Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

seni aldatmak ne haddime❤
Çay demledim çay keyfi yapacam zsten yorucu bir gündü çay dinlendirecektir
çaydanlıkla ,semaverle iç.helal olsun sana
bu hafta eşleşme yok çünkü hepimiz, herkes aebene rakip
@aeben
aferin moni

bu kadın bu hafta zaten kilo vermedi.haftaya kafadan -2 kilosu var. Pazartesi -2 olsa cumayı ben düşünemiyorum

kız gebertcem seni çeki düzen ver menülerine bak hala şişkoyuz ve mutsuzuz

Hey maşallah saram demek 100 lü kilolardan indin ha. Bravooo sana

Ben menü bildirimim yapmıştım akşamüzeri fakaaaaat gece dizinin başına oturunca boğazımız boş durmadı, duramadık efendim.
Balıktan sonra canımız bir irmik helvası çekti sanki aşeriyorum üşenmedim kalktım yaptım. Yedik.
Sonra birkaç saat geçti bu sefer de mısır patlattık iyi mi

beni bu gece oturmaları mahfedecek.

yatağa geçtikten sonra günün pişmanlığı ile bir gaza geliyorum, kararlar alıyorum ama uyuyup uyanınca geçiyor anlamadım gitti.

yok canim soyle. aramizda mal paylasiminin yapildigi. bundan sonra taraflarin birbirinden mal talebi olmayacagi maddesi var. ev benim uzerimeyse benim demek yani. aramizda anlasip kimin üzerine ne varsa onda kalacağına dair. ayni zamanda müşterek konuttaki herseyin bana kaldigina dair madde de var. cok tesekkur ederim ilgine. zaten esim tarafı doğulu onlarda bosanma pek olmuyor. kayinpederim ozellikle yıkılacak esimin de agzina mıcacak ama ins uzmezler onu da cocugumun babasi napsin elinden gelen buydu demek. cok uzgun ve kafaya takiyor. yuzunde kolunda egzama cikti adamin. Allah ona da bana da yardim etsin.

bundan sonraki hedefim psikolojimin el verdigince diyetten kopmamak kendime cocuguma odaklanmak hayata tutunmak. kilo vermek film izlemek kitap okumak. sacimi baska renge boyamak. guzellesmek hayatin devam ettigini kendime unutturmamak. hepsini yapicam basaricam. malesef simdiden görünüyor ki esim pisman ve ben evladimla mutlu oldukca o daha da pisman olacak cunku bizden ayri kalacak. ama insallah o da mutlu olur hic gozum yok. Allah icimde ask birakmadi şükür tek derdim evladimin mutluluğu bunun icin de saglikli bi anne olmam gerek

döverimmmm

Buse canım sevgimi bitti sizde? Çok sakin rahatlamış gibi bir halin var.
Saygınızı kaybetmemenize sevindim

Busecim bir süre ayrı yaşasanız öyle karar alsanız daha sağlıklı olurdu diye düşündüm bu yazıdan sonra...

Buse canım sevgimi bitti sizde? Çok sakin rahatlamış gibi bir halin var.
Saygınızı kaybetmemenize sevindim

evet canim o kabul etmiyor guya seviyor ama coktan bitti. bi donem saygi da yoktu siddetli geçimsizlik yasadik sonra saygiyi geri kazandik ama sevgi bitince geri gelmiyor cabaladik ama olmadi. bu da Allahtan bana bir imtihan demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…