Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu sabah çok şükür daha iyiyim esnek mesaide olduğumuz için bugün evdeyim iyi denk geldi dinlenecem güzel bir kahvaltı yaptım ilikli kemik koydum kaynıyor paça çorbası yapacam bol sarımsaklı limonlu pul biberli biraz diyet dışına çıkacam suyuna ekmek banabilirim o yüzden bugünlük beni menüden muaf tutarmısın moni cim yarına yine kaldığımız yerden devam edeceğim ne demişler önce sağlık

Kilo bildirimim
Cumaya göre _200 gr

Yogurt kurlü kahvaltı kilo verdirmedi bana regl mel derken 1 hafta oldu yerimde sayıyorum. Bugun tekrar ekmeksiz peynir li kahvaltıya döndüm. Nurdan hanımda (danıştıgım bayan) oda aynını önerdi bakalım Bi değişiklik olacakmı?

Eklentiler

• IMG_20201221_093613.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Ben de cumartesi turşu yedim ondan ödem oldum sanırım

amin fatmacım inşallah.
Virüsün gittiğini düşünsek gidermi acep
Çok yorulduk
bence düşünelim. hem ne yorulduk. ruhum daraldı boş boş oturup kafada kurmaktan.
bende de o küçük plates çemberinden var. aslında ben de kullansam iyi olacak. göğüs için de iyi geliyormuş.
yine de menü yaz görelim. paça çorbasına biraz ekmek doğramak sorun olmaz ki. afiyet şifa olsun saracım.
Eki Görüntüle 2744769
+900 malesef
Dünkü menümü gördünüz kilo veririm diye düşünürken +200 daha gördüm bugün. Acil ödem atacak bişeyler yapmam lazım
yeşil çay çok güzel ödem atıyor aklında olsun. günde 3 kupaya kadar içebilirsin. sabah, öğle, akşam. bir de su ödemi çözer. bol su iç. tuzlu yeme. ödemin gider canım.

kek kurabiye bildiğin her şeye sızma zeytinyağı kullanıyoruımşimdikiler kokmuyor zaten, 30 yıl önce direk köyden babamın yağları buram buram kokardı ben bayılırım kokusunaalıştı adamcağız da işte az tereyağ koyunca pilava mutlu oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…