Allah rahmet eylesin canim.ya, Rabbim.yerinde rahat ettirsin insallah, geride kalanlara dayanma gücü versin, hersey yalan tek gerçek bu iste,ah birde idrak edebilsek , Allahim sabrinizi arttirsin.Inna Lillahi ve inna ileyhi raciunBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Geride kalan yavrular içinde Dualarınıza talibiz
Ben o hedefi 89 yapayım bari
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
@Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
@Natsume (68,3 >>62 )
@Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni (97,0 >> 87)
@88prenses22 (101 >>87 )
@obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
B busefit (74 >>69)
@Ozgurkus (71,7>>68 )
@Colorayzn (98,9>>85)
@Mydestinyy (96,9>>90 )
@gezegenfeza (64,6>>60 )
@60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
nilsub ( 92 >> 85 )
@aeben ( 75,7 >> 72 )
F Fatimatuz_Zehra ( 67,8 >> 63 )
Nergis 35 ( 67,3 >> 64 )
Başınız sağolsun.. çok zor rabbim hepinize sabir versinBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Rabbim rahmeti ile muamele etsin çok üzüldüm bizde çok küçük yaşta babasız kaldık. Babası ölen her çocuk içime dert oluyorBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Haftasonu zor geçiyor diyet acısından pogacaya dayanamamBende kek ve poğaça yapıyorum
Kucuk tepsi yaptim cogunu bitirdiler iyi oldu evde herkes diyet yaosa ne iyi olur demiVallahi eşim de diyor tatlı yapsana daha yeni yedin yapmayayım dedim şimdilik sustu bakalım
Bak buda iyi taktik cok az yapıp anında bitirsin lerKucuk tepsi yaptim cogunu bitirdiler iyi oldu evde herkes diyet yaosa ne iyi olur demi
İyiyimde canım her ay regl olduğum gün biraz fazla hassas oluyorum bu ayda anne olma hayalim gerçek olmadı bu yüzden bugün biraz fazla yorgun biraz fazla üzgün biraz fazla hayal kırıklığı yaşıyorum yarına toparlarım Allahım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin beklemekten yoruldum ama istemekten hiç vazgeçmeyecem
Senin her halin mükemmel iyiki varsın
Gitme gitme varlığın bu takıma çok lazım
sabah 11.30
1,5 yumurtadan peynirli omlet, 5 yeşil zeytin, 1 kk peynir, yufka ekmeği, silme 1 tk bal, domates salatalık biber
akşam 17.30
etli bulgurlu pazı sarma, 3 yk ev yoğurdu
ara 18.30
2 minik ekler, sade Türk kahvesi
ara 1 küçük tadelle, 2 kupa yeşil çay
yatana kadar 1 lt den fazla su
11.000 adım yürüyüşmoni
çok aminAllahim bugun luttfen az yiyeyim
başınız sağolsun aebenim, Allah rahmet eylesin. yavruları da rabbim korusun gözetsin inş.Biz hastamız kaybettik hanımlar.
Kendime güvenmiyorum kalırsa yerim diye korkuyorumBak buda iyi taktik cok az yapıp anında bitirsin ler
Hoşgeldin canimMerhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
hoşgeldiniz, inş hep beraber motive olup başarıcazMerhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
Merhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
Başınız sağ olsun canım Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versinBiz hastamız kaybettik hanımlar.
niye sıkılalım ki canım. öyle düşünme. burada hem kilo vermeye çalışıyoruz, hem hoş sohbet ediyoruz hem de sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.
ama şunu diyeyim sana: ayrılık kararlarında, özellikle bir erkeğin üzülmesi önemli bir nokta.
diğer yandan aşk, sevgi, saygı bitince de zor..... ben de çok duygusal bir insanım. sevgi, saygı illa olacak
gelirsin gelirsin
pamuk moni gitti yerine yolucu moni geldi
benim de regl yaklaşıyor
allah yardımcın olsun canım❤ kalbine ferahlık versin
ya niçin sıkılalım başımız ağrısa burada paylaşmıyormuyuz??ki bir yuva dağılıyor bunu anlatmayacaksın da ne anlatacaksın. Hiç o şekilde düşünme istediğin zaman anlatabilrsin
1 OCAK YILBAŞI HEDEFLERİ
@Aylin42Konya (74,0 >> 63 )
sara_28 (81,0 >> 66 )
@Natsume (68,3 >>62 )
@Zehra_mda ( 65,7 >> 59)
moni (97,0 >> 87)
@88prenses22 (101 >>87 )
@obezzto (88,1 >>79)
@Baby Cat (77,3 >>67 )
B busefit (74 >>69)
@Ozgurkus (71,7>>68 )
@Colorayzn (98,9>>85)
@Mydestinyy (96,9>>90 )
@gezegenfeza (64,6>>60 )
@60kiloyum ( 87,8 >> 79,9 )
nilsub ( 92 >> 85 )
@aeben ( 75,7 >> 72 )
F Fatimatuz_Zehra ( 67,8 >> 63 )
Nergis 35 ( 67,3 >> 64 )
Biz hastamız kaybettik hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?