Sağol canım benim senin yerin bende çok başka biliyosunÇok güzel saram benim regl gelecek şişlik var kilo verimi yok bu hafta. Ama seninle yüzümüz gülecek.
Bence senin menüler den Karbonu ve çorbayı temizleyince tam diyet oldu
Bazan diyet yaptıgımızı sanıp oyalanıp duruyoruz. Bende çok olmuştur bu
Sanada musmutlu günler tatlımmerhaba kızlar musmutlu günler
Dün menümü yazmıstım -konulmusMENÜ
Çok faydalı oldu Zor zamanda canım şimdi daha iyiler şükür
Udi hindi yağı canımNe alıyorsunuz aktardan kaçırmışım çabuk diyin gari
Hmmm çok geçmiş olsun canımÇok faydalı oldu Zor zamanda canım şimdi daha iyiler şükür
Udi hindi yağı canımAylin42Konya tavsiye etmişti annemle babam kovit oldular onun için ben denemedim ama rahatlatıcı oldu dediler
Canım tavsiyelerin benim için çok önemli olduğunu söyleyebilirimİftar yemeklerin çok güzel olmuş gazeteci bacım ama meyve fazla.
Geçen bir yazı paylaşmıştım. Meyveler yemekle karışmasın diye. İftardan 2 saat sonra meyve yemeni tavsiye ederim yiycekseniz eger.
Yıllar önceki montiğnac diyeti yaparkende bu kuralı beynime kazımıştım.
Meyve midede hazmolmuyor direk bagırsaklara geçiyor. Ama biz bunu öğünle yersek midede öğünle birlikte kalıyor ve alkole dönüşüyor. Buda hem hazımsızlık. Şişkinlik hastalık ve kilo oluyoruz
Teşekkürler canımHmmm çok geçmiş olsun canım
İf yapmıyorsan yani uzun açlık 2 kuru kayısı olabilir yada benzeri şeyler saracım.Sağol canım benim senin yerin bende çok başka biliyosun
Ve çok haklısın karbonu tamamen kesince daha hızlı gitmeye başladı bide spor spor yapmadan kalıcı ve hızlı kilo gitmiyor buda bir gerçek
aebenim akşamlar çayın yanına iki kuru kayısı bir hurma iki üç çiğ badem veya çiğ fındık yense bir zararı olurmu sence çünlü çayın yanında bişeyler atıştırmaya o ksdar alışmışım ki en çok burda zorlanıyorum
Bende çay yanında birşey yemeğinde zorlaniyorum çay keyfi falan kalmadı bendeSağol canım benim senin yerin bende çok başka biliyosun
Ve çok haklısın karbonu tamamen kesince daha hızlı gitmeye başladı bide spor spor yapmadan kalıcı ve hızlı kilo gitmiyor buda bir gerçek
aebenim akşamlar çayın yanına iki kuru kayısı bir hurma iki üç çiğ badem veya çiğ fındık yense bir zararı olurmu sence çünlü çayın yanında bişeyler atıştırmaya o ksdar alışmışım ki en çok burda zorlanıyorum
Dün 2 bardakSuyumu az içiyorsun?
Detoks suyu yapmaya fırsatım bile kalmıyorKizlar aksamdan 1 litre suya , yarim bag maydonoz 1 cubuk tsrcin 3 4 dilim limon 2 3 karanfil koyun ertesi gün icin sislige iyi geliyor
Bende öyle öyle başladımSağol canım benim senin yerin bende çok başka biliyosun
Kimse benim.kadar zayıflama ürünü denenmemiştir eminim. Ama bunca senede şunu gord hepsi hikaye diyet yapmazsan çay hap bosKizlar bisey sormak istiyorum sosyal medyada zayiflama caylarindan giruyorum herkes verdigi soyluyor bilginiz varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?