bizim balıkçılar hep Türk olduğu için sorun olmuyorAfiyet olsun
Biz sadece türk bakkalından alırız
Kendimiz temizleriz
Kabak çiçeği ni nereden buldun bu mevsimde, çok severimBugunki menüm
Sabah 2 rafadan yumurta peynir zeytin
Patates kızarttım ev ahalisine arada bir iki ağzıma atmis olabilirim
Öğlen
Yogurtlu Kabak çiçeği dolması bir tabak
2 yk yeşil fasulye dün akşama yapmıştım aklımda kaldi
Birinci arada bir avuç kuruyemiş
16.00 da bir elma
2 litre su olur
2 kupa yeşil çay
1 kupa form
Spor yok
ellerine sağlık, afiyet olsunBilemiyrum cancazım baya büyüktü mideye gitti
Yarın herkes balık yapacak sanırım
Tarifi deneyin derim. Resmini ekliyorum.
Fırın çıkışını çektim. Herkes yemegini yediğine göre canınız çok çekmez inşalah
inşallah kuzum , hepimiz hedefimize ulaşıp bir daha kilo almıcaz inşallahyazıcam yazıcam unutuyorum hepmoni sen nasıl da güzel kilo veriyosun öyle ya. Maşallah sana kırk bin kere inşallah hedef kilonu tutturursun/tuttururuz canım benim❤
suyunu ihmal etmemelisinBugün sabah ve öğle kahvaltı yaptım. Akşam da pilav ve et sote yedim. Su malesef yine yok. Doğru düzgün bir menü bildirimi yapamıyorum o yüzden. Bakalım yarın nasıl olacak
şifa olsun inşallahBu sabah çok şükür daha iyiyim esnek mesaide olduğumuz için bugün evdeyim iyi denk geldi dinlenecem güzel bir kahvaltı yaptım ilikli kemik koydum kaynıyor paça çorbası yapacam bol sarımsaklı limonlu pul biberli biraz diyet dışına çıkacam suyuna ekmek banabilirim o yüzden bugünlük beni menüden muaf tutarmısınmoni cim yarına yine kaldığımız yerden devam edeceğim ne demişler önce sağlık
eee arada sevindir sen de adamcağızıkek kurabiye bildiğin her şeye sızma zeytinyağı kullanıyoruımşimdikiler kokmuyor zaten, 30 yıl önce direk köyden babamın yağları buram buram kokardı ben bayılırım kokusuna alıştı adamcağız da işte az tereyağ koyunca pilava mutlu oluyor
Valla kebapburada hem temizliyorlar hem pişiriyorlar yanına da istersen yeşilliğini salatanı veriyorlar kapıya teslim
Eşim emekli olunca yerleşecembizim balıkçılar hep Türk olduğu için sorun olmuyor
ama ben de aksine ayıklamayı çok severimValla kebap
Daha ne olsun
Bende olsam şaşırırdımama ben de aksine ayıklamayı çok severimbalık alırken ayıklamak için kenara alıyorlar hayır ben ayıklarım diyince şaşırıyorlar
Hoşgeldiniz aramıza bol eksiler diliyorumMerhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 20 aylık
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Doğumdan sonra kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 63.1 (21.12.2020)
Hedef kilonuz: 50.0
Yazdan dolaba koyuyoruzKabak çiçeği ni nereden buldun bu mevsimde, çok severim
Ay kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz varKabak çiçeği ni nereden buldun bu mevsimde, çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?