Ödem mödem gidiyorsa sevinmek yerine niye bu karamsarlıkGünaydın canlar sabah tartıldım 97.7 kesin ödemler gidiyor karar vermedim diyetisyene gitsem mi acaba
Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.bazen oluyor öyle canımimtihanlar üst üste geliyor. Diyet yapamasanda ayrılma derim, bir gram versen bile kâr burada.bırakınca daha da dibe batacaksın. Hem konuşuyoruz dertleşiyoruz birbirimizi dinliyoruz. Seve seve dinleriz seni, eğer anlatmak istersen tabii
Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
Öyle mi olmuş duygusuÖdem mödem gidiyorsa sevinmek yerine niye bu karamsarlık
valla ben de anlamamişemE tabi kazak yün yorgan yastık ne varsa derin dondurucuya doldurunca iki değil üç dört dondurucu alman lazım
Bizde kara lahana diblesini bulgurla fasulye diblesini pirinçle yapıyoruz ikiside çok güzel oluyor
Hakkaten niye yeşil oldun editörler yeşil oluyordu yanılmıyorsam editörmü oldun
kız dur daha bugün başladımObezim ıspanakta yogurt ta bir protein ve sen birlikte yemişsin. Ayrıntı...
ayy heyecanlandım birdenBi modlugun eksikti hadi hayırlı olsun
Hiç ses etme kal mod olarak
Dolaş bakim kk da önüne hangi kapılar açılacak
beklediğin kabahat.müthiş motive olursunGünaydın canlar sabah tartıldım 97.7 kesin ödemler gidiyor karar vermedim diyetisyene gitsem mi acaba
oy oy oyyy
abowww
Esin nasıl biri bilmem ama karşına alıp konuşsan beraber fedakarlık yaparak daha iyi duruma gelebilirsiniz.15 senelik evlilikte nelerden geçtik bunca sene sonra anca doğru iletişimi öğrendik.yaparmisin bilmem ama münafikun süresini tavsiye ederim hergun oku.birde evin içinde bakara süresini ac ev dinlesinGörünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
ahh canım yaGörünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
kek yemedim kız o işin esprisiydi aebenime gaz veriyodum kek yapsın diyevalla ben de anlamamişem
kız dur daha bugün başladımcumaya belli olur bakalım protein ayrımıyla ne kadar kilo veriliyormuş
ayy heyecanlandım birden
beklediğin kabahat.müthiş motive olursun
oy oy oyyykek yiyerek kilo veren bacım.helal olsun
abowwwcumaya bir derece geliyo gibi.hadi bakalım
Iste sorun da orda canım konusmuyoruz oyuzden birbirimizi yanlis anliyoruz birbirimize karşı dolduruyoruz kendimizi diyorum ne konusacaz diyo. Konusacak bisey yokmus evli insanlar zaten belli bi zaman sonra konuşmazmış. Anca cinnet geçiricem ozaman dinliyo biraz ama onda da zaten dinlemiyor kendi problemlerini söylüyor yaptığı şeyleri söylüyor daha da ne istiyorsun ot gibi yasiyorum zaten diyor konusma bitiyor bukadar. Zaten tartışmadan konuşamıyoruz.Esin nasıl biri bilmem ama karşına alıp konuşsan beraber fedakarlık yaparak daha iyi duruma gelebilirsiniz.15 senelik evlilikte nelerden geçtik bunca sene sonra anca doğru iletişimi öğrendik.yaparmisin bilmem ama münafikun süresini tavsiye ederim hergun oku.birde evin içinde bakara süresini ac ev dinlesin
Boşuna kendini kasma canım moralini de bozma elinden geldiğini yap yapamadığın için de zorlama içine de atma o an söyle olan bize oluyor tecrübe ile sabittir önce kendine kıymet vericeksin sen kendine kıymet bilmezsen başkaları hiç bilmez kim olursa olsun. Eş anne baba kardeş hiç farketmiyor bak acısını evladından çıkarmışsın git o eş kişisinden çıkar öküzleri adam etmeye çalışıyoruz çünkü sonra biz bitiyoruz neyse kusura bakma öküz falan dedim amaGörünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
Ben çok fayda gordum özellikle münafikun süresinden Rabbim araniza Hz Ali efendimiz ve Hz.fatima annemin muhabbetini versin evlilik çok zor sorun disarida olsa kapıyı kapıyorsun evde olunca iste ...Iste sorun da orda canım konusmuyoruz oyuzden birbirimizi yanlis anliyoruz birbirimize karşı dolduruyoruz kendimizi diyorum ne konusacaz diyo. Konusacak bisey yokmus evli insanlar zaten belli bi zaman sonra konuşmazmış. Anca cinnet geçiricem ozaman dinliyo biraz ama onda da zaten dinlemiyor kendi problemlerini söylüyor yaptığı şeyleri söylüyor daha da ne istiyorsun ot gibi yasiyorum zaten diyor konusma bitiyor bukadar. Zaten tartışmadan konuşamıyoruz.
Yaparim sureleri inşallah fırsat bulursam
Allah kalbine ferahlık evine huzur versin canım kocanada akıl ihsan etsinde kıymetinizi bilsinGörünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
tebrikler fatmacım süpersin
teşekkür ederim canım benim cumaya daha çok var bende de haşimato var biliyosun oyüzden çok sevinemiyorum ama bildiğim bişey varsa bu kilolar ya gidecek ya gidecekOooo süpersin saram cumaya birinci belli canım şimdiden tebrik ederim seni
Havlu halı kilom ne istersen atarım
Iste sorun da orda kendime kiymet veremiyorum o da cocuklugumdan kaynaklanıyor. Biz 5 kardesiz ve ben 4. Kız çocuğum 5. Ise erkek. Kardesimle aramizda sadece 2 yaş var ve hep erkek olsun istedikleri icin uğraşmışlar. Bebekligim cocuklugum hep kardeşimin gölgesinde geçti. Aman oglana bisey olmasin aman o aglamasin aman üzülmesin. Kucukken gures tutardık ben yenerdim evdekiler onu alkışlardı yendi diye. Kavga ederdik kac kere kafami yardı ama yine ben suçlu olurdum hep onun mutluluğu ön plandaydı ben hep kendimi gostermeye fedakarlik yapmaya uğraştım. Oyle oyle yapıştı bu fedakarlık üzerime kendim icin hicbirsey yapmıyorum hep ödün veriyorum ama yine de eşim mutsuz ben mutsuzum. Nasıl mutlu olunur onu da bilmiyorum sanırım.Boşuna kendini kasma canım moralini de bozma elinden geldiğini yap yapamadığın için de zorlama içine de atma o an söyle olan bize oluyor tecrübe ile sabittir önce kendine kıymet vericeksin sen kendine kıymet bilmezsen başkaları hiç bilmez kim olursa olsun. Eş anne baba kardeş hiç farketmiyor bak acısını evladından çıkarmışsın git o eş kişisinden çıkar öküzleri adam etmeye çalışıyoruz çünkü sonra biz bitiyoruz neyse kusura bakma öküz falan dedim ama
Tebrikler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?