- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
Canım her evlilik mutlaka sıkıntılı yollardan geçiyor. Anladığım kadarıyla senin tahammülün kalmamış. Ve bu şekilde eşinin her yaptığı gözüne batıyor. Malesef birçok erkek eşine gereken ilgiyi vermiyor. Yardımcı olmuyor . Saraya katılıyorum bir evlilik terapistine gidebilirseniz çok iyi olur. Bak çocuk etkileniyor ve bu seni daha çok yıpratıyor.Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
seni gidi seniikek yemedim kız o işin esprisiydi aebenime gaz veriyodum kek yapsın diye
Zehracım sana bir ins adresi vereyim. Lütfen tüm videoları izle. Herjesede tavsiye ederim.Iste sorun da orda kendime kiymet veremiyorum o da cocuklugumdan kaynaklanıyor. Biz 5 kardesiz ve ben 4. Kız çocuğum 5. Ise erkek. Kardesimle aramizda sadece 2 yaş var ve hep erkek olsun istedikleri icin uğraşmışlar. Bebekligim cocuklugum hep kardeşimin gölgesinde geçti. Aman oglana bisey olmasin aman o aglamasin aman üzülmesin. Kucukken gures tutardık ben yenerdim evdekiler onu alkışlardı yendi diye. Kavga ederdik kac kere kafami yardı ama yine ben suçlu olurdum hep onun mutluluğu ön plandaydı ben hep kendimi gostermeye fedakarlik yapmaya uğraştım. Oyle oyle yapıştı bu fedakarlık üzerime kendim icin hicbirsey yapmıyorum hep ödün veriyorum ama yine de eşim mutsuz ben mutsuzum. Nasıl mutlu olunur onu da bilmiyorum sanırım.
Aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum çalışana kadar hamile kalana kadar herşeye körmüşüm eşim olsun ailesi olsun hiç farketmiyor her ne varsa içime atmışım eşimde elinde telefon kumanda ama bakmıyor bile TV'ye Allah'tan kız var ona ilgili bende mırın kırın edersem ilgili artık bünyem eror vermeye başladı vucudum attı bacaklsrım yara bere içinde kaldı antidepresan kullanmaya başladım ne zaman yazlığa annemlerin yanına gittim hey yerim iyileşti herşey kafada bitiyor sayma onu evde o zaman düzelmiyorsa belki böyle biraz toplar ben bazen eşime onu yapıyorum sana ihtiyacım yok diyorum öyle zoruna gidiyorIste sorun da orda kendime kiymet veremiyorum o da cocuklugumdan kaynaklanıyor. Biz 5 kardesiz ve ben 4. Kız çocuğum 5. Ise erkek. Kardesimle aramizda sadece 2 yaş var ve hep erkek olsun istedikleri icin uğraşmışlar. Bebekligim cocuklugum hep kardeşimin gölgesinde geçti. Aman oglana bisey olmasin aman o aglamasin aman üzülmesin. Kucukken gures tutardık ben yenerdim evdekiler onu alkışlardı yendi diye. Kavga ederdik kac kere kafami yardı ama yine ben suçlu olurdum hep onun mutluluğu ön plandaydı ben hep kendimi gostermeye fedakarlik yapmaya uğraştım. Oyle oyle yapıştı bu fedakarlık üzerime kendim icin hicbirsey yapmıyorum hep ödün veriyorum ama yine de eşim mutsuz ben mutsuzum. Nasıl mutlu olunur onu da bilmiyorum sanırım.
evli insanlar neden konuşmasın ki? Evliliğe bakış açısı yanlış eşininIste sorun da orda canım konusmuyoruz oyuzden birbirimizi yanlis anliyoruz birbirimize karşı dolduruyoruz kendimizi diyorum ne konusacaz diyo. Konusacak bisey yokmus evli insanlar zaten belli bi zaman sonra konuşmazmış. Anca cinnet geçiricem ozaman dinliyo biraz ama onda da zaten dinlemiyor kendi problemlerini söylüyor yaptığı şeyleri söylüyor daha da ne istiyorsun ot gibi yasiyorum zaten diyor konusma bitiyor bukadar. Zaten tartışmadan konuşamıyoruz.
Yaparim sureleri inşallah fırsat bulursam
Evet bendeAA yine gök gözlün mü geldi
Sen zaten uyumuyon niye kızıyonki çocuga
Ne sıkıntın varsa geçsin gitsin canımGünaydın kızlar
Berbat bi haftasonu geçirdim psikolojik olarak dipte hissediyorum kendimi.
moni beni izne ayırabiliyorsan ayır hiç diyet modunda değilim haftasonunu yiyerek dun geceyi de aglayarak ve uykusuz gecirdim. Sabah ta 2 kilodan fazla artı ciktim zaten.
Neden yeşillendii obez dallarıyemyeşil olmuşum ya
Yün yorgan yastık hiç koymadımE tabi kazak yün yorgan yastık ne varsa derin dondurucuya doldurunca iki değil üç dört dondurucu alman lazım
Bizde kara lahana diblesini bulgurla fasulye diblesini pirinçle yapıyoruz ikiside çok güzel oluyor
Hakkaten niye yeşil oldun editörler yeşil oluyordu yanılmıyorsam editörmü oldun
BuldukObezim ıspanakta yogurt ta bir protein ve sen birlikte yemişsin. Ayrıntı...
Deli ya güldürdün beni Allah razı olsunBulduk
Ispanak yediği için yeşillenmiş
Bende öyleZehracım sıkıntı her neyse Rabbım kolaylıkla atlatma ı nasip etsin.
Bakma hepimiz burda şen şakrak. İçimizde ne yaşıyoruz Rabbım bilir. Koyverme kendini. Zaman bazan çaredir azaltır yaraları. Sorun neyse sen güçlü oldunmu hallolyor Allahın izniyle. Bu hayatta çok verici olmayacakmışsın. Anne gibi. Bu hayattan istemesini bilmek lazımmış...
Çok geç ögrendim acı tecrübelerle...
Rabbim gönlüne göre versin canımGünaydın hanımlar mutlu bir hafta olur inşallah.kimin ne derdi varsa dermanini tez zamanda versin Rabbim
Dun regl oldum bugün yine doktora gittim femera başladık üstüne birde vitamin verdi kullansam kilo yaparmı kafam çok karışık.
Çok yordu bu süreç beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?