Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kabak çiçeği ni nereden buldun bu mevsimde, çok severim

yazıcam yazıcam unutuyorum hep moni sen nasıl da güzel kilo veriyosun öyle ya. Maşallah sana kırk bin kere inşallah hedef kilonu tutturursun/tuttururuz canım benim❤
inşallah kuzum , hepimiz hedefimize ulaşıp bir daha kilo almıcaz inşallah
gerçi bu ara sabitim gitmiyor ama inş artık gider

şifa olsun inşallah

eee arada sevindir sen de adamcağızı

Merhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)

İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 20 aylık
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Doğumdan sonra kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.

Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 63.1 (21.12.2020)
Hedef kilonuz: 50.0

Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorum

Kabak çiçeği ni nereden buldun bu mevsimde, çok severim
Ay kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz var

Eklentiler

• 20200823_120405.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 34
  • 20200823_113701.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…