herşey de bir hayır vardır saracım. hakkınızda hayırlısı olsun.İyiyimde canım her ay regl olduğum gün biraz fazla hassas oluyorum bu ayda anne olma hayalim gerçek olmadı bu yüzden bugün biraz fazla yorgun biraz fazla üzgün biraz fazla hayal kırıklığı yaşıyorum yarına toparlarım Allahım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin beklemekten yoruldum ama istemekten hiç vazgeçmeyecem
Senin her halin mükemmel iyiki varsın
Gitme gitme varlığın bu takıma çok lazım
Abooo arada 9 kilo ve 6 gün var
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
@Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
@Natsume (68,3 >>62 )
Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni (97,0 >> 87)
88prenses22 (101 >>87 )
@obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
@busefit (74 >>69)
@Ozgurkus (71,7>>68 )
@Colorayzn (98,9>>85)
@Mydestinyy (96,9>>90 )
gezegenfeza (64,6>>60 )
60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
@nilsub ( 92 >> 85 )
aeben ( 75,7 >> 72 )
F Fatimatuz_Zehra ( 67,8 >> 63 )
Nergis 35 ( 67,3 >> 64 )
Çoğumuzunki öyle olmuşbenim hedef hikaye olmuş
10 ay süren serüvenim
Seninle birlikte bizde üzülüyoruz inanİyiyimde canım her ay regl olduğum gün biraz fazla hassas oluyorum bu ayda anne olma hayalim gerçek olmadı bu yüzden bugün biraz fazla yorgun biraz fazla üzgün biraz fazla hayal kırıklığı yaşıyorum yarına toparlarım Allahım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin beklemekten yoruldum ama istemekten hiç vazgeçmeyecem
Senin her halin mükemmel iyiki varsın
Gitme gitme varlığın bu takıma çok lazım
Haklısın kaptanım. Son kaçamaktı. Turşu 1 çatal mor lahanadan yemiştimpoğaça,turşu
Çok iyi oldu bu mod. Beni gaza getirdiayy kendimi pek bi cadı modda gördüm
yolukçu geldiii haaaanımmmm
her şey sizin için canlarım
Neden uyumadın takım uyku hapı içmişkenBen uyumadım halave bu saatte 3ü 1 arada içtim
Tmm ona da ara vereceğim sözolmazzz
Öyle bol hazinesi olandan istiyoruz ki elbet verecek sen duadan vazgeçme benim ilk hamileliğinde tüp bebek her adet dönemi neler hisseder insan çok iyi biliyorum Rabbim katından sağlıklı hayırlı evlat en yakın zamanda versinİyiyimde canım her ay regl olduğum gün biraz fazla hassas oluyorum bu ayda anne olma hayalim gerçek olmadı bu yüzden bugün biraz fazla yorgun biraz fazla üzgün biraz fazla hayal kırıklığı yaşıyorum yarına toparlarım Allahım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin beklemekten yoruldum ama istemekten hiç vazgeçmeyecem
Dularımıx sizinle canım benim ama üzmeyin kendinizi lütfen sara ya yazdıklarımı sende oku canım benim Allah gönlünüze göre versin inşallahÖyle bol hazinesi olandan istiyoruz ki elbet verecek sen duadan vazgeçme benim ilk hamileliğinde tüp bebek her adet dönemi neler hisseder insan çok iyi biliyorum Rabbim katından sağlıklı hayırlı evlat en yakın zamanda versin
Ya aynen gezom listede dwgilken gercekten rahat oluyor dün listeye girdim ya sorumluluk var gece rüyamda mercimek corbası yapıyorum ayy diyorum ki neden havuç koydum içine havuç pişince şekere dönüşüyor kilo veremem diyorum kendime ayrı corba yapıyordumAbooo arada 9 kilo ve 6 gün var
6 gün hiç yemesem 4 kilo anca gider
Hep listede olmamanın rahatlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?