Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ağlama fulyasu bugün kaldığın yerden devam et

Dün bayağı sporun vardı.inşallah yediklerinin bir bölümünü yakmıştırsın

hoşgeldin canım
Hoş buldum moni :)
Açıkçası ben katılmadan önce 15 günlük bir deneme süresinin olduğunu bilmiyordum. Bu süre benim için çok uzun. Beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim ama sanırım bu yolda hemen ilerlemek istiyorum. hızlı kilo veriyorum. 15 gün sonra hedefim olan 50li rakamlara ulaşmış olacağımı tahmin ediyorum. Bu nedenle takımlara girmekten vaz geçtim.
Herkese teşekkür ediyor ve sağlıklı bir yaşam diliyorum :)

Günaydınnn

dünkü menüm

kahvaltı
Peynir-zeytin-salatalık-2tane lahana sarma

öğle
Brokoli-karnabahar-brüksel lahanası haşlamasından bir tabak içine zeytinyağ limon ve 2 yk haşlanmış yeşil mercimek koyarak

akşam
Öğleki haşlama sebzelerden bir tabak
2-3 tane de lahana sarma

su:1,5lt
Spor: 15dk kardiyo (60), 1saat bölgesel/ağırlık (180) toplamda: 240puan

Haslama sebzeler ve yeşil mercimeği görünce diyetisyen menune mi döndün diye düşündüm ama lahana sarmayı anlayamadım

Günaydın hanımlar
Bugün sabah tartılayım dedim ama pzts kilomdan gr oynama olmamış
Delirecem artik yürüyüş eklememe rağmen kilo gitmiyor ben kilo veremeyecek kadar kalori almıyorum diye düşünüyorum
moni eğer takımın puanına zararım oluyor ve takımı yavaslatiyorsam ayrilabilirim

Güle güle canım
Sağlıklı, huzurlu ve fit bir ömrün olsun

Kaç haftadır duraklama var
Ben hızlı kilo veririm, buna rağmen 2 hafta duraklama yaşadığım dönem oldu, sabret, vazgeçme

Kaç haftadır duraklama var
Ben hızlı kilo veririm, buna rağmen 2 hafta duraklama yaşadığım dönem oldu, sabret, vazgeçme
Bu ikinci hafta ilk haftalar iyi gittim şimdi iki haftadır durdu

Kalori fazla almiyorsun ama duzensiz bir beslenme şeklin var canım. Bence birakmak yerine menülerini duzenlesen daha sağlıklı bir sekilde kilo verirsin. Genelde hamurisi falan var menülerinde. Az yiyerek degil de sağlıklı beslenerek kilo vermeyi dene bence. Birde tedavi icin kullandığın ilaclardan da kaynaklaniyor olabilir kilo verememen. En azından almıyorsun oyle düşün pes etme.

Haslama sebzeler ve yeşil mercimeği görünce diyetisyen menune mi döndün diye düşündüm ama lahana sarmayı anlayamadım
Haşlama sebzeler ama ben bu karışımı çok çok seviyorum

lahana sarma da ikramdı bize tadımlık attım ağzıma Kendim yapamıyorum onu kızıma getirmişti bakıcısı

Günaydın canım bende aynıyım yaaa bugun göbeğim inip dedim Bi tartılayım hatta artı var yine o kadar yürüyüş yemek kısıtlı ama inat etmiş yaglar gitmeye niyeti yok
Ama sabır asla bırakmayalım elbet birgün inişe düşçek

Fatmacım pes etme bak bizlerdende oluyor aynısı.
İki haftaya yakındır bendede olmadı ve iki gündür gidiyor azda olsa. Bazan bünye korumaya geçiyor...

Ervacım listede olunca takımda olacaksın diye birşey yokki. Zaten şuandada takımdasın. Ne güzel iki Haftada da hedefine ulaşırsın. Önemli olan motive olabilmek Liste dışı çok arkadaş var takımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…