Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tamam ama akşam bir büyük kase bol yeşillikli salata ve yanında bir kase yoğurt yeseydin hem tok tutardı hemde besleyici olup gününü dengelemiş olurdun
Anladım da canim tatlı istedi diye şansımı elmadan yana kullandim

Bugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum
Hurma yada incir yokmu? Bir kaç leblebiyle bol bol çiğne yutmadan iyice. Alır tatlı isteğini.

Değişik birşey yedinmi

çok geçmiş olsun busecim, şimdi nasılsın

valla mideme ne girdi bilmiyom ama hala devam ediyo psikolojik oldugunu dusunmeye basladim

Evet bende
O gelince uyumak istiyom
ahh yavruuum bakamıyosan bana yolla ya
o kadar diyosun. Olsun severim ki ben onu.minnoş minnoş ne güzel gezer evde
e sen olmayınca böyle oluyo işte
Hahahahahha hiçte dediğin gibi değilmiş moni obezzto ,yedikmi köteği
arada oluyo böyle ama genel olarak zararsızdır merak etme

Çorbalar masum gibi görülsede bence kiloyu biraz engelliyor. Heeleki yogun karbon lu çorbalar. Düşünün 1 kepçe mercimek 2 dl ekmek. Bazan kaseye 3 kepçe bile oluyor. Ettim sana 5_6 dl ekmel
Aynen canım . Bu sebeple diyette çorba tüketmeyi sevmiyorum
Bugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum
Vitaminler kilo yapmaz canım iştahını açar. Yani yemeyi engellemek yine senin elinde. Doktorun verdiyse mutlaka kullan

Bende diyom bu kimdi
Taniyormuydum
dişli rakibimmiş

Kafani karıştırma ye tabi
benim kafa dolu, canım yemek görmek dahi istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…