Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Cumartesi menüm

Geç kalktım
Eşim simsiyah bir bal getirmiş petekli doğal propolis dolu. Bir küçük parça yedim şifa niyetine
12 gibi
1 kase Yogurt (1 çor. Kş ögütülmüş Keten tohumu. Kaşık ucu toz tarcın) katılmış.
1 keçiboynuzu

Ara
2 incir
10 fındık badem

Akşam
Balık
Yş salata.

Su 2 lt
Spor yok
Eşim Konya etli ekmek getirmiş herçeşitinden. Ve bamya çorbası. Bende mis gibi tavuklu çorba yaptım. Hepsi nasıl koktu. Bamya salata yiyim dedim aldım önüme baktım suyu unlu geldi. Gittim bende 2 dl balık yaptım.
Yani hepimiz zorlanıyoruz hanımlar. Ama bu iş kolay değil. Nefis terbiyesi...

Dün menü vermişmiydin Fatmacım?

Menüleri çok sıkı ona rağmen verdiğin kiloyu az buluyorum Fatmacım. Bu hafta baskülden inşallah daha güzel sonuç alırsın

Evet canım verdim
Geçen hafta cuma günü başladım canım ozaman 126 ile başladım c.tesi sizinle yazustigimda 1 günlük ödem im gitmisti

Onun için 126 122.5 iyi canım

Ama bu hafta daha umitliyim cuma ya inşallah

Birde geçen hafta bir gün kacamagim oldu inşallah bu hafta olmazssa
İyi sonuç alırım canim

Etli ekmeğe bayılırım sende yeseydin ya hepsinin ucundan azıcık azıcık baksaydın kız nefsine zulmetme özellikle bu hafta

İnşallah.
Anladım Fatmacım ilk gideni biz görmedik ondan az geldi bana

Sevindim canım. Karaciğer yağlanması bende de var. Hep kilodan o. Hadi bakalım rakibem bu hafta ne yağacağız bakalım
kuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.
Canım ben isveç yapıyorum bu hafta da . O yüzden yemiyorum. Ama ben de sonraki zamanlar için yapayım fıstık ezmesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…