Evet haklısın buna dikkat edeceğimGl endeksi i düşünürsek evet koymasan iyiydi. Patat ve havuç yasak bana mesela. Pişmiş havuçta patates gibi.
Çok tşk ederim babycim.Tam anlamıyla başladığında inan bana çorap söküğü gibi geliyor.Verdikçe motive oluyorsun,motive olduköa vermeye devam ediyorsun.Az önce 1.ler sırlarını paylaşıyora da yazdım.Bu döngüye girdiysen tamam demektirAy bu ne yaaa
90 ile basladin 65 e dustun ben hala.70 kusurler
Masallah subhanallah nasil bir metabolizmadir masallah nazar degmesin
Yuzde biri bende olsa keske
Harikasinn
Rica ederim cnm,bi faydam olduysa ne mutlu banaAy çok iyi oldu öğrendiğim en kısa zamanda aktardan alayımteşekkür ederim canım
Sağolasın fatmacım ❤Aylinim yineharikasin canım tebrikler
Ayyy gecektenmi kaptanım
Çok sevindim tartı fotomu da çekmiştim
Anladım canım öyle bildiririm inşallah haftaya
Ne alıyorsunuz aktardan kaçırmışım çabuk diyin gari
Bu yağmur da buz gibi hava daaaHayırlı sabahlar olsun
Tertemiz hava az yürüyüş yapayım
evet patates ve havuç diyette olmuyor, ama sadece havuç konabilir şu günlerde.Çok haklısın canım mesela bugünkü çorbam şöyleydi
İki üç parça brokoli ve karnabahar bir bsş kuru soğan üç dört diş sarımsak birer tane orta boy havuç ve patates haşladım blenderden geçirdim suyunu kıvamını ayarladıktan sonra birer çay kaşığı zerdeçal karabiber pulbiber koydum tuzunu ayarladım iki yemek kaşığı kadar da fındık yağı ekleyip 5 dakika daha kaynattım çok güzel oldu
Sadece tek düşündüğüm patates ve havuç koymamalımıydım yoksa besleyicilik ve tok tutma açısından iyi oldu
Hmmmm haklısın canım havucu çok severim hele çiğden yemesi daha güzelevet patates ve havuç diyette olmuyor, ama sadece havuç konabilir şu günlerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?