Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Olursun canim..mesele o kiloda olmak değil..o kiloyu korumak..evdede stress çok olunca çok zor oluyor...
O kadar haklısın ki geçen pandemi döneminde 80 kilodan 90 kiloya çıktım şimdi desen dikkat etmezsem 100 kilo olucam 91 kiloyum şuan çok kızıyorum kendime nasıl bu hale getirdim kendimi diye neyse zararın neresinden dönersek kârdır

Biraz rahatsızlandım boynumla alakalı ayyy çok kötüymüş gece yastiklar bile battı allahimmmm boyun fıtığı ne kötü birseymis
Hoşgeldin canım geçmiş olsun noyun fıtığının ne kadar zor olduğunu ben iyi bilirim son bir iki aydır hiç bir sabah ağrısız uyanmadım desem inanırmısın omuzum sırtım kollarım çok ağrıdığı gibi ellerimde güçsüzlük başladı corona virüs nedeniyle korkudan doktorada gitmiyorum

Bende sabah o niyetle güne başladım ama eş kişisiyle tartışınca moral bozukluğundan diyet bugünlük yalan oldu canım çok sıkkın
Bugun sanki bende öyleyim can sıkıntısından aklım fikrim mutfakta eş de gidip gidip yiyor birşeyler suya abandım ama inşallah aşırısı mı yemem

kız gebertcem seni çeki düzen ver menülerine bak hala şişkoyuz ve mutsuzuz
ne desen haklısın. ama şunu farkettim kesinlikle bu tür şeyler almamam gerek. eskiden de iradesizdim ama şu ara pandemiden dolayı aldığım miktar ne ise çokluğuna bakmadan şuursuzca yiyorum. çikolata böyle, yufka ekmeği de çok az kaldı ama daha almayacağım yeter.
halaya gel
evet canim o kabul etmiyor guya seviyor ama coktan bitti. bi donem saygi da yoktu siddetli geçimsizlik yasadik sonra saygiyi geri kazandik ama sevgi bitince geri gelmiyor cabaladik ama olmadi. bu da Allahtan bana bir imtihan demekki
aşkla güzel başlayan hikayelerin kısa sürede tükenmesi insanı çok üzüyor ama bu da kader. yolunuz açık olsun canım benim. ama karşı tarafta iyiyse; 1 yıl gibi ayrı yaşayıp, karşılıklı talep edilen davranış değişikliklerinin konuşulup değerlendirilip 1 yıl sonra dava açılması bana daha mantıklı geliyor. ayrı yaşayınca belki davranışlarını biraz yontardı. bazı insanlar değiştirmiyor ama bazısı değiştiriyor.

Biraz rahatsızlandım boynumla alakalı ayyy çok kötüymüş gece yastiklar bile battı allahimmmm boyun fıtığı ne kötü birseymis
ben 4 tane var boyunda gecmis olsun
cnm sevgi bitince ayri yasamanin faydasi yokki bu toparlanacak bi sey degil cunku bi davranis degil bu bi duygu

Bugunki kısmen basarili olduğunu düşündüğüm menüm
Sabah 1 dilim peynir 5 zeytin
Bir-kac dilimsuçun
Yeşillik
Öğlen 2 kepçe mercimek çorbası
Ara kestane
17 00 gibi 3 yk yoğurt bol pulbiberli
2 litre su
20 dk bölgesel 40 puan
Bir koca tepsi malaga pasta yaptim ve bir dilim bile yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…