Elmayı kes yada rendele suyunu sür iz kalmaz Allahın izniyle.Daha iyi canım ama kızarıklık duruyor krem sürüyorum inşallah iz kalmaz üzerine değdiğimde çok acıyor
Şekerin için gl endeksine dayalı beslen canım gülinin de dediği gibi Karatay tarzı.Yağ ve yağlı gıdalardan uzak dur dedi ve diyet spor mutlaka yap dedi 1 ay sonra kontrol verdi
Gerçekten mi canım çok kolay hemen yaparım sağolasınElmayı kes yada rendele suyunu sür iz kalmaz Allahın izniyle.
kuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.
canım senin kan grubun neydi? belki yazmışsındır ama unuttum.
çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez zamanda.
canım rakibemiyi olan kazansın. beni bu aralar çikolatalar çok meşgul ediyor ama dikkat edeceğim artık. senin menüler çok güzel.
ahhahaha evde cıssslar çok haaa ve cıssscılarrr
Fulyacım 0 kanguru uyum canım. Evet liste hazırlanırken kangrubu göz önüne alınıyor. Kendi kangrubunuzada uyarlanabilir. Netde var kanguru beslenmeleri. Zararlı olanları ayıklayabilirsiniz.mutlu haftasonlarıııııııı kızlarrrr ben geldimmmm
çuval var çuvalBoncuk kaldımı
Sen şimdi ikizannemede verirsin
gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullakŞüpheli durum derken yine anlamadim
geçmiş olsun.sağlıklı beslenirsen bir şey olmaz inşallahKızlar merhaba doktordan çıktım karaciğer yağlanması varmış onun dışında kötü hiçbir şey yok daha çok benim için sevindirici bir şey oldu insülin iğnelerinden hapa döndüm 1 ay böyle gidecek sonra tekrar kontrole gideceğim ğer haplar daha fayda ederse insülini bırakacağım diyetisyen önerdi şimdilik bu kadar belki diyetisyene gidebilirim belki de kendi kafamda bir şeyler yapabilirim
hazır satılıyor.biz de yapmadıkÇok iyiyim canım sen nasılsın
Doritoslu çiğköfte nasıl oluyor canım hiç yemedim
rakibem bugün yediklerimle sen bu hafta beni sollarsın merak etmekuru kayısı varsa evde arasına ceviz, badem falan koyup yiyebilirsin. bana hurma arası şekersiz fıstık ezmesi de çok çok iyi ve tatmin edici geliyor. fıstık ezmesini evde kendim yapıyorum.
canım senin kan grubun neydi? belki yazmışsındır ama unuttum.
çok geçmiş olsun. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin tez zamanda.
canım rakibemiyi olan kazansın. beni bu aralar çikolatalar çok meşgul ediyor ama dikkat edeceğim artık. senin menüler çok güzel.
ahhahaha evde cıssslar çok haaa ve cıssscılarrr
Evet canım benim tedavi görüyorum ama bu ay regl bekliyorum tahminim 2 güne olur.gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullak
geçmiş olsun canımTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
Tamamdir canimHadi hayırlısı canım
Saracoğlu nun maydanoz, limon kürübenim dediğim
EvettttListedemisin beyb?
O hepimizde var canım moralimiz bozuk olduğunda aklımıza direk ne yesemde rahatlasam geliyor psikolojik açlık bizimkisiçuval var çuval
gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullak
geçmiş olsun.sağlıklı beslenirsen bir şey olmaz inşallah
hazır satılıyor.biz de yapmadık
rakibem bugün yediklerimle sen bu hafta beni sollarsın merak etmepsikolojim bozuk olunca aklımda devamlı yemek var
Sabahında protein yok niyeki o yufkanın içi ne hş yumurta biber Domtis of olurdu
İkiz anam salataya alerji mi var!? Nerde yeşillik sebze menünde? kuru kuruBugunki menüm
Sabah patates mücver 2 adet
Peynir
Zeytin
Ara bir elma
Öğlen
Fırında tavuk
Yoğurt
2.5 litre su
Listede isen tehlikeli sulardasın canımTamamdir canim
Evetttt
Ya bir acayip 3 gun yemek yemesem 3_4 kilo gider ama ardından yemege abanma durumu oluyor o nedenle dengeli gitmeye calisiyorum
Mesela bugun tika basa yedim ya 4_5 gun sonra sabah bir uyanmisim hooop karnim kocaman :)
Sabah bol yeşillik vardı unuttum yazmayıİkiz anam salataya alerji mi var!? Nerde yeşillik sebze menünde? kuru kuru
Yenemezsem evde bir Isparta halısı var onu atarımSabahında protein yok niyeki o yufkanın içi ne hş yumurta biber Domtis of olurdu
Takım arkadaşı olarak yorum yapayım güzel menü saracım
Rakibem olarak yorum yapayım. Bu Menüye beni yenemezsin
Dün menü vermişmiydin Fatmacım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?