- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Sabrının mükafatı cennetin en iyi yeri olsunZehracım sana bir ins adresi vereyim. Lütfen tüm videoları izle. Herjesede tavsiye ederim.
Kusura bakma eşine sen bu fırsatı veriyorsun. Bi silkin kendine gel.
Sen mutlu olmadan siz mutlu olamazsınız!
Ebebeyn olmaktan vazgeç yetişkin ol, sınırlarını çiz.
Piskoloğ fatifresitoglu. İnst. Ve youtup takip et. Hatta bu gece Piskolog kızıyla akşam 21 de canlı yayınları var 2 saat. Mutlaka istifade edersin Allahın izniyle.
Eş konusunda kimse benim eşimin Eline su dökemez Bi geri durunileri derecede narsist bir kocayla 28 yıldır yaşıyorum.
Süper
SüperYeni tartıldım az sinirliyim bugun de kalkmadım. Eşcazda kendi hazırladı yedi gitti kahvaltısı. Eyvallah
Kilo bildirimi
Cuma 72.5
Bu sabah 71.9
Fark 0.6
He ya sen pizzaları gömerken bizim mide grulduyodu natsuşGünaydınnn, bakıyorum da bomba gibisiniz
Ya evet öyle görünüyor
HepimizdenDeli ya güldürdün beni Allah razı olsun
Zehracım anlattıkların hiçte yabancı değil. Hatta kat be kat daha fazlasını yaşadım. Yaşıyorum. Ailenden gelen eziklik değersizlik eşinlede devam ediyor.Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
Seni kıracağıma kafamı kırarımHah ona koyarsın
Aha kaptanı da yoldan çıkardıkbence dee
Hatırlıyorum canımAranizda beni hatirlayanlar vardir umarim
izne ancak cuma günü ayırabiliyorum zehracım, yani listede olacaksın izne bile ayrılsan bu cuma.Günaydın kızlar
Berbat bi haftasonu geçirdim psikolojik olarak dipte hissediyorum kendimi.
moni beni izne ayırabiliyorsan ayır hiç diyet modunda değilim haftasonunu yiyerek dun geceyi de aglayarak ve uykusuz gecirdim. Sabah ta 2 kilodan fazla artı ciktim zaten.
Tebrikler canim
Sağ olun kızlar
Şuan çok pişmanım o pizzaları gömdüğüm içinHe ya sen pizzaları gömerken bizim mide grulduyodu natsuş
75.3 canimdönüş bilgilerine bakarız canımcım
zehracım, çok zor zamanlardan geçiyoruz herkes aynı durumda. bol sabır canım biraz daha sabretmemiz lazım. dünyaca yaşadıklarımız normal şeyler değil, sevdiklerimize bırak sarılmak uzaktan bile göremiyoruz. gökyüzü desen zaten karmakarışık, o da bizi çok etkiliyor. bugün de yine tutulma var, bol dua edelim inşallah. Rabbim hepimizi korusun. aminn.Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?