Ben yazmayı unuttum 1 liomunu gün içinde içtiğiniz suya katın.aeben ben uyanır uyanmaz ılık limonlu su içiyorum erken kalkıyorum genelde yürüyüşe cıkıyorum diye yürüyüş öncesi duble Türk kahvesi şekersiz içiyorum bunda Bi sorun olmaz sanırım demi kahvaltı dan 2 saat öncesi oluyor
Apa uyanır uyanmaz su içmeyin en az 20 dakika bekleyin diyordu.aeben ben uyanır uyanmaz ılık limonlu su içiyorum erken kalkıyorum genelde yürüyüşe cıkıyorum diye yürüyüş öncesi duble Türk kahvesi şekersiz içiyorum bunda Bi sorun olmaz sanırım demi kahvaltı dan 2 saat öncesi oluyor
Yettim gari de desi var sen bu azimle bizim evde halı kilim bırakmazsınSarammm gel yamacıma hele
Sen ne attın ( havlu bornoz halı kilom ne kaldı) bana onu söyle saramdan önce.
Kız senin dillerin ne söylüyorYettim gari de desi var sen bu azimle bizim evde halı kilim bırakmazsın
yok be ben bu hafta rahat takılacakm sende öyle yap diyet diyet nereye kadar dünya nimetlerinden faydalanmak lazım mesrka bugün evdeyiz güzel bi tarçınlı cevizli üstü kremalı havuçlu kek yap çayın yanına eşinle oturun afiyetle yiyin ben öyle yapacam mesela
İyi 20 dkk beklenirApa uyanır uyanmaz su içmeyin en az 20 dakika bekleyin diyordu.
Süt ve şeker yok herşeyi şekersiz içiyorum soda da hep sade içerimBen yazmayı unuttum 1 liomunu gün içinde içtiğiniz suya katın.
Kahveyide şekersiz ve sütsüz sade Bi sakıncası yok.
Birde kahve ve su kuralı ara ögün için geçerli değil. Sadece iki ana öğün için geçerli
Yani limonlu su ve sade kahvede sorun yok
Abooo sara çıldırmış olmalıKız senin dillerin ne söylüyor
Kek yapıp yiyecekmiş
Hatun hepimizin halısına göz koymuş
Ben kaptırdım, sen demi kaptıracan
Bak onun yüzünden ikizannemin havluları elinden gidecek
Benim jeton köşeli biz bu hafta seninle yaristamiyiz simdiKız senin dillerin ne söylüyor
Kek yapıp yiyecekmiş
Hatun hepimizin halısına göz koymuş
Ben kaptırdım, sen demi kaptıracan
Bak onun yüzünden ikizannemin havluları elinden gidecek
Geçmiş olsun insallah hayırlı sonuç cikarTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
İnşallahGeçmiş olsun insallah hayırlı sonuç cikar
Gecmiş olsun ne sikayetle gitmiştin canım nasıl anladın .Rabbim sifa versinTünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
Hatun apa senin hocanApa uyanır uyanmaz su içmeyin en az 20 dakika bekleyin diyordu.
Rabbım hayırlı sonuçlar alırsın.Tünaydın hanımlar hastanedeyim karaciğer büyümesi varmış kan sonuçalrını bekliyorum bakalım onlar ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?