Malesef canımBir haftada 700 gr anca gidiyor ama bir günde hemen geri geliyor
Kışın Türkiye'de yaşamak lazımmışBalikcilarda var istersen orta kemiği alınmış istersen alinmamis
Nasıl yapıyımBilemiyrum cancazım baya büyüktü mideye gitti
Yarın herkes balık yapacak sanırım
Tarifi deneyin derim. Resmini ekliyorum.
Fırın çıkışını çektim. Herkes yemegini yediğine göre canınız çok çekmez inşalah
Bak evet köfteyi nasıl unutmuşumBalık pazarından alıyorum canım onlar istediğin gibi temizliyorlar nasıl pişireceğini sorup ona göre temizleyip hazırlıyorlar
Katmer çörek sivas köftesi offf offf habu corona zıkkımı olmayaydı çoktan gitmiştum da
Kabak çiçeği dolmasına bayılırım afiyet olsun canım
Aman deyim dikkatli ol
Sağol canım benim halsizlik falan yok bu sabah uyandığımdan beri burun akıntısı ve gözlerde sulanma var ayvalı ıhlamur içiyorum vitaminlerimi aldım ağrı kesici ve ateş düşürücü aldım ılık bir duş aldım şimdide ıhlamur içiyorum inşallah yarına iyi uyanacamAman deyim dikkatli ol
Allah şifa versin canım
Afiyet olsun canım pırasanın kızartması süper oluyor hiç denedinmi kızartma dediysem mücver gibi pırazsyı haşla suyunu sık iki yumurta kırıp tuzunu ekle kızartma tavasında iki yemek kaşığı zeytinyağı ile arkalı önlü kızartıp kek gibi dilimleyip servis et tavsiye ederimHayirli pazarlar,
Sabah
1 yumurta
1.5 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 hurma 2 ceviz
Ara
1.5 elma
Aksam
Mercimek,pirasa yogurt salata
Su 2
geçer gider inşallahSağol canım benim halsizlik falan yok bu sabah uyandığımdan beri burun akıntısı ve gözlerde sulanma var ayvalı ıhlamur içiyorum vitaminlerimi aldım ağrı kesici ve ateş düşürücü aldım ılık bir duş aldım şimdide ıhlamur içiyorum inşallah yarına iyi uyanacam
4 mil leslie mi
saracım birşey sormak istiyorum. sen tedavinden dolayı kilo aldın verdin 90 lardan indin çıktın. hiç vücudun sarktı mı bu süreçte?
hemen +700 olmazsın prensesim. ödemdir, wc dir. bir öğünle hemen artı olmuyor korkma. gider o. menülerin gayet güzel.Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Kilo vermek istiyorsan olmak zorunda canım. Dün gece dolma yedim diye bugün +700 gördüm malesef
AA tam hemşoymuşuzyaAslen bizde aksarayliyiz baba tarafım oralı babam memur olduğundan zamanında çıkmışız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?