- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.782
- 88
- 40
Çok iyi yürüyorsun masallah diyelim deAma bir şey yememişsin kuzum bitkin düşersin maazallah
Benim zaten metobalizmam aşırı yavaş birde menopoz olunca daha da zorlaştı kilo vermem grm grm giderse gidiyor
Sabah uyanıyorum bugun yürüyüş yapmıcam yorgunum diyorum yine duramıyorum cıkıp yürüyorum kahvaltı öncesi
Ayva tatlisiAyva tatlısı
Kraker
reçel
Özgürüm bunlar diyet menüsünde olmasa iyi
Uzun zamandır menünde kahvaltı yoktu hep yoğurt yiyordunSalı menüm
Sabah 10
Çeşitli peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
1ceviz
Ara 14
3hurma
3 ceviz
Akşam 18
Tavuk gögüs kızartma
Turp
Salatalık
Su 1.5
Allah yardımcımız olsun canım geçmiş olsun sanadaÇok iyi yürüyorsun masallah diyelim de
Bende polikistik var benimde kilo almam çok kolay vermem çok zor
Menopozda ne ederim bilmem
Geçmiş olsun canım
Prensesim iki hocama danıştım z. Yangında kudret narı Önerdiler
Aktarda oluyor bana iyi geldi canım Allahın izniyle
Geçmiş olsun canım
ayy demeebize köyden geldi iki tane duruyor. Pişir beni obez ye beni obez diyerek gözüme bakıyor ama yaparsam tencereyi yerim, öyle çok seviyorum. O yüzden erteleyip duruyorum bakalım
geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim
Sağ olun kızlar . Kudret narını deneyeceğim inşallahGeçmiş olsun canım kudret narı birebir cok iyi geliyor
Hepimiz istediğini yiyen ama hiç kilo almayan hatunlardan oluruz insallahAllah yardımcımız olsun canım geçmiş olsun sanada
Soğuk bir çay bardağı sütü dene derimMenüm
13.00
2 lokum yedim çayla. ( mide ağrısına iyi geliyor dediler)
15.00
1 salatalı tavuk dürüm
4 süs biber
Su:2.5 lt
Ben de çok çekerim canım. Sütle kek çok iyi geliyor ama kilo yapar diye yemedimSoğuk bir çay bardağı sütü dene derim
Bende mideden çok çekerim süt iyi geliyor
Gördüm canım sağol bi gün bize gel sana yapayım o pastadansara senin için bir tarif bıraktım canım
nieee haribo mu??hastasıyız dedeee
o ne demek??bunca yıllık haribo yiyicisiyim hiç şekeri çıkmış haribo görmedim
her gün meyve ye canım.en garanti yöntem. Meyve yemediğşm gün wc yok maalesef.bir de çok su ve hareket tabii
Bugün daha iyiyim canım yavaş yavaş toparlıyorumSaracım hastaydı nasıl oldun?
Daha iyiyim canımBugün nasılsın
Geçmiş olsun canım süs biberi acıdır canım ve eğer midende gastrit ülser gibi bir durum varsa svı iyş değil daha kötü ederMenüm
13.00
2 lokum yedim çayla. ( mide ağrısına iyi geliyor dediler)
15.00
1 salatalı tavuk dürüm
4 süs biber
Su:2.5 lt
Rabbim şifa versin baktirdin mi problemin neBen de çok çekerim canım. Sütle kek çok iyi geliyor ama kilo yapar diye yemedim
Evet haklısın.yılbası hedefıne ulasamayacagım sanırımAyva tatlısı
Kraker
reçel
Özgürüm bunlar diyet menüsünde olmasa iyi
Haklısın canım. Biberler çok acı değildi o ara biraz iyiydim yemiş bulundumGördüm canım sağol bi gün bize gel sana yapayım o pastadan
Bugün daha iyiyim canım yavaş yavaş toparlıyorum
Daha iyiyim canım
Geçmiş olsun canım süs biberi acıdır canım ve eğer midende gastrit ülser gibi bir durum varsa svı iyş değil daha kötü eder
Gastrit-ülser var canım. Ama iyiydim uzun zamandır. 1 aydır tekrar ufaktan ağrılar başladıRabbim şifa versin baktirdin mi problemin ne
yimek mi yidin aybenim??Salı menüm
Sabah 10
Çeşitli peynir
Domates
Salatalık
7 zeytin
1ceviz
Ara 14
3hurma
3 ceviz
Akşam 18
Tavuk gögüs kızartma
Turp
Salatalık
Su 1.5
Mide ağrısı zor Allahım şifa versinHaklısın canım. Biberler çok acı değildi o ara biraz iyiydim yemiş bulundum
Gastrit-ülser var canım. Ama iyiydim uzun zamandır. 1 aydır tekrar ufaktan ağrılar başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?