Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sağol canım benim senin yerin bende çok başka biliyosun

Ve çok haklısın karbonu tamamen kesince daha hızlı gitmeye başladı bide spor spor yapmadan kalıcı ve hızlı kilo gitmiyor buda bir gerçek

aebenim akşamlar çayın yanına iki kuru kayısı bir hurma iki üç çiğ badem veya çiğ fındık yense bir zararı olurmu sence çünlü çayın yanında bişeyler atıştırmaya o ksdar alışmışım ki en çok burda zorlanıyorum

Canım tavsiyelerin benim için çok önemli olduğunu söyleyebilirim
Menü yazma ya baslayinca hepsini yemegin arkasında yemiş gibi oldu ama akşam 10 gibi yedim saat yazmayınca karıştı

İf yapmıyorsan yani uzun açlık 2 kuru kayısı olabilir yada benzeri şeyler saracım.
Ama if çok işi yarıyor 16 saatlik

Bende çay yanında birşey yemeğinde zorlaniyorum çay keyfi falan kalmadı bende

Bende öyle öyle başladım
Aman cayın yanında kurabiye yiyim birkaç kereden bisey olmazla başlayıp aylarca devam ettirdim.
Şimdi tekrar bırakmakta zorlanıyorum.
Oysa ne güzel alışmıştım, öğün harici ağzımı kapatmaya

İyiakşamlar menümü yazayım mutfak olayı kapanmıştır
Sabah
Haşlanmış yumurta zeytin peynir yeşillik
Ögle
1 dilim kek
Akşam
6 adet lahana sarması
Turp havuç roka salatası
1.5 litre su 3 yi bulur
12 bin adım yürüyüş 120 puan

Kizlar bisey sormak istiyorum sosyal medyada zayiflama caylarindan giruyorum herkes verdigi soyluyor bilginiz varmi acaba
Kimse benim.kadar zayıflama ürünü denenmemiştir eminim. Ama bunca senede şunu gord hepsi hikaye diyet yapmazsan çay hap bos

Bugünün menüsünü yazayım
Sabah yarim tost ekmeği
Peynir
7 zeytin
Ara
1 elma
Öğlen
Kıymalı yumurta 3 yk.kadar
1 dilim ekmek(çok pişmanım)
En son 14 de yedim ve bitti...
2 litre su
7000 adım çok sukur 70 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…