Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Anammm onlar kuru meyve bana gore meyveden bile sayılmaz hemde tuvalete çıkma umuduyla yedim ama bi ise yaramadı
Hatta bugün araya 2 mandalina ekleyecektim hic meyve yiyemiyorum diye

Baligin bile pasta halini istiyoz okadar diyetteyiz
Aksam halka tatlıyı yemissin gozumden kaçtı sanma
halka değil o el açması burma sonrasındaki pişmanlığımı görmeniz lazımdı.eşime kızdım vicdan azabından. O da diyor ki zorlamı yedirdim neden yedin.e bir günah keçisi bulmam lazımdı onu buldum işte

Kesinlikle canım Karadeniz hamsisi harikadır yarında hamsi mi yapsam
sara senin için bir tarif bıraktım canım
nieee haribo mu?? hastasıyız dedeee
Ay ben de yapayım dedim de haribolar şekerini çıkardı
o ne demek??bunca yıllık haribo yiyicisiyim hiç şekeri çıkmış haribo görmedim
Anammm onlar kuru meyve bana gore meyveden bile sayılmaz hemde tuvalete çıkma umuduyla yedim ama bi ise yaramadı
Hatta bugün araya 2 mandalina ekleyecektim hic meyve yiyemiyorum diye
her gün meyve ye canım.en garanti yöntem. Meyve yemediğşm gün wc yok maalesef.bir de çok su ve hareket tabii

Ya benimki biraz psikolojik sanırım evdeyken sorun yok çünkü ama işyerinde sıkıntı oluyor. Haftaiçi nerdeyse hiç yok ama cumartesi günü de cok rahatım hic bi problem yaşamıyorum.

Valla bacım hariboları yedim şekerim çıktı

Kendin mi yaptin canım bi tarifini alalım belki birgün yapabiliriz kilocuklarimizdan kurtulursak.

Öncelikle herkese yeniden hoş buldum diyeyim :) Dün ben çok uğraştım ama hata veriyordu bir türlü giremedim şimdi yazıyorum.

21 Aralık 2020 Pazartesi - (KİLO: 63.1)
Sabah
1 bardak çay içtim sadece evden acil çıkmam gerekti.

Öğlen
1 kase yeşil mercimekli bulgur pilavı+ çeri domates +yeşil soğan

Akşam
Fırında patatesli karnabahar(patatesinden yememeye çalıştım) + 1 tane tavuk köftesi + bol akdeniz salata

Çay ile 1 tane baklava yedim. Komşum boş tabak vermek istememiş sağ olsun 9 günlük tatlısızlığımı bozmuş oldum

SPOR
30dk leslie boosted yaptım.

Ya benimki biraz psikolojik sanırım evdeyken sorun yok çünkü ama işyerinde sıkıntı oluyor. Haftaiçi nerdeyse hiç yok ama cumartesi günü de cok rahatım hic bi problem yaşamıyorum.
ben de evde zorlanıyorum dışarda problem olmuyor evde her şey elimin altında.o yüzden bana zor hele ki hafta sonları eşimin de evde olduğu vakitler kabus
Kendin mi yaptin canım bi tarifini alalım belki birgün yapabiliriz kilocuklarimizdan kurtulursak.
yok ya ben değilim.nerde bende öyle marifetler takip ettiğim ödüllere doyamayan bir kadın pastacı. İnstadan görmüştüm de youtube linkini ekleyince ben de buraya iliştirdim hemen

takımımıza hoşgeldi canım❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…