Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bostanlı sahilini özledim denize karşı oturup dalgaların sahile vuruşunu izlemek bile insanın stresini alıyor

Ha bide bostanlı pazarını özledim
Sende burdansın ozaman
Ben bu sene pandemi yüzünden yanarım yanarım çiçek festivali olmadığına yanarım. Rn çok özlediğim ve üzüldüğüm o oldu

Sende burdansın ozaman
Ben bu sene pandemi yüzünden yanarım yanarım çiçek festivali olmadığına yanarım. Rn çok özlediğim ve üzüldüğüm o oldu
Yok canım ben karadenizdeyim ama bir dönem izmirde yaşama şansına sahip oldum Karşıyaka bostanlıdaydım ilerde de kısmet olursa İzmire yerleşmeyi düşünüyorum tabi eşimi ikna edebilirsem

Yok canım ben karadenizdeyim ama bir dönem izmirde yaşama şansına sahip oldum Karşıyaka bostanlıdaydım ilerde de kısmet olursa İzmire yerleşmeyi düşünüyorum tabi eşimi ikna edebilirsem
Ayy Karadeniz mi cennet oralar napıcan buraya gelip boşver okadar kalabalık ki. Bende eskiden beri izmir sevdalısıyım ama suan kaçıcak yer arıyorum. Yaşanacak hali kalmadı. Senin yerinde olsam o yaylalarda bi müstakil ev alırdım yapardım ya da yaşardım mis gibi doğada

Cennet olma konusunda haklısın doğası havası çok güzel yaylalarımızda çok güzel ama gel görki ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güneşi görmezsem enerjim düşüyor ve tahmin edersin ki buralar sürekli yağmurlu ve güneş çok nadir geliyor ama yinede herşey nasip kısmet

Bende senin gibiyim ve şimdi anladım neden böyle düşündüğünü hayırlısı herkes için rabbim hayırlısını versin

selam kizlar

ben pek iyi degilim mide spazmi gibi bi sey yasiyorum saatlerdir. karnimin ust kismi agriyor sıkıştırıyor agri kesici fayda etmedi napicam bilmiyorum midemi usuttum heralde dimi bu nedir ki kivrandiriyor beni az bi agri degil rahat vermiyor

Ben bir eşimi atmadım
Nerdeyse buzluğa girmeyen kalmadı, elişimi bile atmıştım
Örgü kazak, hırka
Buzluğumun dili olsada konuşsa
Kız bacım örgü hırka kazak ne arıyor dondurucuda
Evet İzmir çekilmez oldu artık yada bana öyle geliyor bende şöyle sessiz sakin dogada yaşamak istiyorum ama nerdeer
Kuzum geçmiş olsun gaz sancısı da olabilir biraz ılık havlu filan koy nane limon kaynat

Ben bir eşimi atmadım
Nerdeyse buzluğa girmeyen kalmadı, elişimi bile atmıştım
Örgü kazak, hırka
Buzluğumun dili olsada konuşsa
Kız bacım örgü hırka kazak ne arıyor dondurucuda
Evet İzmir çekilmez oldu artık yada bana öyle geliyor bende şöyle sessiz sakin dogada yaşamak istiyorum ama nerdeer
Kuzum geçmiş olsun gaz sancısı da olabilir biraz ılık havlu filan koy nane limon kaynat

Geçmiş olsun canım nane kaynatıp iç rahatlatır biraz

Slm benide aranıza alır mısınız acaba takım koçu kim
hoşgeldin takım kaptanı moni gelir akşama.
kakao, çikolata sevmeyen bizden değildir
aynen ben de sürekli kapalı havadan pek hoşlanmıyorum. içimi daraltıyor. karadeniz çok güzel ama dediğin gibi hava hep yağmurlu ve kapalı. bunalır insan.
geçmiş olsun busecim. zencefil çayı demleyip içsen limonla. mideyi rahatlatır sanki.

Hayirli aksamlar kizlar

10.30
2 dilm peynir
7 zeytin
Nane maydonoz
2 dilim ekmek
1tk tahin pekmez

15.30
1 bardak süt
2 kuru incir 2 dilim elma

18.30 -19 arasi ( daha yemedim)
Karnibahar kisiri
1 kase yogurt
Belki ev yapimi 1 cig köfte

Su 2

Son düzenleme:
Ben iki yıl önce katılmıştım bi takıma ama tedavi için guruptan erken ayrılmıştım halen aynı mı guruba katılmaksteyen Pazartesi tartılıp kilosunu boyunu ve hedefi kilosunu yazıp kaptanı mı etiketliyoruz ??

Hoşgeldiniz aynen öyle yapıyoruz cuma günüde resimli tarihli tartı6resmi ile kilo bildiriyoruz kaptanımız moni grlşnce anlatır birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…