Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Canım her evlilik mutlaka sıkıntılı yollardan geçiyor. Anladığım kadarıyla senin tahammülün kalmamış. Ve bu şekilde eşinin her yaptığı gözüne batıyor. Malesef birçok erkek eşine gereken ilgiyi vermiyor. Yardımcı olmuyor . Saraya katılıyorum bir evlilik terapistine gidebilirseniz çok iyi olur. Bak çocuk etkileniyor ve bu seni daha çok yıpratıyor.

Zehracım sana bir ins adresi vereyim. Lütfen tüm videoları izle. Herjesede tavsiye ederim.
Kusura bakma eşine sen bu fırsatı veriyorsun. Bi silkin kendine gel.
Sen mutlu olmadan siz mutlu olamazsınız!
Ebebeyn olmaktan vazgeç yetişkin ol, sınırlarını çiz.

Piskoloğ fatifresitoglu. İnst. Ve youtup takip et. Hatta bu gece Piskolog kızıyla akşam 21 de canlı yayınları var 2 saat. Mutlaka istifade edersin Allahın izniyle.

Eş konusunda kimse benim eşimin Eline su dökemez Bi geri durun ileri derecede narsist bir kocayla 28 yıldır yaşıyorum.

Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum çalışana kadar hamile kalana kadar herşeye körmüşüm eşim olsun ailesi olsun hiç farketmiyor her ne varsa içime atmışım eşimde elinde telefon kumanda ama bakmıyor bile TV'ye Allah'tan kız var ona ilgili bende mırın kırın edersem ilgili artık bünyem eror vermeye başladı vucudum attı bacaklsrım yara bere içinde kaldı antidepresan kullanmaya başladım ne zaman yazlığa annemlerin yanına gittim hey yerim iyileşti herşey kafada bitiyor sayma onu evde o zaman düzelmiyorsa belki böyle biraz toplar ben bazen eşime onu yapıyorum sana ihtiyacım yok diyorum öyle zoruna gidiyor

evli insanlar neden konuşmasın ki? Evliliğe bakış açısı yanlış eşinin asıl çocuktan sonra bir sürü konuşacak ortak probleminiz oluyor ki..konuşmadan bunlar nasıl aşılacak ? Çocuğun sorumluluğunu da çok fazla üstlenme. İhmal etme ama eşinle de paylaş.ne kadar üstlenirsen o kadar sorumluluk yüklenir unutma

İnşallah çıkar video. Belki Bi nebze siz yaralı ceylanlara faydası olur.
Lütfen bu geceki canlı videolarını ve diğer videolarda fırsat buldukça izleyin.

Ne sıkıntın varsa geçsin gitsin canım
Allah gönlüne huzur versin

Yün yorgan yastık hiç koymadım
Öteki eve + 1 daha almak istiyorum

Yeni tartıldım az sinirliyim bugun de kalkmadım. Eşcazda kendi hazırladı yedi gitti kahvaltısı. Eyvallah

Kilo bildirimi
Cuma 72.5
Bu sabah 71.9
Fark 0.6

Eklentiler

• IMG_20201214_113933.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 24
Bende öyle
Bakmayın burda tokat salladığıma
Hâlâ da vericiyim, almayı yeni yeni öğreniyorum, başarabilirsem.

Rabbim gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…