Şirinyer canım sen neresindenEvett izmirdenimnerdensin izmirin
KskŞirinyer canım sen neresinden
niye?Çok canım sıkıldı be
hindistancevizi yağı sade Türk kahvesine yakışır ve aroması çok özel olmayan filtre kahveye. bazı kahve çekirdeklerinin yetiştiği topraklara göre özel ve belirgin aromaları oluyor. onlarda hoş olmuyor ama mesela creme çekirdekle olur. kahve tokluk sağlıyor. hindistacevizi yağı ile beraber tokluk derecesi uzuyor bir de yağ yakıcılığı oluyor. ama içtikten sonra ardından spor yapacaksın 30 dk bile olsa. ya da tempolu yürüyüş. düzenli yaparsan farkı görürsün.hiç denemedim ama60kiloyum bilir. Onun ilgi alanı bu konular
oo harikasen ters istikamete gitmişsin
aslaaaaaşkitellama kıyamam
sus sus çaktırma
tövbe dee
bu aralar regl dengesizliğin de var ya o da etkiliyor kuzucum. hiç takılma sağlıklı beslenmeye ve spora devambütün hafta diet yapıyorum bir kilo veriyorum
bir gün yiyorum bir kilo alıyorum
adaletin bu mu dünya
Simdilik
Peeeh hatuna baaaakKahvaltı #
Çeri domates
1dilim ekmek
1dilim peynir
Sahanda yumurta 1
Çay
Ara
Hindistan cevizi yağlı Türk kahvesi
1kare bitter
Akşam
Arpacık çorbası
Brokoli salatası
1dilim ekmek
Ara
Yarım ayva yemeyi planlıyorum
Spor
20 mekik
30 sağ ve sol bacak makas hareketi
30sn plank
15 omurga 15er sag ve sola totalde 45adet sırt ve omurga çalıştıran egzersiz
Evet bi ara içiyordumHahaha görmemiştimbu arada hindistan cevizi yağlı kahve içip sonuç alan varmı yaa ben biraz önce lezzet açısından denedim de eh işte
Yahu siz nasıl kadınlarsınızBende sendemi kakao sevmem. Tek sevdiğim islak kek ve sufle. Onun dışında kakaolu dondurma bile sevmem. En son cukulata ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Oruçla birlikte tek öğün diyordumGülim açlık oruçlarını bünyede su kalmıyor. Karbon yemediğin için kaslardaki suda gidiyor. Eh kabak bile yesen kilo artırşın olur.
Yani açlık arkasından normal beslenme takrar açlık ıhhh.
Açlıkların arkası dikkat etmelisin.
Neyse yılbaşına az kaldı. Bence ne tozut nede açlık yap o vaktekadar.
Ben bir eşimi atmadımSaracım dolaba hiç brokolı karnıbahar koymadım bilmiyorum o yüzden
Yok sende uzaylısınBende çikolatayı çok sevmem ama diyet sırasında kakao oranı en fazla olan bitter çikolata alıyorum yoksa hiç yemesem aklıma gelmez ayda yılda bir canım çeker oda olsada olur olmasada
Tekrar 70 görmeyim diye bütün çabamCanım hem çok üşüme var sende hem halsizlik kanın düşmüş olabilirmi bide şu açlık oruçlarından vazgeçsen keşke bana hiç sağlıklı gelmiyor
Kakao ve benSendemi İzmir den arkadaşım ben izmirdeyim bu yaşıma kadar depremden korkmayan ben ge korkanlara gülen ben şimdi en ufak bir şey de deprem oluyor zannediyorum Allah bir daha kimseye yaşatmasın
Hımm iyimiş kız ben veremiyorum hep böylemi yesem ne
Aynen dondurmada asla kakao lu yemem
HayrolsunÇok canım sıkıldı be
Noldu ki canımÇok canım sıkıldı be
Bostanlı sahilini özledim denize karşı oturup dalgaların sahile vuruşunu izlemek bile insanın stresini alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?