tebrikler fatmacım süpersin
Tebrikler kızlar
[/QUOTE
Teşekkürler canım
Yeni tartıldım az sinirliyim bugun de kalkmadım. Eşcazda kendi hazırladı yedi gitti kahvaltısı. Eyvallah
Kilo bildirimi
Cuma 72.5
Bu sabah 71.9
Fark 0.6
Tebrikler canim gayet iyi
Çok üzüldüm, buna uzun uzun yazmak lazım, vaktim yokGörünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım. @aeben seni alintilayamadim
Süper
Uyumadım
bu ne gıııımenü görün menü
sabah: bir dilim ıspanaklı börek, bir dilim patates/kıymalı börek, bir dilim salam,yarım simit,biber kızartması, çokca yağlı peynir çeşitleri, domates, salatalık, zeytin
ara: iki dilim börek
akşam: balık, salata
ara: bir dilim yaş pasta, bir tane çikotop
ara: kuruyemiş, mısır patlağı, cola
su:1.5 litre
spor: yok
maşallah demeyen bizden değil
yolcam saçlarını onların ben
alın bakalımmm
ben ayıklayıp yıkayıp dondurucuya çiğden attım. çıkarıp çıkarıp kullanıyorumSizlere bir sorum olacak hanımlar
Şimdi ben geçen gün karnabahar ve brokoli aldım marketten ama hemen pişiremedim araya başka yemekler girdi bozulmasınıda istemiyorum bunları pişiriptemi derin dondurucuya atayım yoksa çiğdenmi fikri olan varmı bir kısmını bugün çorba yapacam ama fazlası kalacak sizler ne yapıyorsunuz bu durumda
Hah ona koyarsınYün yorgan yastık hiç koymadım
Öteki eve + 1 daha almak istiyorum
dönüş bilgilerine bakarız canımcımhayirli pazarlar hanimlarAni bi kararla takima geri dönmeye karar verdim @moni bu hafta izin kiloma inersem alacan mi beni
Dün buradaki arkadaşlarda öyle diyince bende öyle yaptım canımben ayıklayıp yıkayıp dondurucuya çiğden attım. çıkarıp çıkarıp kullanıyorum
hoşgeldin canımSlm benide aranıza alır mısınız acaba takım koçu kim
bence deeYahu siz nasıl kadınlarsınız
çok geçmiş olsun busecim, şimdi nasılsınselam kizlar
ben pek iyi degilim mide spazmi gibi bi sey yasiyorum saatlerdir. karnimin ust kismi agriyor sıkıştırıyor agri kesici fayda etmedinapicam bilmiyorum midemi usuttum heralde dimi bu nedir ki kivrandiriyor beni az bi agri degil rahat vermiyor
Gayet güzel canım cumaya daha çok var hakeden kazansınYeni tartıldım az sinirliyim bugun de kalkmadım. Eşcazda kendi hazırladı yedi gitti kahvaltısı. Eyvallah
Kilo bildirimi
Cuma 72.5
Bu sabah 71.9
Fark 0.6
InsallahRabbim gönlüne göre versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?