ile başladım c.tesi sizinle yazustigimda 1 günlük ödem im gitmisti
Onun için 126 122.5 iyi canım
Ama bu hafta daha umitliyim cuma ya inşallah
Birde geçen hafta bir gün kacamagim oldu inşallah bu hafta olmazssa
İyi sonuç alırım canim
@ işaretini yaptıktan sonra boşluk bırakmadan kullanıcı adını yazıyorsun canımHanımlar birşey soracaktim şu etiketleme işini nasıl yapıyorsunuz
@ bununla sonrasında kişinin niçin yazıyorsun F Fatimatuz_ZehraHanımlar birşey soracaktim şu etiketleme işini nasıl yapıyorsunuz
Sevindim canım. Karaciğer yağlanması bende de var. Hep kilodan o. Hadi bakalım rakibem bu hafta ne yağacağız bakalımKızlar merhaba doktordan çıktım karaciğer yağlanması varmış onun dışında kötü hiçbir şey yok daha çok benim için sevindirici bir şey oldu insülin iğnelerinden hapa döndüm 1 ay böyle gidecek sonra tekrar kontrole gideceğim ğer haplar daha fayda ederse insülini bırakacağım diyetisyen önerdi şimdilik bu kadar belki diyetisyene gidebilirim belki de kendi kafamda bir şeyler yapabilirim
Canım ben isveç yapıyorum bu hafta da . O yüzden yemiyorum. Ama ben de sonraki zamanlar için yapayım fıstık ezmesikuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.
Pışşşııııkkk yemezlerEtli ekmeğe bayılırım sende yeseydin ya hepsinin ucundan azıcık azıcık baksaydın kız nefsine zulmetme özellikle bu hafta
İnşallah.
Anladım Fatmacım ilk gideni biz görmedik ondan az geldi bana
Ben busefer seni tutuyorumŞaşırdım mı?
Tabiki hayır
Abooovvvv doritoslu cigkofte ne kiz ilk defa duyuyomsara iyi misin??
bizimkilerin canı doritoslu çiğ köfte istiyormuş.sipariş verelim gelsin diyorlar ama şu saate kadar yemedikleri hiçbişey kalmadıben de ufak ufak ucundan tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?