Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ayy demeebize köyden geldi iki tane duruyor. Pişir beni obez ye beni obez diyerek gözüme bakıyor ama yaparsam tencereyi yerim, öyle çok seviyorum. O yüzden erteleyip duruyorum bakalım
Günaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
geçmiş olsun canım

Cekirdek kahve dediğin filtre kahve oluyor değil mi. Onun icin evde makinam yok malesef sadece hastanedeyken iciyorum. Evde de tchibonun çözülebilir kahvesinden içiyorum genelde ama sade içemem içine sut koyuyorum. Onla deneyim bakıyım bi sütsüz az bişey nasıl olacak

ayy demeebize köyden geldi iki tane duruyor. Pişir beni obez ye beni obez diyerek gözüme bakıyor ama yaparsam tencereyi yerim, öyle çok seviyorum. O yüzden erteleyip duruyorum bakalım

geçmiş olsun canım
Benim de koyden koydu annemler 2 tane var balkonda bekliyor garibanlar

İyi akşamlar canlar yorucu bir günün ardından menüm
Sabah
Sogan lı biberli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Ögle
Türk kahvesi yanına 2 küçük kare çikolata
Aksam
İnce küçük bir lavaş ile tavuk dürüm
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
1 litre su 2 yi bulur
13 bin adım yürüyüş 130 puan

Adim çok iyi ya

Sabah 11 bin direk yürüyüş yaptım gerisi anneme git alışveriş filan teşekkür ederim ama tartıya yansısa birde daha iyi olacak da
Nasıl yansımıyor hayret ben bugün 8000 adım attım şuan o kadar yorgunum ki yatsam uyuyacagim

Kahvaltı

Sahanda yumurta

Reçel

Biraz ekmek(tekrar yoketmem gerek)

Çay

Ara

3dilim elma

1dilim portakal

Çiğ yemiş

3-5kraker

Aksam

Balık

Salata

Ayva tatlısı

1.5lt

Spor yok ama bahcede saga sola koştum
Ayva tatlısı
Kraker
reçel
Özgürüm bunlar diyet menüsünde olmasa iyi

Bugunki menüm
Sabah yine hastaneye gittiğim için bir simit yedim
Öğlen 4 yk yoğurt pulbiber
Ara bir tuzlu kurabiye
16.30 da bir küçük mandalina ve elma
8000 adım 80 puan
2 litre su
2 kupa yesilcay
Ama bir şey yememişsin kuzum bitkin düşersin maazallah
Nasıl yansımıyor hayret ben bugün 8000 adım attım şuan o kadar yorgunum ki yatsam uyuyacagim
Benim zaten metobalizmam aşırı yavaş birde menopoz olunca daha da zorlaştı kilo vermem grm grm giderse gidiyor
Sabah uyanıyorum bugun yürüyüş yapmıcam yorgunum diyorum yine duramıyorum cıkıp yürüyorum kahvaltı öncesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…