- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Hoşgeldin canımSlm benide aranıza alır mısınız acaba takım koçu kim
Geçmiş olsun canım. Belki de üşüttün?
Inan burda yağmur daha çokturCennet olma konusunda haklısın doğası havası çok güzel yaylalarımızda çok güzel ama gel görki ben yağmurlu havaları hiç sevmiyorum güneşi görmezsem enerjim düşüyor ve tahmin edersin ki buralar sürekli yağmurlu ve güneş çok nadir geliyor ama yinede herşey nasip kısmet
Değişik birşey yedinmiselam kizlar
ben pek iyi degilim mide spazmi gibi bi sey yasiyorum saatlerdir. karnimin ust kismi agriyor sıkıştırıyor agri kesici fayda etmedinapicam bilmiyorum midemi usuttum heralde dimi bu nedir ki kivrandiriyor beni az bi agri degil rahat vermiyor
Doğrudur canım kapalı havaları hiç sevmiyorum benInan burda yağmur daha çoktur
2 gün dondurucuda kalırsa kabarmayı en aza indiriyor. O yüzden aldığım trikolari önce dondurucuya sonra makinaya atar, yıkar öyle giyerimKız bacım örgü hırka kazak ne arıyor dondurucuda
Evet İzmir çekilmez oldu artık yada bana öyle geliyor bende şöyle sessiz sakin dogada yaşamak istiyorum ama nerdeer
Kuzum geçmiş olsun gaz sancısı da olabilir biraz ılık havlu filan koy nane limon kaynat
Essah mı ben şaka yapıyorsun sanmıştım2 gün dondurucuda kalırsa kabarmayı en aza indiriyor. O yüzden aldığım trikolari önce dondurucuya sonra makinaya atar, yıkar öyle giyerim
pirinçle değil mi?Yok kız benim menüde de dible vardı dibleyi biliyormusun canım
Yok bulgurla canım fasulye diblesi pirinçli oluyopirinçle değil mi?
Bende sevmiyorumDoğrudur canım kapalı havaları hiç sevmiyorum ben
Evet ciddiyim, hele Türkiyeden gelince dondurucuda yer kalmıyordu, birini koyup birini çıkarıyordumEssah mı ben şaka yapıyorsun sanmıştım
Daha neler öğrenecez2 gün dondurucuda kalırsa kabarmayı en aza indiriyor. O yüzden aldığım trikolari önce dondurucuya sonra makinaya atar, yıkar öyle giyerim
Menünün gerisi nerde Fatmacım?
Sonuç de olmuştu?
Menüm
10 badem
1 kivi
1 bardak süt
hahahahaBenimkiler de oyle rahat olotuzden yazmadım 2 gundur neyi nekadar yesim onu bile bilmiyorum
neler yedin dökül bakalımBenimkide hoş deyil
Bugünü detoks gibi yapacaktım
Sabah kızıma gittim, kahvaltı hoş deyil. torunu alıp geldim, akşam da hoş olmadı
Allah iyiliğini versin kim uğraşacak onunla.Evet ciddiyim, hele Türkiyeden gelince dondurucuda yer kalmıyordu, birini koyup birini çıkarıyordum
Bir şey daha ögrendim iyimiş2 gün dondurucuda kalırsa kabarmayı en aza indiriyor. O yüzden aldığım trikolari önce dondurucuya sonra makinaya atar, yıkar öyle giyerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?