- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Dökülmemhahahahaoy oy oyyyyy moni duymasın yer seni hadi ben listede değilim ama sen listedesin. gerçi bugün ayarlı yedim. ayrıntı yazdığımdan çok göründü. içerik yazdım lapanın falan.
neler yedin dökül bakalım
Allah iyiliğini versin kim uğraşacak onunla.
Derin dondurucuda bunlara özel yermi ayırdın hiç duymamıştım ilginç geldiDökülmem
Sadece reçele taktım kafayı
Valla gelen eşyaların çoğu ya makinaya ya ütüye gidiyor
Buzluğa atmak bana kolay geliyor açıkçası
Çünkü gelince yerleşmem, çamaşır, ütü, alışveriş 1 haftamı alıyor
Derin dondurucuda bunlara özel yermi ayırdın hiç duymamıştım ilginç geldi
Süper
aferin aferin devam et.bu gidişle colo yu zor geçersinO da neörgü örüyorum şu an
canımmniye?
hindistancevizi yağı sade Türk kahvesine yakışır ve aroması çok özel olmayan filtre kahveye. bazı kahve çekirdeklerinin yetiştiği topraklara göre özel ve belirgin aromaları oluyor. onlarda hoş olmuyor ama mesela creme çekirdekle olur. kahve tokluk sağlıyor. hindistacevizi yağı ile beraber tokluk derecesi uzuyor bir de yağ yakıcılığı oluyor. ama içtikten sonra ardından spor yapacaksın 30 dk bile olsa. ya da tempolu yürüyüş. düzenli yaparsan farkı görürsün.
bu aralar regl dengesizliğin de var ya o da etkiliyor kuzucum. hiç takılma sağlıklı beslenmeye ve spora devam
Yahu siz nasıl kadınlarsınız
ayy tövbee.bir yaşıma daha girdimBen bir eşimi atmadım
Nerdeyse buzluğa girmeyen kalmadı, elişimi bile atmıştım
Örgü kazak, hırka
Buzluğumun dili olsada konuşsa
tek hayalim bu coloAyy Karadeniz mi cennet oralar napıcan buraya gelip boşverokadar kalabalık ki. Bende eskiden beri izmir sevdalısıyım ama suan kaçıcak yer arıyorum. Yaşanacak hali kalmadı. Senin yerinde olsam o yaylalarda bi müstakil ev alırdım yapardım ya da yaşardım mis gibi doğada
busecim o sıkıntıyı ben sadece demir hapı içince yaşıyorum. kıvrım kıvrım kıvrandirıyo meret.muhakkak midene giren bir şey dokundu ama ne işteselam kizlar
ben pek iyi degilim mide spazmi gibi bi sey yasiyorum saatlerdir. karnimin ust kismi agriyor sıkıştırıyor agri kesici fayda etmedinapicam bilmiyorum midemi usuttum heralde dimi bu nedir ki kivrandiriyor beni az bi agri degil rahat vermiyor
spor yapmadan bu kadar kilo veriyorsun ya.ben şokPazar menüm
11:00
1 kase yogurt kürüm
Az petekli bal
1 adet Keçi boynuzu
Ara
1 incir. 3 ceviz. 1avuç çiğ kabak çekirdeği.
Akşam 17:30
5 kş kabak
1 kase Yogurt
Domtis salatalık
1 yer elması
Su 1.5
Spor yok.
geç olsun güç olmasın fulyam
benim dondurucu full ama.kazaklara yer yok2 gün dondurucuda kalırsa kabarmayı en aza indiriyor. O yüzden aldığım trikolari önce dondurucuya sonra makinaya atar, yıkar öyle giyerim
lahana dıblesini biz de pirinçli yaparız . ayy canım ne istedi şimdi iç yağlıYok bulgurla canım fasulye diblesi pirinçli oluyo
ye yeeeakşam biraz da çekirdek yedim.
Cola gibi oldu colo ama beğendimaferin aferin devam et.bu gidişle colo yu zor geçersin
canımmnasıl da bilir rakibinin dertlerini
boşveer gezom . biz yemeye devam
ayy tövbee.bir yaşıma daha girdim
tek hayalim bu colo
busecim o sıkıntıyı ben sadece demir hapı içince yaşıyorum. kıvrım kıvrım kıvrandirıyo meret.muhakkak midene giren bir şey dokundu ama ne işte
maşallah
benim dondurucu full ama.kazaklara yer yok
lahana dıblesini biz de pirinçli yaparız . ayy canım ne istedi şimdi iç yağlı
senin menü güzelmiş ama. maşallahhep telefondan girerim bugün laptopdan gireyim dedim kk ya. çok değişik geldi
bugün menüm
sabahmlet peynir zeytin domates salatalık bir biber kızartma
akşam: iki kepçe çorba ıspanak yoğurt
ara:bir kase mısır patlağı
su:2 litre
spor: yarım saat eliptik 120 puan
hep sevdiğimiz şeyler. afiyet olsun canım.İyi geceler
Menüm (diyet ile alakası olmayan bir hafta sonu oldu)
kahvaltı
Yarım simit (içine peynir domates dilimleyio fırında ısıttımm) tost makinası olmayınca
Zeytin
Salatalık
akşam
Ev yapımı pizza(eşim pizza yapmıştı, hazır yemek olunca başka da bir şey yapmayınca böyle oldu bugün)
aralarda mandalina yedim
su: 1 lt
Şu an benimkide tika basa doluaferin aferin devam et.bu gidişle colo yu zor geçersin
canımmnasıl da bilir rakibinin dertlerini
boşveer gezom . biz yemeye devam
ayy tövbee.bir yaşıma daha girdim
tek hayalim bu colo
busecim o sıkıntıyı ben sadece demir hapı içince yaşıyorum. kıvrım kıvrım kıvrandirıyo meret.muhakkak midene giren bir şey dokundu ama ne işte
spor yapmadan bu kadar kilo veriyorsun ya.ben şok
benim dondurucu full ama.kazaklara yer yok
lahana dıblesini biz de pirinçli yaparız . ayy canım ne istedi şimdi iç yağlı
Teşekkür ederim.hep sevdiğimiz şeyler. afiyet olsun canım.
İftar yemeklerin çok güzel olmuş gazeteci bacım ama meyve fazla.
AA yine gök gözlün mü geldiIyi geceler kızlar
Cimcime uyursa bende uyuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?