- 7 Mart 2011
- 7.394
- 8.068
- 398
- 36
Çok teşekkürler canımsara_28 @Antepia27 88prenses22 ve kilo veren arkadaşlar hepinizi çok tebrik ederim. çok güzel rakamlar gördüm. tek tek etiketleyemedim.
Afiyet olsun canımÇay demledim çay keyfi yapacam zsten yorucu bir gündü çay dinlendirecektir
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcınız olsunSagol canım benim teşekkür ederim annemin Bi omurilik rahatsızlığı var yarı felç gibi Bi durumda kullandığı agır Bi ilaç var 3 aylık veriyorlar her 3 ayda bir rapor için gidiyoruz işte
Ne yani ben mezun olabiliyorumkızçeler, mezun olabilmeniz için gereken genel kurallar aşağıda yazıyor.
sizde bilin ki benim artık beynim sulanıyor hesap yaparken, eskisi gibi değil pat diye yapamıyorum. bir şeyler ekleniyor bir şeyler değişiyor vb.böyle olunca da bildiğimden de emin olamıyorum
HEDEF KİLO BELİRLENMESİ ve MEZUNİYET KARNESİNE HAK KAZANMA
Yeni üyenin hedef kilosu yarışmaya giriş yaptığı etap listesinde belirtilir.
Hedef kilo ve buna bağlı olarak mezuniyet karnesine hak kazanma koşulları aşağıda belirtilmiştir:
1) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo üstünde ise; hedefi, giriş kilosunun minimum %15 i olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %80 ine ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=80
Minimum hedef=80x0.15= 12 kilo (Yani hedefi minimum 68 olabilecek)
Mezun olma koşulu=12x0.80= 9,6 kilo vermek (Yani 70,4 kiloya inince mezun olabilecek)
2) Yarışmaya kayıt olan üye 80 kilo altında ise; hedefi giriş kilosunun minimum %10 u olmalıdır. Mezuniyet hakkı elde edebilmek için hedefin minimum %90 ına ulaşmalıdır. Örneğin;
Kayıt kilosu=70
Minimum hedef=70x0.10= 7 kilo (Yani hedefi minimum 63 olabilecek)
Mezun olma koşulu=7x0.90= 6,3 kilo vermek (Yani 63,7 kiloya inince mezun olabilecek)
Önemli Notlar:
- Kayıt kilosu: Yarışmacının, Cuma Zayıflama Yarışması'na İLK giriş tarihindeki kilosu.
- Kuralımız 634. itibari ile güncellenmiştir. Bu tarihten önce yarışmaya katılmış üyelerimiz için doğal olarak hedef kilo alt limiti geriye dönük uygulanamayacaktır. Ancak sözkonusu üyelerimiz mezuniyet talep ettiklerinde, kayıt kilolarına göre hedefe ulaşma oranı kuralına tabi olacaklardır. Yani üyemizin kayıt kilosu 80'in altında ise hedef kilosunun %90 ını, kayıt kilosu 80'in üstünde ise hedef kilosunun %80 ini yakalamış olmalıdır.
Nasıl geldiyse geldiben de bilinçsizce karbon yüklüyorum bu aralar vücuda. bu eksi de nasıl geldi bilmiyom
neye göre hesapladın kızNe yani ben mezun olabiliyorum
sara_28 saram kayıt giriş bilgilerin bu şekilde, sonradan hedef güncellemesi de yapmışsın.
mezuniyet kilon:
106,5-65=41,5
41,5x0,80=33,2 en az verilmesi gereken kilo
106,5-33,2=73,3 mezun olabilme kilosu
bu durumda mezuniyet şartlarını karşılıyorsun, istediğin an mezun olabilirsin. ama tavsiyem 65 olunca mezun olman
sende hesapla lütfen
kayıt giriş kilon: 106, 5
hedef kilon: 65
Sara_28(104,7/102,4/2,3/%2,20)Yeni üye, Baş. Tar: 11 Temmuz 2018 Baş. Kil:106,5 h:70
Sara_28(80,0/79,0/1/% 1,25)21 Aralık 2018 Hedef güncelleme:65
Spor yapamıyorum .fırsatım olmuyo dogrusu ama bu tüyoları aldm cebime koydumKarbonu kestim spor yaptım haftada bir kaç günde olsa ve 2 litre ve üzeri su içtim bide ödemlerim indi bu hafta çok rahattım çok şükür
Teşekkür ederim canımsara_28 canim bireysel 1 ligini tebrik ederim. kilo veren herkesi kutluyorum.
Sağol canım benimÇok teşekkürler canım
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcınız olsun
Teşekkür ederim canım bu başarıda burada olmamın payı büyük hele senin gibi kalbi güzel iyilik meleği bir kaptanla çalışmak ise çok büyük bir şans
Teşekkür ederim canımsara_28 canim tebrikler sonunculugun şokunu atlatamadım anca fırsat oldu trbrik etmeye
O zaman haftaya tüm takımlar korksun bizdenbu hafta eşleşme yok çünkü hepimiz, herkes aebene rakip
@aeben
Hedef kiloma göre hesaplamamışımneye göre hesapladın kız
Sağol canım benim bende seni tebrik ediyorum hrp beraber isteciğimiz kilolara gelelimsara_28 canım seni tebrik etmeyi unuttum sanırım. Muhteşem bir eksi gördün bu hafta darısı diğer haftalara Başarın daim olsun tatlım
kuzum bakıyorum hemen
kuralıda paylaştım bilgilerini de yazıyım sen de hesaplarsın
Canım emek verip uğraşmışsın hakkını helal et sen hesapladığına göre benim hesaplamama gerek yok sen 65 e kadar bekle diyorsan beklerim pilavdan dönenin kaşığı kırılsınsara_28 saram kayıt giriş bilgilerin bu şekilde, sonradan hedef güncellemesi de yapmışsın.
mezuniyet kilon:
106,5-65=41,5
41,5x0,80=33,2 en az verilmesi gereken kilo
106,5-33,2=73,3 mezun olabilme kilosu
bu durumda mezuniyet şartlarını karşılıyorsun, istediğin an mezun olabilirsin. ama tavsiyem 65 olunca mezun olman
sende hesapla lütfen
kayıt giriş kilon: 106, 5
hedef kilon: 65
Sara_28(104,7/102,4/2,3/%2,20)Yeni üye, Baş. Tar: 11 Temmuz 2018 Baş. Kil:106,5 h:70
Sara_28(80,0/79,0/1/% 1,25)21 Aralık 2018 Hedef güncelleme:65
Saracım evdeki havlu kilim ne varsa senin canımTeşekkür ederim canım
Saracım evdeki havlu kilim ne varsa senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?