Umarım canım. Olabilir bu aralar wc sorunum var hepsaracım birşey sormak istiyorum. sen tedavinden dolayı kilo aldın verdin 90 lardan indin çıktın. hiç vücudun sarktı mı bu süreçte?
hemen +700 olmazsın prensesim. ödemdir, wc dir. bir öğünle hemen artı olmuyor korkma. gider o. menülerin gayet güzel.
Ayyy hadi inşalahh iyi düşünelim iyi bir yıl getirelimkızlar yarın 21 aralık. gece-gündüz eşitliği. yarın tüm gün ama özellikle 17.00 ile 19.00 saatleri arasında konuştuklarınıza, düşündüklerinize çok ama çok dikkatli olun. hep pozitif olun. güzel şeyler düşünüp konuşun. dileklerde bulunup dua edin. gelecek yılı etkiliyormuş.
Afiyet olsun canım nasılsın nadıl gidiyor dersler tatil süreniz uzadı sanırım
4 mil leslie mi
maşallah
iyi olmaya çalışıyoruz canım. Şükür bugünümüzeİyiyim saram çok şükür canım
Evin oğlanların derslerin tatlı telaşı
Evet canım inan canlı ders bile olsa evden yorulduk tatil iyi gelecek inşallah
Sen nasılsın canım ne güzel zayıfladın canım ya maşallah
Evet canım bugün ki yapmam gereken spordu
Dün canlı derste olmayınca
İyi oldu
Sen nasılsın canım
amiinn..inşallahh❤Günaydın güzel takımım
Bugün okula gitmem gerek haftada bir gün p.tesi okula cikiyorum sonra gelip 1 hafta çıkmıyor
Rabbim çıkanları cikmayanlari hepimizi korusun
Sağlıkla su süreci inşallah atlatırız
Ayyy saçma bir şekilde bile olsa ekledim
Virüsün gittiğini düşünsek gidermi acepkızlar yarın 21 aralık. gece-gündüz eşitliği. yarın tüm gün ama özellikle 17.00 ile 19.00 saatleri arasında konuştuklarınıza, düşündüklerinize çok ama çok dikkatli olun. hep pozitif olun. güzel şeyler düşünüp konuşun. dileklerde bulunup dua edin. gelecek yılı etkiliyormuş.
Canım ben sporda yaptığım için çok fazla bir sarkma olmadı birazcık kollarda var onuda ilerde küçük bir operasyonla düzeltirim diye düşünüyorum çokda rahatsız etmiyor aslında özellikle pilates çemberiyle çalışmak güzel sıklaştırıyorda bu aralar onu yapmıyorum ama yine başlayacam herkese de tavsiye ederimsaracım birşey sormak istiyorum. sen tedavinden dolayı kilo aldın verdin 90 lardan indin çıktın. hiç vücudun sarktı mı bu süreçte?
hemen +700 olmazsın prensesim. ödemdir, wc dir. bir öğünle hemen artı olmuyor korkma. gider o. menülerin gayet güzel.
Çok sağol canım bugün daha iyiyimgeçer gider inşallah
Sağol canım benim daha iyiyim şükürHımm Türk ün aklı ya kaçarken yaa..... Gelirmiş akşam biraz turşu yemiştim o ödem yaptı sanırım
sara_28 geçmiş olsun nasıl oldun bugun iyisindir inşallah
Ayyy hadi inşalahh iyi düşünelim iyi bir yıl getirelim
Sağol canım bende iyi diyeyim iyi olayım hafif grip gibiydim dün bugün daha iyiyimİyiyim saram çok şükür canım
Evin oğlanların derslerin tatlı telaşı
Evet canım inan canlı ders bile olsa evden yorulduk tatil iyi gelecek inşallah
Sen nasılsın canım ne güzel zayıfladın canım ya maşallah
Evet canım bugün ki yapmam gereken spordu
Dün canlı derste olmayınca
İyi oldu
Sen nasılsın canım
Allahım hepimizi korusun bitsin gitsin şu virüs belası AminGünaydın güzel takımım
Bugün okula gitmem gerek haftada bir gün p.tesi okula cikiyorum sonra gelip 1 hafta çıkmıyor
Rabbim çıkanları cikmayanlari hepimizi korusun
Sağlıkla su süreci inşallah atlatırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?