Hoşgeldin gizemMerhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)
İsminiz (İsteğe Bağlı ): Gizem
Yaşınız : 27
Boyunuz: 1.65
Mesleginiz: Öğretmen
Şu anda çalışıyor musunuz: Evet
Evli/bekar: Evli
Var ise çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 20 aylık
Emziriyor musunuz: Hayır
Yaşadığınız şehir: Bursa
Kilo alma hikayeniz : Doğumdan sonra kilo aldım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Şu anki kilonuz: 63.1 (21.12.2020)
Hedef kilonuz: 50.0
Ayyy cok güzel görünüyor keşke yakın olsaydıkAy kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz var
Yapmışsın eminecimKızlar bu mesajların altında vücut kitle indeksinizin yazdığı metni nereden ekliyorsunuz? bu araba göstergesi gibi olan şeyler geldi ama diğer bilgiler nedense gelmedi... Sanırım bu forum işlerinde çok cahilim
Teşekkür ederim de tam olmadı yarım duruyor hala anlamadım ben de :) Her akşam neler yaptığınızı burada mı paylaşıyorsunuz?Yapmışsın eminecim
Hadi gazan mübarek olsun
Evet. Her akşam o günün listesi.Teşekkür ederim de tam olmadı yarım duruyor hala anlamadım ben de :) Her akşam neler yaptığınızı burada mı paylaşıyorsunuz?
Hoşgeldin canımMerhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: 2. gebelik düşünüyorum. Gebelik öncesinde sağlıklı bir şekilde zayıflamak istiyorum.
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız : Aslında daha önce kendimi kilolu olarak görmez, zayıflamaya ihtiyaç duymazdım. Hamilelik ve emzirme dönemleriyle birlikte aldığım 8-9 kilo kalıcı hale gelince korkmaya başladım. Azimliyimdir tek başıma da süreci götürebileceğimi biliyorum. Ama bu covidli günlerde hem kendime arkadaş hem de eğlenerek kilo vermek istedim.
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?) hayır
Ben 1 büyük daha alacamAy kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz var
Allah gözünü doyursun ne diyek hahahaBen 1 büyük daha alacam
Banada yollayabilirsin
Yeşil çay yaptım içiyorum şimdi. Su da 3 lt içtim bugünamin fatmacım inşallah.
bence düşünelim. hem ne yorulduk. ruhum daraldı boş boş oturup kafada kurmaktan.
bende de o küçük plates çemberinden var. aslında ben de kullansam iyi olacak. göğüs için de iyi geliyormuş.
yine de menü yaz görelim. paça çorbasına biraz ekmek doğramak sorun olmaz ki. afiyet şifa olsun saracım.
yeşil çay çok güzel ödem atıyor aklında olsun. günde 3 kupaya kadar içebilirsin. sabah, öğle, akşam. bir de su ödemi çözer. bol su iç. tuzlu yeme. ödemin gider canım.
İnşallah kaptanım. Ben vereceğime inanıyorum çünkü açım yani. Ödem de gidecektirartı olup ödemli kızçeler, azami dikkat edip cumaya muhteşem eksi gelebilirsiniz benden söylemesi
he artı geleni de yakarım diyim
Hoş geldin canım. Kilon az hemencecik veririsin inşallahMerhaba listeyi dolduruyorum umarım takıma resmi olarak girmiş bulunuyorumdur :)
Sağol canım benimşifa olsun inşallah
Ben hiç yemedim nasil bisey merak ettimAy kargoda bozulmayacagını bilsem yollarım sana Ayşem. Sarayla gezonun dondurucuları kadar olmasada bizimde depomuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?