Ben biraz esnek davraniyim ozaman çünkü meyvesiz yaşayamamBende taze meyve yasak Zehracım.
1 kupa kahveye nekadar koyuyorsun miktar olarak. Birde kahvenin turu farkediyor mu.Evet kabızlık için
Bende bilmiyordum, sara sağolsun, ilk ondan duydum
1 kg bitirdim, şimdi yarım kiloluk kavanozu yarıladım, 1 kg ye yakın da depoda sırasını bekliyor
Ya aynen oyle. Zaten mevsimi geçiyor. Kabak zamanı da geçecek. Bende kabak tatlısı yapıp yemek istiyorum boyle ustune tahin dokup ceviz serperek ama erteliyorum sürekli. Hadi diger seyleri yemesek sikinti değil başka zaman yerim diyorum ama mevsimi geçenlere üzülüyorum doğrusu. Biturlu mezun olamadım oluyum kabak tatlisi yapicamGeçen sene nar, ayva yemedim, banada yasaktı.
1 ocağa kadar yersem iyi olur, malûm nimet mahrum kalmayım deyilmi
Tuğba geckil var ben onu takip ediyorum super ötesi.Instadan sayfayı yolla, bende bakıyım
Olmaz heraldeHıı öyle mi. Ama şimdi kahvaltı yaptım su içtim belki fazla çıkar sorun olur mu?
Kendimi öyle avutuyorum da cidden kilo hiç iyi bisey deyil yavgezom bulgur var turşu var ödem tabii ki olur.dert etme sen. Şunun şurasında 1 ocak a ne kaldı ki
Fazla ciksin neolacak zaten 2 hafta falan listeye giremiyorsun.Hıı öyle mi. Ama şimdi kahvaltı yaptım su içtim belki fazla çıkar sorun olur mu?
Ben kahveyi kupayla içerim1 kupa kahveye nekadar koyuyorsun miktar olarak. Birde kahvenin turu farkediyor mu.
Aslında 2 hafta diyetine sadık kalsan 1 öğün yiyebilirsinYa aynen oyle. Zaten mevsimi geçiyor. Kabak zamanı da geçecek. Bende kabak tatlısı yapıp yemek istiyorum boyle ustune tahin dokup ceviz serperek ama erteliyorum sürekli. Hadi diger seyleri yemesek sikinti değil başka zaman yerim diyorum ama mevsimi geçenlere üzülüyorum doğrusu. Biturlu mezun olamadım oluyum kabak tatlisi yapicam
BakıyımTuğba geckil var ben onu takip ediyorum super ötesi.
AynenFazla ciksin neolacak zaten 2 hafta falan listeye giremiyorsun.
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
Yeşil çay iciyormusunVe ve ve acı gerçek suratıma tokat gibi çarptıahada bu oğlan gibi oldum.
Dün suyu biraz artırdım ve bugün bir hevesle tartıldım69, 700
Hâlâ vücut şiş
Dün biraz karatayımsı oldu, biraz olmadı, bulgur pilavı ve turşu vardı menüde, pilav ve soğan salatası biraz tuzlu olmuş, bu sabah hâlâ vücut şiş. Inşallah Bikaç güne Ödemim gider. Sabah ta erken kalktimki su içebiliyim, öğlen 1 saatlik mesafeye son kez mutfak cizdirmeye gideceğiz, haliyle dışarı çıkacağım için su içemem ve arabada oturmak da ödem yapıyor
Prensesim iki hocama danıştım z. Yangında kudret narı ÖnerdilerGünaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
Gülim herşeyi ödeme bağlama birazda yemene durde lütfenVe ve ve acı gerçek suratıma tokat gibi çarptıahada bu oğlan gibi oldum.
Dün suyu biraz artırdım ve bugün bir hevesle tartıldım69, 700
Hâlâ vücut şiş
Dün biraz karatayımsı oldu, biraz olmadı, bulgur pilavı ve turşu vardı menüde, pilav ve soğan salatası biraz tuzlu olmuş, bu sabah hâlâ vücut şiş. Inşallah Bikaç güne Ödemim gider. Sabah ta erken kalktimki su içebiliyim, öğlen 1 saatlik mesafeye son kez mutfak cizdirmeye gideceğiz, haliyle dışarı çıkacağım için su içemem ve arabada oturmak da ödem yapıyor
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
Çok nadirYeşil çay iciyormusun
Dün itibariyle dedimGülim herşeyi ödeme bağlama birazda yemene durde lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?