Aşk olsun kaç gündür yemiyorum evde sürme çikolatam.bitti gidip alamadimBen busefer seni tutuyorumikizannemin çikolatasız günü yok sen çiğ çiğ yersin onu tabi kurabiye yemekten firsat bulursan
Haklisin dur bakalaim bir iki gune malum olay olursa malum gun, zaten rahatlarim insallahListede isen tehlikeli sulardasın canım
Bence iki uç noktayıda bırak ortayı bul menülerinde
ben de 0 grubuyum. ama senin menünde 0 grubuna uymayan şeyler de var.Fulyacım 0 kanguru uyum canım. Evet liste hazırlanırken kangrubu göz önüne alınıyor. Kendi kangrubunuzada uyarlanabilir. Netde var kanguru beslenmeleri. Zararlı olanları ayıklayabilirsiniz.
Bence buna bile dikkat edilmese kilo verdirir bu liste.
ben de kaç gündür çikolata yiyorum merak etme. cumaya süpriz olacak ikimizin de anlaşılançuval var çuval
gebelik durumu olabilir diyen arkadaş sen değilmiydin? Karıştırmış da olabilirim zaten şu ara kafam allak bullak
geçmiş olsun.sağlıklı beslenirsen bir şey olmaz inşallah
hazır satılıyor.biz de yapmadık
rakibem bugün yediklerimle sen bu hafta beni sollarsın merak etmepsikolojim bozuk olunca aklımda devamlı yemek var
aynen öyle saracım. bir türlü aşamadık bunuO hepimizde var canım moralimiz bozuk olduğunda aklımıza direk ne yesemde rahatlasam geliyor psikolojik açlık bizimkisi
bence kilona göre az yiyorsun. ondan az verdin. vücut korumaya aldı kendini. sabahları yumurtalı kahvaltı yapsan sanki daha iyi olacak gibi. yumurta çok güzel kilo verdirtiyor.Evet canım verdim
Geçen hafta cuma günü başladım canım ozaman 126 ile başladım c.tesi sizinle yazustigimda 1 günlük ödem im gitmisti
Onun için 126 122.5 iyi canım
Ama bu hafta daha umitliyim cuma ya inşallah
Birde geçen hafta bir gün kacamagim oldu inşallah bu hafta olmazssa
İyi sonuç alırım canim
tarif isterizMenüm
kahvaltı
Omlet
Domates peynir zeytin
1 dilim tb ekmek
akşam
Ev yapımı tantuni
Bol yeşillik
kurabiyelerden kaç tane yesem acaba
Şeker neredeyse hiç kullanmadık kuru meyvelerle tatlandurdum
Mx 2 tane yicem.
Tabiii kiben de 0 grubuyum. ama senin menünde 0 grubuna uymayan şeyler de var.
benim bir an önce aklımı başıma almam lazım. çikolata almamam gerek eve. alınca hepsini yiyorum.
ben de kaç gündür çikolata yiyorum merak etme. cumaya süpriz olacak ikimizin de anlaşılan
aynen öyle saracım. bir türlü aşamadık bunu
bence kilona göre az yiyorsun. ondan az verdin. vücut korumaya aldı kendini. sabahları yumurtalı kahvaltı yapsan sanki daha iyi olacak gibi. yumurta çok güzel kilo verdirtiyor.
tarif isteriz
hoşgeldin canımSelammm, aranıza dönebilir miyim artıkyarından itibaren full motive başlıyorum
Hoşbuldummhoşgeldin canım
eline sağlık canım. aklında olsun beyaz un yerine yulaf unu kullan. kızın da yer. ona da faydası var. glutensiz en azından. güzel olmuştur eminim. kuru meyve ve kuruyemiş kurabiye ve keklere çok yakışıyor.Tabiii ki
Oda sıcaklığında tereyağ (100gr) ve yumurtayı(1tane) çırptım. Göz kararı ununu ekledim. Daha sonra robottan geçirdiğim kuru meyveleri ekledim (gün kurusu, kuru kayısı, kuru üzüm, kuru incir vardı evde bunları kullandım. Bitter damla çikolata olsaydı onu da eklerdim) yine robotta ceviz badem çektim onu da dahil ettim hamura. Çok az kabartma tozu koydum. Daha sonra yağlı kağıdın arasında açıp kalıplarla şekil oluşturdum. (Bu kısım kızçe içindi normal elde yuvarlasak da olur)
Tarçın ekleyecektim onu da unutmuşum.
Böyle 2 tepsi çıktı
Eki Görüntüle 2738596
Eki Görüntüle 2738598
maşşşallahöğlen 13.00
lavaş arası az avakado ve sucuklu az mozzarelalı omlet
biber+ 2 çeri domates
ara
çekirdek
çikolata
kahve
akşam 19.30
etli bezelye
1 kase pilav
az fasulye turşusu + sarımsaklı yoğurtlu brokoli havuç salatası
şimdi 2 kupa yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk leslie 90 puan
moni
bence demaşşşallah
rakibim de bendenmoni istesen denk getiremezdin. Bu kadar olur yani
acaba biz nasıl kilo alırız takımına mı geçsek ne yapsak
kız herkese akıl vermeeline sağlık canım. aklında olsun beyaz un yerine yulaf unu kullan. kızın da yer. ona da faydası var. glutensiz en azından. güzel olmuştur eminim. kuru meyve ve kuruyemiş kurabiye ve keklere çok yakışıyor.
e göriciiizz bakalımyok karar verdim. yarın çikolata falan yok. zaten bitti çok şükür. bir daha da almayacağım. çünkü nefsime hakim olamıyorum. yarınki menü de belli
Fulyacım Menün çok diyetlik değil seninde bildiğin gibiöğlen 13.00
lavaş arası az avakado ve sucuklu az mozzarelalı omlet
biber+ 2 çeri domates
ara
çekirdek
çikolata
kahve
akşam 19.30
etli bezelye
1 kase pilav
az fasulye turşusu + sarımsaklı yoğurtlu brokoli havuç salatası
şimdi 2 kupa yeşil çay
yatana kadar 1,5 lt su
30 dk leslie 90 puan
moni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?