Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

hazir vaktim varken menümü yazayim bende

10.30
2 dilim peynir
7 zeytin
2 dilim ekmek
turp
3 adet tost makinasinda biber

14.00
1 kase sekersiz incir uyutmasi

17.30 18 arasi
1 kase karnibahar kisiri
yogurtlu pancar
1 kase tarhana

su 2
Su karnıbahar kisirini bende denemek istiyorum ınsallah beceririm

Bugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum

İyiakşamlar bugün anneme gittim kaçamak günü oldu anne ısrarı ile börek kaçınılmaz olur
Sabah
Sogan lı biberli omlet
10 zeytin
5 de
3 adet lahana lı gül börek
12 bin adım yürüyüş =120 puan

Bugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum
Tarçınlı Türk kahvesi iyi gelir Bi dene istersen tatlı isteğini kırar

Oofff güzel birden stresli akşama selam
Sabah
2 haşlama yumurta
1 türk kahvesi

Öğlen
Domates çorbası
1 dilim ekmek
Tavuk döner ekmeksiz
1 tane meyve suyu

Akşam
5 6 tane lafana sarması

Aralar
2 tane mandalina
2 gofret stresten yendi

2.5 lt su
2283 adım fazla yok

Çorbalar masum gibi görülsede bence kiloyu biraz engelliyor. Heeleki yogun karbon lu çorbalar. Düşünün 1 kepçe mercimek 2 dl ekmek. Bazan kaseye 3 kepçe bile oluyor. Ettim sana 5_6 dl ekmel
Çok haklısın canım mesela bugünkü çorbam şöyleydi

İki üç parça brokoli ve karnabahar bir bsş kuru soğan üç dört diş sarımsak birer tane orta boy havuç ve patates haşladım blenderden geçirdim suyunu kıvamını ayarladıktan sonra birer çay kaşığı zerdeçal karabiber pulbiber koydum tuzunu ayarladım iki yemek kaşığı kadar da fındık yağı ekleyip 5 dakika daha kaynattım çok güzel oldu

Sadece tek düşündüğüm patates ve havuç koymamalımıydım yoksa besleyicilik ve tok tutma açısından iyi oldu

Önemli olan sağlık canım doktorunun verdiği ilaçları kullanmalısın kilo verebilmek için önce sağlıklı olmak gerek

Allah içine ferahlık versin inşallah her bayanın yaşadığı olaylar fazla üstüne gitme ben 35 yıllık evliyim yeni yeni kınuşarak anlaşmaya başladık inanki Hele ki cocuklar küçükken inan 2 yıl öncesi bile anneme küs gittim baksan incir çekirdeğini doldurmaz tek sorun konuşamamak inşallah en yakın zamanda becerebilirsinix ama herşey den önce sen kendini ve evladını düşün bu sıralar zor dönemden geçiyoruz onun da etkisi var mutlaka

Gl endeksi i düşünürsek evet koymasan iyiydi. Patat ve havuç yasak bana mesela. Pişmiş havuçta patates gibi.

Son düzenleme:
Beceremiycek bisey yok cok basit ve cok lezzetli :) karnibahari robotta cekip cok hafif yag ile kavuruyosun , soguyunca salca ve yesillikler bitti gitti :)
Mutlak denemeliyim çünkü kısırı çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…