Sende burdansın ozamanBostanlı sahilini özledim denize karşı oturup dalgaların sahile vuruşunu izlemek bile insanın stresini alıyor
Ha bide bostanlı pazarını özledim
Ne sabahı kız burada akşam olduMutlu sabahlar arkadaşlar..bugün tartildim 200 gr.eksideyim..bakalim cumaya kadar ne olacak :)
Yok canım ben karadenizdeyim ama bir dönem izmirde yaşama şansına sahip oldum Karşıyaka bostanlıdaydım ilerde de kısmet olursa İzmire yerleşmeyi düşünüyorum tabi eşimi ikna edebilirsemSende burdansın ozaman
Ben bu sene pandemi yüzünden yanarım yanarım çiçek festivali olmadığına yanarım. Rn çok özlediğim ve üzüldüğüm o oldu
Ayy Karadeniz mi cennet oralar napıcan buraya gelip boşverYok canım ben karadenizdeyim ama bir dönem izmirde yaşama şansına sahip oldum Karşıyaka bostanlıdaydım ilerde de kısmet olursa İzmire yerleşmeyi düşünüyorum tabi eşimi ikna edebilirsem
Cennet olma konusunda haklısın doğası havası çok güzel yaylalarımızda çok güzel ama gel görki ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güneşi görmezsem enerjim düşüyor ve tahmin edersin ki buralar sürekli yağmurlu ve güneş çok nadir geliyor ama yinede herşey nasip kısmetAyy Karadeniz mi cennet oralar napıcan buraya gelip boşverokadar kalabalık ki. Bende eskiden beri izmir sevdalısıyım ama suan kaçıcak yer arıyorum. Yaşanacak hali kalmadı. Senin yerinde olsam o yaylalarda bi müstakil ev alırdım yapardım ya da yaşardım mis gibi doğada
Bende senin gibiyim ve şimdi anladım neden böyle düşündüğünüCennet olma konusunda haklısın doğası havası çok güzel yaylalarımızda çok güzel ama gel görki ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güneşi görmezsem enerjim düşüyor ve tahmin edersin ki buralar sürekli yağmurlu ve güneş çok nadir geliyor ama yinede herşey nasip kısmet
Amin canımBende senin gibiyim ve şimdi anladım neden böyle düşündüğünühayırlısı herkes için rabbim hayırlısını versin
bugün tembelliğim üzerimde..o yüzden sabahi akşami kariştirmişim.Ne sabahı kız burada akşam oldu
Kız bacım örgü hırka kazak ne arıyor dondurucudaBen bir eşimi atmadım
Nerdeyse buzluğa girmeyen kalmadı, elişimi bile atmıştım
Örgü kazak, hırka
Buzluğumun dili olsada konuşsa
Evet İzmir çekilmez oldu artık yada bana öyle geliyor bende şöyle sessiz sakin dogada yaşamak istiyorum ama nerdeerAyy Karadeniz mi cennet oralar napıcan buraya gelip boşverokadar kalabalık ki. Bende eskiden beri izmir sevdalısıyım ama suan kaçıcak yer arıyorum. Yaşanacak hali kalmadı. Senin yerinde olsam o yaylalarda bi müstakil ev alırdım yapardım ya da yaşardım mis gibi doğada
Kuzum geçmiş olsun gaz sancısı da olabilir biraz ılık havlu filan koy nane limon kaynatselam kizlar
ben pek iyi degilim mide spazmi gibi bi sey yasiyorum saatlerdir. karnimin ust kismi agriyor sıkıştırıyor agri kesici fayda etmedinapicam bilmiyorum midemi usuttum heralde dimi bu nedir ki kivrandiriyor beni az bi agri degil rahat vermiyor
Kız bacım örgü hırka kazak ne arıyor dondurucudaBen bir eşimi atmadım
Nerdeyse buzluğa girmeyen kalmadı, elişimi bile atmıştım
Örgü kazak, hırka
Buzluğumun dili olsada konuşsa
Evet İzmir çekilmez oldu artık yada bana öyle geliyor bende şöyle sessiz sakin dogada yaşamak istiyorum ama nerdeerAyy Karadeniz mi cennet oralar napıcan buraya gelip boşverokadar kalabalık ki. Bende eskiden beri izmir sevdalısıyım ama suan kaçıcak yer arıyorum. Yaşanacak hali kalmadı. Senin yerinde olsam o yaylalarda bi müstakil ev alırdım yapardım ya da yaşardım mis gibi doğada
Kuzum geçmiş olsun gaz sancısı da olabilir biraz ılık havlu filan koy nane limon kaynatselam kizlar
ben pek iyi degilim mide spazmi gibi bi sey yasiyorum saatlerdir. karnimin ust kismi agriyor sıkıştırıyor agri kesici fayda etmedinapicam bilmiyorum midemi usuttum heralde dimi bu nedir ki kivrandiriyor beni az bi agri degil rahat vermiyor
Geçmiş olsun canım nane kaynatıp iç rahatlatır birazselam kizlar
hoşgeldinSlm benide aranıza alır mısınız acaba takım koçu kim
kakao, çikolata sevmeyen bizden değildirKakao ve ben
aynen ben de sürekli kapalı havadan pek hoşlanmıyorum. içimi daraltıyor. karadeniz çok güzel ama dediğin gibi hava hep yağmurlu ve kapalı. bunalır insan.Cennet olma konusunda haklısın doğası havası çok güzel yaylalarımızda çok güzel ama gel görki ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güneşi görmezsem enerjim düşüyor ve tahmin edersin ki buralar sürekli yağmurlu ve güneş çok nadir geliyor ama yinede herşey nasip kısmet
geçmiş olsun busecim. zencefil çayı demleyip içsen limonla. mideyi rahatlatır sanki.selam kizlar
Hoşgeldiniz aynen öyle yapıyoruz cuma günüde resimli tarihli tartı6resmi ile kilo bildiriyoruz kaptanımızBen iki yıl önce katılmıştım bi takıma ama tedavi için guruptan erken ayrılmıştım halen aynı mı guruba katılmaksteyen Pazartesi tartılıp kilosunu boyunu ve hedefi kilosunu yazıp kaptanı mı etiketliyoruz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?