- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Gerçi biraz kötü etkiliyecek puanları ama olsun napalımhadi bakalım
Öyle şuna benzer Bi tad diyemiycem Zehracım kendine özgü diyelim.Ben hiç yemedim nasil bisey merak ettim
Sanat, bravooo...hafta sonu o kadar çok konuştuk ki bir balık tarifi vermek oldu. Deneyenlere afiyet olsun şimdiden
Bende taze meyve yasak Zehracım.Anammm onlar kuru meyve bana gore meyveden bile sayılmazhemde tuvalete çıkma umuduyla yedim ama bi ise yaramadı
Hatta bugün araya 2 mandalina ekleyecektim hic meyve yiyemiyorum diye
Benim kendi yaptığım turşunun tuzu gayet güzel, yerindeHe inanki yerken tuz atasım geliyor lahanaya
Bugün nasılsınBen erken uyuyacam iyi
Sağol canım benim
Kizlar biraz önce kaçamak yaptım
Evet kabızlık içinKabızlık icin mi. Evde var ama onu oğluma nemlendirici olarak almıştım banyo sonrası için. Hep oyle kullandim ya hic yenebilirmis gibi hissetmiyorum
Töbee onu pasta olarak yemem, çiğ çiğ yer gibihafta sonu o kadar çok konuştuk ki bir balık tarifi vermek oldu. Deneyenlere afiyet olsun şimdiden
Oysaki onların şekeri daha çokAnammm onlar kuru meyve bana gore meyveden bile sayılmazhemde tuvalete çıkma umuduyla yedim ama bi ise yaramadı
Hatta bugün araya 2 mandalina ekleyecektim hic meyve yiyemiyorum diye
Kilonun kayıtlara geçmesi için günün tarihî, nickin yazılı fotosu lazım canımÖncelikle herkese yeniden hoş buldum diyeyim :) Dün ben çok uğraştım ama hata veriyordu bir türlü giremedim şimdi yazıyorum.
21 Aralık 2020 Pazartesi - (KİLO: 63.1)
Sabah
1 bardak çay içtim sadece evden acil çıkmam gerekti.
Öğlen
1 kase yeşil mercimekli bulgur pilavı+ çeri domates +yeşil soğan
Akşam
Fırında patatesli karnabahar(patatesinden yememeye çalıştım) + 1 tane tavuk köftesi + bol akdeniz salata
Çay ile 1 tane baklava yedim. Komşum boş tabak vermek istememiş sağ olsun 9 günlük tatlısızlığımı bozmuş oldum
SPOR
30dk leslie boosted yaptım.
Instadan sayfayı yolla, bende bakıyımben de evde zorlanıyorum dışarda problem olmuyorevde her şey elimin altında.o yüzden bana zor hele ki hafta sonları eşimin de evde olduğu vakitler kabus
yok ya ben değilim.nerde bende öyle marifetlertakip ettiğim ödüllere doyamayan bir kadın pastacı. İnstadan görmüştüm de youtube linkini ekleyince ben de buraya iliştirdim hemen
Geçen sene nar, ayva yemedim, banada yasaktı.Bende taze meyve yasak Zehracım.
Cuma günü o şekilde yaparım inşallah :)Kilonun kayıtlara geçmesi için günün tarihî, nickin yazılı fotosu lazım canım
Öyleyse cuma günü başlamışsın sayılırCuma günü o şekilde yaparım inşallah :)
Hıı öyle mi. Ama şimdi kahvaltı yaptım su içtim belki fazla çıkar sorun olur mu?Öyleyse cuma günü başlamışsın sayılır
Bugünlerin boşa gitmesin
gezom bulgur var turşu var ödem tabii ki olur.dert etme sen. Şunun şurasında 1 ocak a ne kaldı kiVe ve ve acı gerçek suratıma tokat gibi çarptıahada bu oğlan gibi oldum.
Dün suyu biraz artırdım ve bugün bir hevesle tartıldım69, 700
Hâlâ vücut şiş
Dün biraz karatayımsı oldu, biraz olmadı, bulgur pilavı ve turşu vardı menüde, pilav ve soğan salatası biraz tuzlu olmuş, bu sabah hâlâ vücut şiş. Inşallah Bikaç güne Ödemim gider. Sabah ta erken kalktimki su içebiliyim, öğlen 1 saatlik mesafeye son kez mutfak cizdirmeye gideceğiz, haliyle dışarı çıkacağım için su içemem ve arabada oturmak da ödem yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?