- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Nasılsın görüşmeyeliHayırlı sabahlar kızlar
Bende de aynı durum çocuklar eşim evde stres hat safhadaSelam kizlar..ben bir türlü kilo vermeye odaklanamiyorum eşim evde çocuklar okul tatilinde ..mutvak nerdeyse 24 saat faliyette diyebilirim doymak bilmiyorlar..stressten bende yiyorum.60.7 kilo olmuşum
Biz napcaz böyle ya..Bende de aynı durum çocuklar eşim evde stres hat safhada
Ya ben 60 kilo olsam keşkeBiz napcaz böyle ya..
Olursun canim..mesele o kiloda olmak değil..o kiloyu korumak..evdede stress çok olunca çok zor oluyor...Ya ben 60 kilo olsam keşke
O kadar haklısın ki geçen pandemi döneminde 80 kilodan 90 kiloya çıktım şimdi desen dikkat etmezsem 100 kilo olucam 91 kiloyum şuan çok kızıyorum kendime nasıl bu hale getirdim kendimi diye neyse zararın neresinden dönersek kârdırOlursun canim..mesele o kiloda olmak değil..o kiloyu korumak..evdede stress çok olunca çok zor oluyor...
Hoşgeldin canım geçmiş olsun noyun fıtığının ne kadar zor olduğunu ben iyi bilirim son bir iki aydır hiç bir sabah ağrısız uyanmadım desem inanırmısın omuzum sırtım kollarım çok ağrıdığı gibi ellerimde güçsüzlük başladı corona virüs nedeniyle korkudan doktorada gitmiyorumBiraz rahatsızlandım boynumla alakalı ayyy çok kötüymüş gece yastiklar bile battı allahimmmm boyun fıtığı ne kötü birseymis
Bende sabah o niyetle güne başladım ama eş kişisiyle tartışınca moral bozukluğundan diyet bugünlük yalan oldu canım çok sıkkınherkese diyetli ve keyifli bir karantina hafta sonu diliyorum
Bugun sanki bende öyleyim can sıkıntısından aklım fikrim mutfakta eş de gidip gidip yiyor birşeyler suya abandım ama inşallah aşırısı mı yememBende sabah o niyetle güne başladım ama eş kişisiyle tartışınca moral bozukluğundan diyet bugünlük yalan oldu canım çok sıkkın
Ya bu eşler yok mu adami dellendiriyorlar. Benim gecen haftam da sırf buyuzden mahvoldu.Bende sabah o niyetle güne başladım ama eş kişisiyle tartışınca moral bozukluğundan diyet bugünlük yalan oldu canım çok sıkkın
ne desen haklısın. ama şunu farkettim kesinlikle bu tür şeyler almamam gerek. eskiden de iradesizdim ama şu ara pandemiden dolayı aldığım miktar ne ise çokluğuna bakmadan şuursuzca yiyorum. çikolata böyle, yufka ekmeği de çok az kaldı ama daha almayacağım yeter.
kız gebertcem seni çeki düzen ver menülerinebak hala şişkoyuz ve mutsuzuz
halaya gel
aşkla güzel başlayan hikayelerin kısa sürede tükenmesi insanı çok üzüyor ama bu da kader. yolunuz açık olsun canım benim. ama karşı tarafta iyiyse; 1 yıl gibi ayrı yaşayıp, karşılıklı talep edilen davranış değişikliklerinin konuşulup değerlendirilip 1 yıl sonra dava açılması bana daha mantıklı geliyor. ayrı yaşayınca belki davranışlarını biraz yontardı. bazı insanlar değiştirmiyor ama bazısı değiştiriyor.evet canim o kabul etmiyor guya seviyor ama coktan bitti. bi donem saygi da yoktu siddetli geçimsizlik yasadik sonra saygiyi geri kazandik ama sevgi bitince geri gelmiyor cabaladik ama olmadi. bu da Allahtan bana bir imtihan demekki
ben 4 tane var boyundaBiraz rahatsızlandım boynumla alakalı ayyy çok kötüymüş gece yastiklar bile battı allahimmmm boyun fıtığı ne kötü birseymis
cnm sevgi bitince ayri yasamanin faydasi yokki bu toparlanacak bi sey degil cunku bi davranis degil bu bi duygune desen haklısın. ama şunu farkettim kesinlikle bu tür şeyler almamam gerek. eskiden de iradesizdim ama şu ara pandemiden dolayı aldığım miktar ne ise çokluğuna bakmadan şuursuzca yiyorum. çikolata böyle, yufka ekmeği de çok az kaldı ama daha almayacağım yeter.
halaya gel
aşkla güzel başlayan hikayelerin kısa sürede tükenmesi insanı çok üzüyor ama bu da kader. yolunuz açık olsun canım benim. ama karşı tarafta iyiyse; 1 yıl gibi ayrı yaşayıp, karşılıklı talep edilen davranış değişikliklerinin konuşulup değerlendirilip 1 yıl sonra dava açılması bana daha mantıklı geliyor. ayrı yaşayınca belki davranışlarını biraz yontardı. bazı insanlar değiştirmiyor ama bazısı değiştiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?