Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Maşallah. Bende şok obezim
Bence sır ayrıntılarda. protein ayrımında...

İyi bari bugun toparlamışsın

bazen oluyor öyle canım imtihanlar üst üste geliyor. Diyet yapamasanda ayrılma derim, bir gram versen bile kâr burada.bırakınca daha da dibe batacaksın. Hem konuşuyoruz dertleşiyoruz birbirimizi dinliyoruz. Seve seve dinleriz seni, eğer anlatmak istersen tabii

Büyük sandıklılardan var
Evdede 3 çekmeceli var
Yer ayırmakta gerek yok
Illaki yer kalır
E tabi kazak yün yorgan yastık ne varsa derin dondurucuya doldurunca iki değil üç dört dondurucu alman lazım
Bizde kara lahana diblesini bulgurla fasulye diblesini pirinçle yapıyoruz ikiside çok güzel oluyor
yemyeşil olmuşum ya
Hakkaten niye yeşil oldun editörler yeşil oluyordu yanılmıyorsam editörmü oldun

Zehracım sıkıntı her neyse Rabbım kolaylıkla atlatma ı nasip etsin.
Bakma hepimiz burda şen şakrak. İçimizde ne yaşıyoruz Rabbım bilir. Koyverme kendini. Zaman bazan çaredir azaltır yaraları. Sorun neyse sen güçlü oldunmu hallolyor Allahın izniyle. Bu hayatta çok verici olmayacakmışsın. Anne gibi. Bu hayattan istemesini bilmek lazımmış...
Çok geç ögrendim acı tecrübelerle...

Günaydın hanımlar mutlu bir hafta olur inşallah.kimin ne derdi varsa dermanini tez zamanda versin Rabbim
Dun regl oldum bugün yine doktora gittim femera başladık üstüne birde vitamin verdi kullansam kilo yaparmı kafam çok karışık.
Çok yordu bu süreç beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…