Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabrının mükafatı cennetin en iyi yeri olsun

Deli ya güldürdün beni Allah razı olsun
Hepimizden
Bende burda çok gülüyorum, benim terapi merkezim burası
Allah a şükürler olsun eski dertlerimden kalmadı
Yeniler eskilere göre çerez kalıyor
Onlarda imtihan, illaki geçecek, yenileri gelecek
Rabbim taşıyamayacağız şeylerle imtihan etmesin
En önemlisi de zalimlerden etmesin

Zehracım anlattıkların hiçte yabancı değil. Hatta kat be kat daha fazlasını yaşadım. Yaşıyorum. Ailenden gelen eziklik değersizlik eşinlede devam ediyor.
Sen müsaade ettikçede devam edecek.
Dediğim gibi bir çogu senden kaynaklı. Sen değişmelisiniz.

SEN KENDİNE DEĞER VERMEZSEN KİMSE SANA DEGER VERMEZ!

izne ancak cuma günü ayırabiliyorum zehracım, yani listede olacaksın izne bile ayrılsan bu cuma.

Zehracığım
Canım benim, o eşinle iletişimsizligini bende yaşadım, belki fazlasıyla yaşadım. Ev kalabalık, herkes horoz olmuş, en küçük ben olduğum için
Söz hakkım yok, eşimle tartışmama bile musade yok, onlar beni korumak için benim yerime tartışıyor.
Siz karışmayın deyince benimlede tartışıyorlar.
Belki ufacık bir ağız dalaşı tokatla kapanıyor ama asla neden, sonuç yok.
Bizim kavgaların çoğu 3. Kişiler yüzünden oldu.
Ne zaman yaprak dökümü gibi birer ikişer ayrıldılar o zaman birbirimize yavaş yavaş ısındık.
Evleri ayrı diye beni ihmal etmediler, yine yapacaklarını yaptılar. Hepsi Rabbim e havale.

Ben her fırsatta kenzül arş duasını okudum
Birde salat-ı tefriciye okudum.
Elhamdülillah bunlar sebebiyle şimdi aramız çok iyi.
Vaktiyle aramızı bozanların yaptıklarını yeri geldikçe anlatıyorum, kafası önünde dinliyor.
Belki kendini sorguluyor, belki vicdan azabı duyuyor. Kim bilir.
Sana tavsiyem hiç üstüne gitme, kendine bak, ne istiyorsan onu yap,( tabi adamı çıldırtacak, sana yakışmayacak şeylerden bahsetmiyorum) .
Yaptığın şeyleride kendine yük gibi görme ki bunalmayasın. Herşeyi yetiştiririm, herşey dört dörtlük olsun diye düşünme, bırak yetişmeyen kalsın. Ertesi gün yaparsın.
Biraz böyle yap bakalım değişiklik olacakmı
Rabbim yardımcın olsun

zehracım, çok zor zamanlardan geçiyoruz herkes aynı durumda. bol sabır canım biraz daha sabretmemiz lazım. dünyaca yaşadıklarımız normal şeyler değil, sevdiklerimize bırak sarılmak uzaktan bile göremiyoruz. gökyüzü desen zaten karmakarışık, o da bizi çok etkiliyor. bugün de yine tutulma var, bol dua edelim inşallah. Rabbim hepimizi korusun. aminn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…