Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

mutlu haftasonlarıııııııı kızlarrrr ben geldimmmm
Fulyacım 0 kanguru uyum canım. Evet liste hazırlanırken kangrubu göz önüne alınıyor. Kendi kangrubunuzada uyarlanabilir. Netde var kanguru beslenmeleri. Zararlı olanları ayıklayabilirsiniz.
Bence buna bile dikkat edilmese kilo verdirir bu liste.

Boncuk kaldımı
Sen şimdi ikizannemede verirsin
çuval var çuval
Şüpheli durum derken yine anlamadim
gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullak
geçmiş olsun.sağlıklı beslenirsen bir şey olmaz inşallah
Çok iyiyim canım sen nasılsın

Doritoslu çiğköfte nasıl oluyor canım hiç yemedim
hazır satılıyor.biz de yapmadık
rakibem bugün yediklerimle sen bu hafta beni sollarsın merak etmepsikolojim bozuk olunca aklımda devamlı yemek var

gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullak
Evet canım benim tedavi görüyorum ama bu ay regl bekliyorum tahminim 2 güne olur.diğer tedavi süresince 10 gün zamanım var o sürede spor yaparim diye dusunuyorum

Hadi hayırlısı canım
Saracoğlu nun maydanoz, limon kürübenim dediğim
Tamamdir canim
Listedemisin beyb?
Evetttt
Ya bir acayip 3 gun yemek yemesem 3_4 kilo gider ama ardından yemege abanma durumu oluyor o nedenle dengeli gitmeye calisiyorum
Mesela bugun tika basa yedim ya 4_5 gun sonra sabah bir uyanmisim hooop karnim kocaman :)

O hepimizde var canım moralimiz bozuk olduğunda aklımıza direk ne yesemde rahatlasam geliyor psikolojik açlık bizimkisi

Sabahında protein yok niyeki o yufkanın içi ne hş yumurta biber Domtis of olurdu

Takım arkadaşı olarak yorum yapayım güzel menü saracım

Rakibem olarak yorum yapayım. Bu Menüye beni yenemezsin

Tamamdir canim

Evetttt
Ya bir acayip 3 gun yemek yemesem 3_4 kilo gider ama ardından yemege abanma durumu oluyor o nedenle dengeli gitmeye calisiyorum
Mesela bugun tika basa yedim ya 4_5 gun sonra sabah bir uyanmisim hooop karnim kocaman :)
Listede isen tehlikeli sulardasın canım
Bence iki uç noktayıda bırak ortayı bul menülerinde

İyi akşamlar sevgili takımım
Menüm geç kalktım
Ogün gibi olmadı sırayla yazayım

İlk Öğünü m
10 badem
1 kivi
1 bardak süt

Maden suyu
2 KS yoğurt

Maydanoz lu elmalı .....vs blendurdan geçirdiğim içecek

1 kayısı

Akşam
Tavuk
Yeşillik

Spor yapmadim ama inşallah yapacağım
3 mil lesli 129 puan

moni aeben

Dün menü vermişmiydin Fatmacım?

Menüleri çok sıkı ona rağmen verdiğin kiloyu az buluyorum Fatmacım. Bu hafta baskülden inşallah daha güzel sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…