davranışlarından dolayı ilişkiniz yıprandı, aşk öyle bitti ama. davranışlar hani belki düzelirse kıvılcım atabilir diye düşündüm neyse daha önce de dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun, yolunuz açık olsun canım
O kadar haklısın ki geçen pandemi döneminde 80 kilodan 90 kiloya çıktım şimdi desen dikkat etmezsem 100 kilo olucam 91 kiloyum şuan çok kızıyorum kendime nasıl bu hale getirdim kendimi diye neyse zararın neresinden dönersek kârdır
davranışlarından dolayı ilişkiniz yıprandı, aşk öyle bitti ama. davranışlar hani belki düzelirse kıvılcım atabilir diye düşündüm neyse daha önce de dediğim gibi hakkınızda hayırlısı olsun, yolunuz açık olsun canım
davranislarla da bitmedi aslinda bence adam sevmeyi bilmiyormus. ev de ayıramazdik oyle. kolay degilki herkes ogrenirdi bi de miletle ugras ailelere anlat cirkinlesilebilirdi bile. boylesi hayırlisiymis. insallah tek celsede kurtulcam
Selam kizlar..ben bir türlü kilo vermeye odaklanamiyorum eşim evde çocuklar okul tatilinde ..mutvak nerdeyse 24 saat faliyette diyebilirim doymak bilmiyorlar..stressten bende yiyorum.60.7 kilo olmuşum