seni aldatmak ne haddime❤gelemedim rakibem işteydim. bildirim yapıp çıktım.
beni hanifeyle mi aldatıyon
izin kilon kaçtı kuzum?
aslında doğru yazdım ama kesmiş ismi. ben de yeni gördüm. saol canım.
hakkınızda hayırlısı olsun busecim. iyi düşünün, doğru karar verdiğinizden emin olun.
sabah unuttun mu canım. su böreğine de bayılırım
evet eti illa salatayla yiyebiliyorum.
olsun canım. sen de güzel gidiyorsun.
çaydanlıkla ,semaverle iç.helal olsun sanaÇay demledim çay keyfi yapacam zsten yorucu bir gündü çay dinlendirecektir
aferinbu hafta eşleşme yok çünkü hepimiz, herkes aebene rakip
@aeben
Önümüzdeki hafta bomba gibi geliyorum diyosun yaniCuma menüm
Sabah
Yogurt kürü
5 zeytin
Ara
2 hurma
1 ceviz
3 badem
Akşam
Ciğer kavurma
Yş salata
Su 1 geçti
seni aldatmak ne haddime❤
çaydanlıkla ,semaverle iç.helal olsun sana
aferinmoni
bu kadın bu hafta zaten kilo vermedi.haftaya kafadan -2 kilosu var. Pazartesi -2 olsa cumayı ben düşünemiyorum
şimdi gelelim itiraflar.com a
sabah 10.30
yufka ekmek arası 4 kıbrıs köfte ve biber
2 çeri domates
aralarda
1,5 hindistancevizi kurabiye (malzemeler yarı yarıya fit)
1 bardak kefir
bir de çok pis çikolata yedim. miktarı hiç yazmayayımmoni saçımı başımı yolar
akşam 18.40
2 kepçe hamurlu mercimekli yoğurtlu çorba
1 servis kaşığı karalahana yemeği
az domates salatalık
1 parça yufka ekmeği
çekirdek
yatana kadar 1,5 lt su
gün içinde roibos çayı, kahve, akşam fermente siyah çay
30 dk yürüyüşmoni
Teşekkür ederim canım bu başarıda burada olmamın payı büyük hele senin gibi kalbi güzel iyilik meleği bir kaptanla çalışmak ise çok büyük bir şans
amaç zaten o şekerimseni aldatmak ne haddime❤
aferinmoni
bu kadın bu hafta zaten kilo vermedi.haftaya kafadan -2 kilosu var. Pazartesi -2 olsa cumayı ben düşünemiyorum
Ahaha ben görmemiştim bunuseni aldatmak ne haddime❤
aferinmoni
Hey maşallah saram demek 100 lü kilolardan indin ha. Bravooo sanasara_28 saram kayıt giriş bilgilerin bu şekilde, sonradan hedef güncellemesi de yapmışsın.
mezuniyet kilon:
106,5-65=41,5
41,5x0,80=33,2 en az verilmesi gereken kilo
106,5-33,2=73,3 mezun olabilme kilosu
bu durumda mezuniyet şartlarını karşılıyorsun, istediğin an mezun olabilirsin. ama tavsiyem 65 olunca mezun olman
sende hesapla lütfen
kayıt giriş kilon: 106, 5
hedef kilon: 65
Sara_28(104,7/102,4/2,3/%2,20)Yeni üye, Baş. Tar: 11 Temmuz 2018 Baş. Kil:106,5 h:70
Sara_28(80,0/79,0/1/% 1,25)21 Aralık 2018 Hedef güncelleme:65
kuzum ben yine bir şeyler demek istiyorum müsadenle; ''mal paylasiminin yapildigina esyalarin ve evin benim olduguna dair madde var.'' cümlenden aklıma geldi, şöyle ki; bu ev olayında acaba, şu anda beraber kirada olduğunuz ev ve eşyalardan bahsetmiyor değil mi? yani ''ben ceketimi alır çıkarım, eşim ve çocuğumun düzeni bozulmasın otursunlar evde...'' değil di mi?
2. diyeceğim de; maalesef babymden tecrübe ettiğimiz üzre; ''iyi bi insan gozu yok evde falan.'' kuzum lütfen çok sağlam at adımlarını olur mu.
haddim olmayarak da bunları yazmış isem kusura bakma, bir abla hatta anne tavsiyesi olarak al.
yavrunla musmutlu bir hayatınız olsun inşallah
Vayyyyy korkum yeter dermişimseni aldatmak ne haddime❤
aferinmoni
döverimmmmBen menü bildirimim yapmıştım akşamüzeri fakaaaaat gece dizinin başına oturunca boğazımız boş durmadı, duramadık efendim.
Balıktan sonra canımız bir irmik helvası çekti sanki aşeriyorum üşenmedim kalktım yaptım. Yedik.
Sonra birkaç saat geçti bu sefer de mısır patlattık iyi mi
beni bu gece oturmaları mahfedecek.
yatağa geçtikten sonra günün pişmanlığı ile bir gaza geliyorum, kararlar alıyorum ama uyuyup uyanınca geçiyor anlamadım gitti.
Buse canım sevgimi bitti sizde? Çok sakin rahatlamış gibi bir halin var.yok canim soyle. aramizda mal paylasiminin yapildigi. bundan sonra taraflarin birbirinden mal talebi olmayacagi maddesi var. ev benim uzerimeyse benim demek yani. aramizda anlasip kimin üzerine ne varsa onda kalacağına dair. ayni zamanda müşterek konuttaki herseyin bana kaldigina dair madde de var. cok tesekkur ederim ilgine. zaten esim tarafı doğulu onlarda bosanma pek olmuyor. kayinpederim ozellikle yıkılacak esimin de agzina mıcacakama ins uzmezler onu da cocugumun babasi napsin elinden gelen buydu demek. cok uzgun ve kafaya takiyor. yuzunde kolunda egzama cikti adamin. Allah ona da bana da yardim etsin.
Busecim bir süre ayrı yaşasanız öyle karar alsanız daha sağlıklı olurdu diye düşündüm bu yazıdan sonra...bundan sonraki hedefim psikolojimin el verdigince diyetten kopmamak kendime cocuguma odaklanmak hayata tutunmak. kilo vermek film izlemek kitap okumak. sacimi baska renge boyamak. guzellesmek hayatin devam ettigini kendime unutturmamak. hepsini yapicam basaricam. malesef simdiden görünüyor ki esim pisman ve ben evladimla mutlu oldukca o daha da pisman olacak cunku bizden ayri kalacak. ama insallah o da mutlu olur hic gozum yok. Allah icimde ask birakmadi şükürtek derdim evladimin mutluluğu bunun icin de saglikli bi anne olmam gerek
Buse canım sevgimi bitti sizde? Çok sakin rahatlamış gibi bir halin var.
Saygınızı kaybetmemenize sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?