İnşallah canım çok sevindimbugün -300 gram eksiğim.cumaya inşallah -1 kg olur
Kilo bildirimim
Cumaya göre _200 gr
amiinn..inşallahh❤
sana da kolaylıklar dilerim fatmacım
Ben de cumartesi turşu yedim ondan ödem oldum sanırımHımm Türk ün aklı ya kaçarken yaa..... Gelirmiş akşam biraz turşu yemiştim o ödem yaptı sanırım
sara_28 geçmiş olsun nasıl oldun bugun iyisindir inşallah
Ayyy hadi inşalahh iyi düşünelim iyi bir yıl getirelim
amin fatmacım inşallah.Günaydın güzel takımım
Bugün okula gitmem gerek haftada bir gün p.tesi okula cikiyorum sonra gelip 1 hafta çıkmıyor
Rabbim çıkanları cikmayanlari hepimizi korusun
Sağlıkla su süreci inşallah atlatırız
bence düşünelim. hem ne yorulduk. ruhum daraldı boş boş oturup kafada kurmaktan.Virüsün gittiğini düşünsek gidermi acep
Çok yorulduk
bende de o küçük plates çemberinden var. aslında ben de kullansam iyi olacak. göğüs için de iyi geliyormuş.Canım ben sporda yaptığım için çok fazla bir sarkma olmadı birazcık kollarda var onuda ilerde küçük bir operasyonla düzeltirim diye düşünüyorum çokda rahatsız etmiyor aslında özellikle pilates çemberiyle çalışmak güzel sıklaştırıyorda bu aralar onu yapmıyorum ama yine başlayacam herkese de tavsiye ederim
yine de menü yaz görelim. paça çorbasına biraz ekmek doğramak sorun olmaz ki. afiyet şifa olsun saracım.Bu sabah çok şükür daha iyiyim esnek mesaide olduğumuz için bugün evdeyim iyi denk geldi dinlenecem güzel bir kahvaltı yaptım ilikli kemik koydum kaynıyor paça çorbası yapacam bol sarımsaklı limonlu pul biberli biraz diyet dışına çıkacam suyuna ekmek banabilirim o yüzden bugünlük beni menüden muaf tutarmısınmoni cim yarına yine kaldığımız yerden devam edeceğim ne demişler önce sağlık
yeşil çay çok güzel ödem atıyor aklında olsun. günde 3 kupaya kadar içebilirsin. sabah, öğle, akşam. bir de su ödemi çözer. bol su iç. tuzlu yeme. ödemin gider canım.Eki Görüntüle 2744769
+900 malesef
Dünkü menümü gördünüz kilo veririm diye düşünürken +200 daha gördüm bugün. Acil ödem atacak bişeyler yapmam lazım
kek kurabiye bildiğin her şeye sızma zeytinyağı kullanıyoruımasiditesi düşük zeytinyağının kokusu da tadı da çok hafif olur. onunla kek kurabiye bile yaparsın. omlete, pilava, makarnaya, etli yemeklere olur. asiditesi yüksek olanın tadı ve kokusu keskin olur. salata, meze, etsiz yemeklere konur.
yüksek asitliyse kullandığın yağ pilavda ağır gelmiştir. adam haklı yani
onun da pek lezzeti yok. daha önce arada alırdım yıllardır almıyorum.
hamsi de hamsi ama. gerçekten çok lezzetli bir balık.
yok kız öyle değil. değişik tatlar seviyoruz biz ailece.
burada hem temizliyorlar hem pişiriyorlar yanına da istersen yeşilliğini salatanı veriyorlar kapıya teslimYahu kim temizliyor sizin balıkları
Valla türkiye de kadın olmak kolayhep derlerdi inanmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?