Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Nasıl yapıyım
Bizde perşembe günleri gelir dükkanlara

Bak evet köfteyi nasıl unutmuşum
Kofteside meşhurdur

Aman deyim dikkatli ol
Allah şifa versin canım

Aman deyim dikkatli ol
Allah şifa versin canım
Sağol canım benim halsizlik falan yok bu sabah uyandığımdan beri burun akıntısı ve gözlerde sulanma var ayvalı ıhlamur içiyorum vitaminlerimi aldım ağrı kesici ve ateş düşürücü aldım ılık bir duş aldım şimdide ıhlamur içiyorum inşallah yarına iyi uyanacam

Hayirli pazarlar,

Sabah
1 yumurta
1.5 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 hurma 2 ceviz

Ara
1.5 elma

Aksam
Mercimek,pirasa yogurt salata

Su 2
Afiyet olsun canım pırasanın kızartması süper oluyor hiç denedinmi kızartma dediysem mücver gibi pırazsyı haşla suyunu sık iki yumurta kırıp tuzunu ekle kızartma tavasında iki yemek kaşığı zeytinyağı ile arkalı önlü kızartıp kek gibi dilimleyip servis et tavsiye ederim

geçer gider inşallah

4 mil leslie mi

maşallah

saracım birşey sormak istiyorum. sen tedavinden dolayı kilo aldın verdin 90 lardan indin çıktın. hiç vücudun sarktı mı bu süreçte?
Ellerine sağlık canım afiyet olsun

Kilo vermek istiyorsan olmak zorunda canım. Dün gece dolma yedim diye bugün +700 gördüm malesef
hemen +700 olmazsın prensesim. ödemdir, wc dir. bir öğünle hemen artı olmuyor korkma. gider o. menülerin gayet güzel.

Menü
Saat 11.00
2 yumurta 7 zeytin yeşillik 4 çay k. k.boynuzu özü 3ceviz 1 hurma

12 civarı
2 kupa
Çay

14.00 civarı
1 kupa yeşilçay

15.00
3 gunkurusu 1 incir 1 dilim ayva 1 avuç nar
17.30
1 kupa sütlü cozulebilir kahve

Akşam 19.00
Ispanak +pırasa toplam 1 tabak
Salata
2 kupa cay
1kupa zencefilli yeşilçay
Su 2 litre civarı
Spor 4000 adım 40 50 mekik 30 puan
Toplam 70 puan
moni

sabah salçalı sucuk, 7 zeytin, peynir, 1 tk vişne reçeli meyvesiyle, 2 dilim tbe, domates salatalık biber

öğlen dünden kalan 1 şiş somonla makarna, 1 yk salata, acı biber turşusu

aralarda 1 Türk kahvesi, 1 muz, filtre kahve

akşam etli türlü yemeği, bulgur pilavı, salata

yatana kadar 1,5 lt su

akşam 2 kupa beyaz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…