ayy demeeYa aynen oyle. Zaten mevsimi geçiyor. Kabak zamanı da geçecek. Bende kabak tatlısı yapıp yemek istiyorum boyle ustune tahin dokup ceviz serperek ama erteliyorum sürekli. Hadi diger seyleri yemesek sikinti değil başka zaman yerim diyorum ama mevsimi geçenlere üzülüyorum doğrusu. Biturlu mezun olamadım oluyum kabak tatlisi yapicam
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
gezo ne renk yapacan mutfağı?? Karar verdin mi beybisu?Dün itibariyle dedim
Ödem olsa olsa 2 kilosu olur hepsini ona bağlamıyorum tabi de
Bu ara gerçekten baya belli ediyor kendini
Cekirdek kahve dediğin filtre kahve oluyor değil mi. Onun icin evde makinam yok malesef sadece hastanedeyken iciyorum. Evde de tchibonun çözülebilir kahvesinden içiyorum genelde ama sade içemem içine sut koyuyorum. Onla deneyim bakıyım bi sütsüz az bişey nasıl olacakBen kahveyi kupayla içerim
Çekirdek kahve kullanıyorum
Neskafe ve 3 ü birarada olsun, 2 si birarada olsun zaten sağlıklı deyil.
1 kupa kahveye yaklaşık 1 tatlı kaşığı koyuyorum
Dün 3 kupa kahve içtim, üçünede yağ koydum
Ilk başlarda yağ tadını alsan da sonra alışıyorsun
Türk kahvesine 1 çay kaşığı yeter sanırım
Benim de koyden koydu annemler 2 tane var balkonda bekliyor garibanlarayy demeebize köyden geldi iki tane duruyor. Pişir beni obez ye beni obez diyerek gözüme bakıyor ama yaparsam tencereyi yerim, öyle çok seviyorum. O yüzden erteleyip duruyorum bakalım
geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
Adim çok iyi yaİyi akşamlar canlar yorucu bir günün ardından menüm
Sabah
Sogan lı biberli omlet
1 dilim cavdar ekmegi
Ögle
Türk kahvesi yanına 2 küçük kare çikolata
Aksam
İnce küçük bir lavaş ile tavuk dürüm
3 kaşık pirinç pilavı
Salata
1 litre su 2 yi bulur
13 bin adım yürüyüş 130 puan
Sabah 11 bin direk yürüyüş yaptım gerisi anneme git alışveriş filan teşekkür ederim ama tartıya yansısa birde daha iyi olacak daAdim çok iyi ya
Geçmiş olsun canım kudret narı birebir cok iyi geliyorGünaydın kızlar. İnanılmaz bir mide ağrısıyla uyandım bu sabah . Umarım çabuk geçer. Hala sancılanıp duruyor
Nasıl yansımıyor hayret ben bugün 8000 adım attım şuan o kadar yorgunum ki yatsam uyuyacagimSabah 11 bin direk yürüyüş yaptım gerisi anneme git alışveriş filan teşekkür ederim ama tartıya yansısa birde daha iyi olacak da
Fatma bugun gelmedimi benmi görmedim takımda seni.Kizlar biraz önce kaçamak yaptım
Ben o jelatini şeylere güvenmiyorumValla bacım hariboları yedim şekerim çıktı
Ayva tatlısıKahvaltı
Sahanda yumurta
Reçel
Biraz ekmek(tekrar yoketmem gerek)
Çay
Ara
3dilim elma
1dilim portakal
Çiğ yemiş
3-5kraker
Aksam
Balık
Salata
Ayva tatlısı
1.5lt
Spor yok ama bahcede saga sola koştum
Ama bir şey yememişsin kuzum bitkin düşersin maazallahBugunki menüm
Sabah yine hastaneye gittiğim için bir simit yedim
Öğlen 4 yk yoğurt pulbiber
Ara bir tuzlu kurabiye
16.30 da bir küçük mandalina ve elma
8000 adım 80 puan
2 litre su
2 kupa yesilcay
Benim zaten metobalizmam aşırı yavaş birde menopoz olunca daha da zorlaştı kilo vermem grm grm giderse gidiyorNasıl yansımıyor hayret ben bugün 8000 adım attım şuan o kadar yorgunum ki yatsam uyuyacagim
Aman neye güvenicez herşey de birşey var ölümlü dünya tat gitsinBen o jelatini şeylere güvenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?