hoşgeldin canımAranizda beni hatirlayanlar vardir umarim
Yavastan doneyim artik diyorumHatırlıyorum canım
Tekrar dönmeye mı karar verdin
Evet canım aynı değişmediPztsi cuma tarti gunu degilmi değişmedi
Beni seçme hiçç göz bile değdirmekızlar bu hafta ki sporları not almamışım, bu görevi üstlenip spor listelerini tutabilecek gönüllü var mı, ben mi seçiyim
Ben olsam birinci ne anlatırım acaba valla beceremem ki birde gözümde canlandı mikron elimde karşımda kkAylin42Konya Aylinim haftanın birincisi olarak başarının sırrını yazmayı unutma kuzum
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Merhaba arkadaşlar Öncelikle yolun çok başındayım 4.takımda olmaktan çok mutluyum kaptanlarım @Arrietty_ @_Vera_ Ve tabiki 4. Takım yoldaşlarım Hastalıklarla savaş verdiğimiz bu süreçte çok zor bir anımda geri döndüm buralara kendime ve tabiki kaptanlarıma söz verdim ve sözümü tutmak adına...www.kadinlarkulubu.com
Evet canım değişmediPztsi cuma tarti gunu degilmi değişmedi
Neydi kız bu şimdiEvet canım değişmedi
Yalniz bugünkü tartını resimli yolla
Cuma mutlaka resimli olacak
Mydaisyy yazmıştı sanırım ben de sana diyecektim evde bakara suresini aç dinle. o iyi gelir. pandemiden kaynaklı da herkes bunaldı. herkes mutsuz bu da ekstra oldu. yoğun stresten kaynaklı bu. çabuk geçer inşallah bu durumunuz.Görünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
seni görünce aklıma geldi bugünün pazartesi olduğu. tartılmayı unuttum.
valla kuzum tartılmayı unuttum şimdi gördüm buraya girincerakibem nerede acaba?60kiloyum
bugün +500 gramım. Hadi beni geçmen için elinde bir fırsat var.geç bakalım
Baktım soyledigin sayfaya biraz. Çocukla iletişim için de kitap sipariş ettim.Zehracım anlattıkların hiçte yabancı değil. Hatta kat be kat daha fazlasını yaşadım. Yaşıyorum. Ailenden gelen eziklik değersizlik eşinlede devam ediyor.
Sen müsaade ettikçede devam edecek.
Dediğim gibi bir çogu senden kaynaklı. Sen değişmelisiniz.
SEN KENDİNE DEĞER VERMEZSEN KİMSE SANA DEGER VERMEZ!
Müsait olunca bende degistirecegimSelam arkadaşlar..üye ismimi değiştirdim kendi adima daha yakin olsun istedim..
Öyle yaNeydi kız bu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?