Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben busefer seni tutuyorum ikizannemin çikolatasız günü yok sen çiğ çiğ yersin onu tabi kurabiye yemekten firsat bulursan
Aşk olsun kaç gündür yemiyorum evde sürme çikolatam.bitti gidip alamadim
Beni hafife alma

ben de 0 grubuyum. ama senin menünde 0 grubuna uymayan şeyler de var.
benim bir an önce aklımı başıma almam lazım. çikolata almamam gerek eve. alınca hepsini yiyorum.

ben de kaç gündür çikolata yiyorum merak etme. cumaya süpriz olacak ikimizin de anlaşılan
O hepimizde var canım moralimiz bozuk olduğunda aklımıza direk ne yesemde rahatlasam geliyor psikolojik açlık bizimkisi
aynen öyle saracım. bir türlü aşamadık bunu
bence kilona göre az yiyorsun. ondan az verdin. vücut korumaya aldı kendini. sabahları yumurtalı kahvaltı yapsan sanki daha iyi olacak gibi. yumurta çok güzel kilo verdirtiyor.
Menüm

kahvaltı
Omlet
Domates peynir zeytin
1 dilim tb ekmek

akşam
Ev yapımı tantuni
Bol yeşillik

kurabiyelerden kaç tane yesem acaba
Şeker neredeyse hiç kullanmadık kuru meyvelerle tatlandurdum
Mx 2 tane yicem.
tarif isteriz

Tabiii ki
Oda sıcaklığında tereyağ (100gr) ve yumurtayı(1tane) çırptım. Göz kararı ununu ekledim. Daha sonra robottan geçirdiğim kuru meyveleri ekledim (gün kurusu, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir vardı evde bunları kullandım. Bitter damla çikolata olsaydı onu da eklerdim) yine robotta ceviz badem çektim onu da dahil ettim hamura. Çok az kabartma tozu koydum. Daha sonra yağlı kağıdın arasında açıp kalıplarla şekil oluşturdum. (Bu kısım kızçe içindi normal elde yuvarlasak da olur)
Tarçın ekleyecektim onu da unutmuşum.
Böyle 2 tepsi çıktı

öğlen 13.00
lavaş arası az avakado ve sucuklu az mozzarelalı omlet
biber+ 2 çeri domates

ara
çekirdek
çikolata
kahve

akşam 19.30
etli bezelye
1 kase pilav
az fasulye turşusu + sarımsaklı yoğurtlu brokoli havuç salatası

şimdi 2 kupa yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt su

30 dk leslie 90 puan

moni

eline sağlık canım. aklında olsun beyaz un yerine yulaf unu kullan. kızın da yer. ona da faydası var. glutensiz en azından. güzel olmuştur eminim. kuru meyve ve kuruyemiş kurabiye ve keklere çok yakışıyor.

maşşşallah

rakibim de bendenmoni istesen denk getiremezdin. Bu kadar olur yani

acaba biz nasıl kilo alırız takımına mı geçsek ne yapsak

kız herkese akıl verme

okuyan da sağlıklı yaşam koçu zannedecek

Fulyacım Menün çok diyetlik değil seninde bildiğin gibi çok karışık yiyorsun buda hazımsızlık ve kilo olarak döner sana. Aşırı yemese de sırf bu kilo vermeni engeller canım.

0 grubuna uymayan yediğim neler var gözüne çarpan canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…