Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Biz hastamız kaybettik hanımlar.
Geride kalan yavrular içinde Dualarınıza talibiz
Allah rahmet eylesin canim.ya, Rabbim.yerinde rahat ettirsin insallah, geride kalanlara dayanma gücü versin, hersey yalan tek gerçek bu iste,ah birde idrak edebilsek , Allahim sabrinizi arttirsin.Inna Lillahi ve inna ileyhi raciun

Ben o hedefi 89 yapayım bari

Rabbim rahmeti ile muamele etsin çok üzüldüm bizde çok küçük yaşta babasız kaldık. Babası ölen her çocuk içime dert oluyor

Merhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
Hoşgeldin canim moni gelince anlatır ilk sayfayı bir oku istersen

Merhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
hoşgeldiniz, inş hep beraber motive olup başarıcaz

takım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz

Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:

''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''

Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim

* Günlük bol paylaşım yapalım .

*
Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.

*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.

*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.

*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.

*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.

*
Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.

Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve

yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...

*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.

*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.

*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...

sagol canim benim
en onemli sey sevgi ve bunu yitirdik. bende malesef sevgisiz asla yasayamam

allah yardımcın olsun canım❤ kalbine ferahlık versin

ya niçin sıkılalım başımız ağrısa burada paylaşmıyormuyuz??ki bir yuva dağılıyor bunu anlatmayacaksın da ne anlatacaksın. Hiç o şekilde düşünme istediğin zaman anlatabilrsin

sag ol obezim valla yine ara ara mideme agrilar giriyor. onun ailesinden gelecek tepkiler beni cok strese soktu.

Allahim hedefe bak çay demle
kilo vercegime almisim

yaaa basiniz sag olsun. Allah kalanlara cocuklarina sabir versin ferahlik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…