Aynen canımÇok güzel. Karbonu azalttıkça daha güzel didiyor.Helede mercimek çorbasını bırakınca
Çorbalar masum gibi görülsede bence kiloyu biraz engelliyor. Heeleki yogun karbon lu çorbalar. Düşünün 1 kepçe mercimek 2 dl ekmek. Bazan kaseye 3 kepçe bile oluyor. Ettim sana 5_6 dl ekmelAynen canım
Sabah simit yedim ya onu dengelesin istedimAfiyet olsun canım ama çok az yemişsin
Su karnıbahar kisirini bende denemek istiyorum ınsallah beceririmhazir vaktim varken menümü yazayim bende
10.30
2 dilim peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
turp
3 adet tost makinasinda biber
14.00
1 kase sekersiz incir uyutmasi
17.30 18 arasi
1 kase karnibahar kisiri
yogurtlu pancar
1 kase tarhana
su 2
O zaman olsun yavrum anladım dediğini diyetteyiz diye olabilir mi dedimOlsun mu diye dediydim
Bence olsun
Hmmmm bak ben de öğrendimIlk tartı da resimli olacak ya, kayıtlara geçmesi için
Tarçınlı Türk kahvesi iyi gelir Bi dene istersen tatlı isteğini kırarBugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum
Lahanalı börek nasıl oluyorİyiakşamlar bugün anneme gittim kaçamak günü oldu anne ısrarı ile börek kaçınılmaz olur
Sabah
Sogan lı biberli omlet
10 zeytin
5 de
3 adet lahana lı gül börek
12 bin adım yürüyüş =120 puan
Çok haklısın canım mesela bugünkü çorbam şöyleydiÇorbalar masum gibi görülsede bence kiloyu biraz engelliyor. Heeleki yogun karbon lu çorbalar. Düşünün 1 kepçe mercimek 2 dl ekmek. Bazan kaseye 3 kepçe bile oluyor. Ettim sana 5_6 dl ekmel
Beceremiycek bisey yok cok basit ve cok lezzetli :) karnibahari robotta cekip cok hafif yag ile kavuruyosun , soguyunca salca ve yesillikler bitti gitti :)Su karnıbahar kisirini bende denemek istiyorum ınsallah beceririm
Önemli olan sağlık canım doktorunun verdiği ilaçları kullanmalısın kilo verebilmek için önce sağlıklı olmak gerekBugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum
Allah içine ferahlık versin inşallah her bayanın yaşadığı olaylar fazla üstüne gitme ben 35 yıllık evliyim yeni yeni kınuşarak anlaşmaya başladık inanki Hele ki cocuklar küçükken inan 2 yıl öncesi bile anneme küs gittim baksan incir çekirdeğini doldurmaz tek sorun konuşamamak inşallah en yakın zamanda becerebilirsinix ama herşey den önce sen kendini ve evladını düşün bu sıralar zor dönemden geçiyoruz onun da etkisi var mutlakaGörünür bi problem yok isin kötüsü. Esimle sürekli hir gür kavga halindeyiz ne ben mutluyum ne o. Kendimi değersiz hissettiriyor abuk subuk lafları var hayata bakış açımız farklı herşeyi eleştiriyor ama sorsan sana hiç karışmıyorum ben diyor. Hiçbiseyden mutlu değil sürekli memnuniyetsiz. (Onu dinleyince o da bana ayni şeyleri söylüyor) O bana boyle davrandıkça ben de ofkeleniyorum birikip birikip patliyorum (zaten artik birikmeye gerek yok en ufak şeyde sinirleniyorum) eve geliyor surekli tv acik ayni zamanda telefondan da kafasini kaldırmıyor. 2 dakka tuvalete gidiyorum onda bile çocuğu oyalamak istemiyor cocuk ağzını acsa bağırıyor (biz surekli tartistikca ve esim de herseye bagirdikca cocuk iletisim kurmayı öğrenemedi oyuzden hiç konusarak anlaşamıyoruz istediğinin disinda bişey oldu mu bağırarak ağlıyor sürekli ve konuşmadığı icin ne istediğini de anlayamiyorum) tuvaltteyken oglum gelip kapida ya agliyor ya kapiya vuruyor. Cumartesi günü de oglum agladi sabahtan akşama kadar aralıksız herşeye ağladı istedigini yapiyorum ona da ağlıyor. Dayanamiyorum artık hersey ustume üstüme geldi el kadar çocuğa da vurdum. Daha da zarar veririm diye de korktum sonra dün gece de vicdan yaptım ona ağladım.aeben seni alintilayamadim
Tamam ama akşam bir büyük kase bol yeşillikli salata ve yanında bir kase yoğurt yeseydin hem tok tutardı hemde besleyici olup gününü dengelemiş olurdunSabah simit yedim ya onu dengelesin istedim
Hazır yufka ylaLahanalı börek nasıl oluyor
DeneyeyimTarçınlı Türk kahvesi iyi gelir Bi dene istersen tatlı isteğini kırar
Gl endeksi i düşünürsek evet koymasan iyiydi. Patat ve havuç yasak bana mesela. Pişmiş havuçta patates gibi.Çok haklısın canım mesela bugünkü çorbam şöyleydi
İki üç parça brokoli ve karnabahar bir bsş kuru soğan üç dört diş sarımsak birer tane orta boy havuç ve patates haşladım blenderden geçirdim suyunu kıvamını ayarladıktan sonra birer çay kaşığı zerdeçal karabiber pulbiber koydum tuzunu ayarladım iki yemek kaşığı kadar da fındık yağı ekleyip 5 dakika daha kaynattım çok güzel oldu
Sadece tek düşündüğüm patates ve havuç koymamalımıydım yoksa besleyicilik ve tok tutma açısından iyi oldu
Mutlak denemeliyim çünkü kısırı çok severimBeceremiycek bisey yok cok basit ve cok lezzetli :) karnibahari robotta cekip cok hafif yag ile kavuruyosun , soguyunca salca ve yesillikler bitti gitti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?