- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Havuç neden yasak ben gün içinde canim birşey isterse yiyorumGl endeksi i düşünürsek evet koymazsan iyidi. Patat ve havuç yasak bana mesela. Pişmiş havuçta patates gibi.
Anladım da canim tatlı istedi diye şansımı elmadan yana kullandimTamam ama akşam bir büyük kase bol yeşillikli salata ve yanında bir kase yoğurt yeseydin hem tok tutardı hemde besleyici olup gününü dengelemiş olurdun
Hurma yada incir yokmu? Bir kaç leblebiyle bol bol çiğne yutmadan iyice. Alır tatlı isteğini.Bugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum
Gl endeksi yüksek çünki patates gibi nişastalı.. Kanşekerini yükseltirHavuç neden yasak ben gün içinde canim birşey isterse yiyorum
Değişik birşey yedinmi
aferin aferin devam et.bu gidişle colo yu zor geçersin
canımmnasıl da bilir rakibinin dertlerini
boşveer gezom . biz yemeye devam
ayy tövbee.bir yaşıma daha girdim
tek hayalim bu colo
busecim o sıkıntıyı ben sadece demir hapı içince yaşıyorum. kıvrım kıvrım kıvrandirıyo meret.muhakkak midene giren bir şey dokundu ama ne işte
spor yapmadan bu kadar kilo veriyorsun ya.ben şok
geç olsun güç olmasın fulyam
benim dondurucu full ama.kazaklara yer yok
lahana dıblesini biz de pirinçli yaparız . ayy canım ne istedi şimdi iç yağlı
çok geçmiş olsun busecim, şimdi nasılsın
Ikiside yok zaten 4 te yeme işini bitirdim ama eve kuru kayısı alsam iyi olacakHurma yada incir yokmu? Bir kaç leblebiyle bol bol çiğne yutmadan iyice. Alır tatlı isteğini.
Aç karna çiğ patates suyu iyi gelir derler Bi Dr arkadaş demişti busecimvalla mideme ne girdi bilmiyom ama hala devam ediyo psikolojik oldugunu dusunmeye basladim
ahh yavruuumEvet bende
O gelince uyumak istiyom
o kadar diyosun. Olsun severim ki ben onu.minnoş minnoş ne güzel gezer evdeUyumadım
Uykuda olsam telefonu kafamda kıracaktı velet
Uyandı, şişesini alacak zannettim, ayağa kalktı telefonu kafama fırlattı ıh diyor yani al demek istiyor
1 dakika boş bırakmıyor
Şimdi dayısına verdim, duşa girecem
e sen olmayınca böyle oluyo iştebu ne gıııı
arada oluyo böyle ama genel olarak zararsızdır merak etme
halen mi devam ediyo?? Allah Allah çok ilginçvalla mideme ne girdi bilmiyom ama hala devam ediyo psikolojik oldugunu dusunmeye basladim
Aynen canım . Bu sebeple diyette çorba tüketmeyi sevmiyorumÇorbalar masum gibi görülsede bence kiloyu biraz engelliyor. Heeleki yogun karbon lu çorbalar. Düşünün 1 kepçe mercimek 2 dl ekmek. Bazan kaseye 3 kepçe bile oluyor. Ettim sana 5_6 dl ekmel
Vitaminler kilo yapmaz canım iştahını açar. Yani yemeyi engellemek yine senin elinde. Doktorun verdiyse mutlaka kullanBugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Kafam çok karışık doktorun verdiği vitamini kullansam mi kullanmasam mi kilo yaparsa diye korkuyorum
Alıştılar gezegenin halısını, kilimini almayaAfiyet olsun canım ama çok az yemişsin
Bende diyom bu kimdiYeni haftanın ilk menüsü
Sabah doktor isim vardi ayaküstü bir simit yedim
Öğlen birşey yedim diyemem birkaç çatal peynir ve 2 zeytin
16 gibi 1 elma ve 4 kasık yoğurt bir y.kasigi yulaf karıştırıp yedim
Bugünde ağzıma fermuar çektim çok sukur
2 litre su 2 kupa yeşil çay
Ben sevemedimSu karnıbahar kisirini bende denemek istiyorum ınsallah beceririm
Olsun sen o dolmayı bana yollaO zaman olsun yavrum anladım dediğini diyetteyiz diye olabilir mi dedim
Kafani karıştırma ye tabiBugün modum çok düşük.canim aşırı tatlı istiyor mesela bir karam olsa hayır diyemezdim.
Geçmiş olsun canımvalla mideme ne girdi bilmiyom ama hala devam ediyo psikolojik oldugunu dusunmeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?