Busecim bir süre ayrı yaşasanız öyle karar alsanız daha sağlıklı olurdu diye düşündüm bu yazıdan sonra...
Bu sefer senden yana mı olsamAhaha ben görmemiştim bunu
Tek tek gelin uleyynnn
Ah monim B busefit zaten iyi bir insan gözü yok yazinca, inan senin soylediklerin geldi aklima. Tek tek okuyamadim mesajlari ,1.30 da uyudu yavrum,şu saate kadar biraz ders çalıştım.son sayfaya bakayim dedim tiklaya tiklaya geldim buraya........... aynen hatta bosanma çıkışı . arabayi da saticam para gondericem bilmem ne derken daha birkac saat sonrasi eve biraktiktan sonra ,tabaklari bile.alamazsin hicbir sey alamazsin deyip gtlük yapti afedersiniz. Aah ah benim.uzerime kredi cekip 41 bin tl borcla birakmasa yapacagimi bilirdim de, şimdi onu da odemezler diye her seye tamam dedim lanet olsun eşyalarina dedim ,zaten evlenirken ceyiz almamistim 2 sene bekleyelim ben alayim esyalarin yarisini demistim ,yok yok hemen evlenelim haldur huldur evlenmiştik birkac ayda ,o nedenle bir kaybim yok arti cok minnak bir evladim var şükürler olsun.( 41 bin tl yi abisi odedi. Sonucta kendime harcamadim ya kardeşinin suçu..... neyse devam etmeyeyim banlaniyorum sonra :) canim soyle. aramizda mal paylasiminin yapildigi. bundan sonra taraflarin birbirinden mal talebi olmayacagi maddesi var. ev benim uzerimeyse benim demek yani. aramizda anlasip kimin üzerine ne varsa onda kalacağına dair. ayni zamanda müşterek konuttaki herseyin bana kaldigina dair madde de var. cok tesekkur ederim ilgine. zaten esim tarafı doğulu onlarda bosanma pek olmuyor. kayinpederim ozellikle yıkılacak esimin de agzina mıcacakkuzum ben yine bir şeyler demek istiyorum müsadenle; ''mal paylasiminin yapildigina esyalarin ve evin benim olduguna dair madde var.'' cümlenden aklıma geldi, şöyle ki; bu ev olayında acaba, şu anda beraber kirada olduğunuz ev ve eşyalardan bahsetmiyor değil mi? yani ''ben ceketimi alır çıkarım, eşim ve çocuğumun düzeni bozulmasın otursunlar evde...'' değil di mi?
2. diyeceğim de; maalesef babymden tecrübe ettiğimiz üzre; ''iyi bi insan gozu yok evde falan.'' kuzum lütfen çok sağlam at adımlarını olur mu.
haddim olmayarak da bunları yazmış isem kusura bakma, bir abla hatta anne tavsiyesi olarak al.
yavrunla musmutlu bir hayatınız olsun inşallah
Kesinlikle......Busecim bir süre ayrı yaşasanız öyle karar alsanız daha sağlıklı olurdu diye düşündüm bu yazıdan sonra...
Evet canım iki buçuk senedir uğraşıyorum ama al verlerim oldu tedavilerim oldu ama geldiğim noktadan memnunumHey maşallah saram demek 100 lü kilolardan indin ha. Bravooo sana
Battı balık yan gider yapmışsın resmen bari mısırı yemeseydin neyse bugun kaldıgın yerden devam hiç bir şey olmamış gibiBen menü bildirimim yapmıştım akşamüzeri fakaaaaat gece dizinin başına oturunca boğazımız boş durmadı, duramadık efendim.
Balıktan sonra canımız bir irmik helvası çekti sanki aşeriyorum üşenmedim kalktım yaptım. Yedik.
Sonra birkaç saat geçti bu sefer de mısır patlattık iyi mi
beni bu gece oturmaları mahfedecek.
yatağa geçtikten sonra günün pişmanlığı ile bir gaza geliyorum, kararlar alıyorum ama uyuyup uyanınca geçiyor anlamadım gitti.
Evet canım önemli olan evladının da psikoloji si sürekli evde mutsuz bir anne baba görmek onu ne hale getirir cok kötü ben bir gün torunumu Bi an gördüm kapının orda sessizce dinliyor izliyor anne babayı hala gözümün önünden gitmez o görüntü hep soru babam anneme neden kızıyor ama şimdi cocuk kendini buldu babaya gidiyor cok mutlu anneye geliyor cok mutlubundan sonraki hedefim psikolojimin el verdigince diyetten kopmamak kendime cocuguma odaklanmak hayata tutunmak. kilo vermek film izlemek kitap okumak. sacimi baska renge boyamak. guzellesmek hayatin devam ettigini kendime unutturmamak. hepsini yapicam basaricam. malesef simdiden görünüyor ki esim pisman ve ben evladimla mutlu oldukca o daha da pisman olacak cunku bizden ayri kalacak. ama insallah o da mutlu olur hic gozum yok. Allah icimde ask birakmadi şükürtek derdim evladimin mutluluğu bunun icin de saglikli bi anne olmam gerek
Ah monim B busefit zaten iyi bir insan gözü yok yazinca, inan senin soylediklerin geldi aklima. Tek tek okuyamadim mesajlari ,1.30 da uyudu yavrum,şu saate kadar biraz ders çalıştım.son sayfaya bakayim dedim tiklaya tiklaya geldim buraya........... aynen hatta bosanma çıkışı . arabayi da saticam para gondericem bilmem ne derken daha birkac saat sonrasi eve biraktiktan sonra ,tabaklari bile.alamazsin hicbir sey alamazsin deyip gtlük yapti afedersiniz. Aah ah benim.uzerime kredi cekip 41 bin tl borcla birakmasa yapacagimi bilirdim de, şimdi onu da odemezler diye her seye tamam dedim lanet olsun eşyalarina dedim ,zaten evlenirken ceyiz almamistim 2 sene bekleyelim ben alayim esyalarin yarisini demistim ,yok yok hemen evlenelim haldur huldur evlenmiştik birkac ayda ,o nedenle bir kaybim yok arti cok minnak bir evladim var şükürler olsun.( 41 bin tl yi abisi odedi. Sonucta kendime harcamadim ya kardeşinin suçu..... neyse devam etmeyeyim banlaniyorum sonra :) canim soyle. aramizda mal paylasiminin yapildigi. bundan sonra taraflarin birbirinden mal talebi olmayacagi maddesi var. ev benim uzerimeyse benim demek yani. aramizda anlasip kimin üzerine ne varsa onda kalacağına dair. ayni zamanda müşterek konuttaki herseyin bana kaldigina dair madde de var. cok tesekkur ederim ilgine. zaten esim tarafı doğulu onlarda bosanma pek olmuyor. kayinpederim ozellikle yıkılacak esimin de agzina mıcacakama ins uzmezler onu da cocugumun babasi napsin elinden gelen buydu demek. cok uzgun ve kafaya takiyor. yuzunde kolunda egzama cikti adamin. Allah ona da bana da yardim etsin.
.....
Canim benim B busefit sen zaten benden once diyordun ayrilacagim diye.nasil koptu ipler bilemiyorum ama hakkinda hayirlisi olsun canim benimmutlu bir anne mutlu bir cocuk demek.dilerim cok mutlu olursun
Battı balık yan gider yapmışsın resmen bari mısırı yemeseydin neyse bugun kaldıgın yerden devam hiç bir şey olmamış gibi
Evet canım önemli olan evladının da psikoloji si sürekli evde mutsuz bir anne baba görmek onu ne hale getirir cok kötü ben bir gün torunumu Bi an gördüm kapının orda sessizce dinliyor izliyor anne babayı hala gözümün önünden gitmez o görüntü hep soru babam anneme neden kızıyor ama şimdi cocuk kendini buldu babaya gidiyor cok mutlu anneye geliyor cok mutlu
Allah onun da yolunu açık etsin inşallah seninde kimse boşanmak için yada kurulan yuvayı yıkmak için evlenmiyor Allah ikimizinde yolunu açık etsin utandırmasın inşallah
Aminnn kuzum aminnn cümlesini inşallahhhhbabycim bi noktadan sonra sabrim tukendi. umudum kalmadi bu evlilikten. bnm bi huyum var cok affeder cok savasirim ama icimde bitirirsem daha ölse geberse istemem. yolu acik olsun artık.
yazdiklarin oyle iyi geldi ki. sanki cocugum artik mutlu olamiycak basaramiycam gibi düşünceler geliyor. somut bi örnek cok iyi geldi. ins bnm oglum da alisip mutlu olacaksenin kizinin da yolu bahti acik olsun insallah
1 kaseeee o beee ne ikisi aboooKızlar dünkü menümü yazmayı unutmuşum
17 Kasım
Sabah
2 kase ezogelin
1 türk kahvesi
Öğlen
Nohut
Ayran
Akşam
Fırında kaşarlı mantar
Salata
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?