ne yedin ve ne kadar?Kizlar biraz önce kaçamak yaptım
Ay ben de yapayım dedim de haribolar şekerini çıkardıKizlar biraz önce kaçamak yaptım
Kabızlık icin mi. Evde var ama onu oğluma nemlendirici olarak almıştım banyo sonrası için. Hep oyle kullandim ya hic yenebilirmis gibi hissetmiyorumKahvenin içine hindistancevizi yağı koyup içebilirsin
Anammm onlar kuru meyve bana gore meyveden bile sayılmazZehracım
Kahvaltıda meyve yok canım. Aradada 3 kayısı 3 ceviz. Yahut 10 fındık
Meyven çok olmuş bugun.
Ama güzel olmuş. Hadi hayırlı olsun güzel sonuçlar inşallah..
Çok tavsiye etmesemde bazan form çayı gerekiyor.
Baligin bile pasta halini istiyoz okadar diyetteyizhafta sonu o kadar çok konuştuk ki bir balık tarifi vermek oldu. Deneyenlere afiyet olsun şimdiden
halka değil o el açması burmaBaligin bile pasta halini istiyoz okadar diyetteyiz
Aksam halka tatlıyı yemissin gozumden kaçtı sanma
sara senin için bir tarif bıraktım canımKesinlikle canım Karadeniz hamsisi harikadır yarında hamsi mi yapsam
nieee haribo mu??İyi akşamlar kızlar
21 kasım menüm
Sabah
1 türk kahvesi
Öğlen
Haşlama ıspanak
1 domates
2 haşlama yumurta
Akşam
Bol salata
5 tane ızgara tavuk
1 tane mandalina
4 tane de haribo
1.5 lt su yatana kadar 2.5 olur
o ne demek??bunca yıllık haribo yiyicisiyim hiç şekeri çıkmış haribo görmedimAy ben de yapayım dedim de haribolar şekerini çıkardı
her gün meyve ye canım.en garanti yöntem. Meyve yemediğşm gün wc yok maalesef.bir de çok su ve hareket tabiiAnammm onlar kuru meyve bana gore meyveden bile sayılmazhemde tuvalete çıkma umuduyla yedim ama bi ise yaramadı
Hatta bugün araya 2 mandalina ekleyecektim hic meyve yiyemiyorum diye
Ya benimki biraz psikolojik sanırım evdeyken sorun yok çünkü ama işyerinde sıkıntı oluyor. Haftaiçi nerdeyse hiç yok ama cumartesi günü de cok rahatım hic bi problem yaşamıyorum.sara senin için bir tarif bıraktım canım
nieee haribo mu??hastasıyız dedeee
o ne demek??bunca yıllık haribo yiyicisiyim hiç şekeri çıkmış haribo görmedim
her gün meyve ye canım.en garanti yöntem. Meyve yemediğşm gün wc yok maalesef.bir de çok su ve hareket tabii
Valla bacım hariboları yedim şekerim çıktısara senin için bir tarif bıraktım canım
nieee haribo mu??hastasıyız dedeee
o ne demek??bunca yıllık haribo yiyicisiyim hiç şekeri çıkmış haribo görmedim
her gün meyve ye canım.en garanti yöntem. Meyve yemediğşm gün wc yok maalesef.bir de çok su ve hareket tabii
Kendin mi yaptin canım bi tarifini alalım belki birgün yapabiliriz kilocuklarimizdan kurtulursak.halka değil o el açması burmasonrasındaki pişmanlığımı görmeniz lazımdı.eşime kızdım vicdan azabından. O da diyor ki zorlamı yedirdim neden yedin.e bir günah keçisi bulmam lazımdı onu buldum işte
ben de evde zorlanıyorum dışarda problem olmuyorYa benimki biraz psikolojik sanırım evdeyken sorun yok çünkü ama işyerinde sıkıntı oluyor. Haftaiçi nerdeyse hiç yok ama cumartesi günü de cok rahatım hic bi problem yaşamıyorum.
yok ya ben değilim.nerde bende öyle marifetlerKendin mi yaptin canım bi tarifini alalım belki birgün yapabiliriz kilocuklarimizdan kurtulursak.
takımımıza hoşgeldi canım❤Öncelikle herkese yeniden hoş buldum diyeyim :) Dün ben çok uğraştım ama hata veriyordu bir türlü giremedim şimdi yazıyorum.
21 Aralık 2020 Pazartesi - (KİLO: 63.1)
Sabah
1 bardak çay içtim sadece evden acil çıkmam gerekti.
Öğlen
1 kase yeşil mercimekli bulgur pilavı+ çeri domates +yeşil soğan
Akşam
Fırında patatesli karnabahar(patatesinden yememeye çalıştım) + 1 tane tavuk köftesi + bol akdeniz salata
Çay ile 1 tane baklava yedim. Komşum boş tabak vermek istememiş sağ olsun 9 günlük tatlısızlığımı bozmuş oldum
SPOR
30dk leslie boosted yaptım.
Ajanda valla şimdi ben yazcaktım sözde geliyordu dövcem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?