Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

herşey de bir hayır vardır saracım. hakkınızda hayırlısı olsun.

Seninle birlikte bizde üzülüyoruz inan
Ne zaman böyle konu açılsa dualarımdasın
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah

Hepinizden Allah razı olsun o kadar iyi o kadar kalbi temiz insanlarsınız ki sizin dualarınız kabul olur inşallah Allahım sizin gibi insanları karşıma çıkartıp dua ettirdiğine göre umudum var demektir müminin mümine ettiği dua kabul olurmuş çok sağolun yazdıklarınızı okumak o kadar iyi geldiki anlatamam

Sizlerinde gönlünüzde ne muradınız varsa Allahım en hayrlı şekilde onu nasip etsin inşallah

Inşallah faydası olur

Dularımıx sizinle canım benim ama üzmeyin kendinizi lütfen sara ya yazdıklarımı sende oku canım benim Allah gönlünüze göre versin inşallah
Rabbim ilk sara ya versin ben daha çok sevinirim aklıma geldikçe ona ve çocuğu olmayanlara hep dua ediyorum

Rabbim ilk sara ya versin ben daha çok sevinirim aklıma geldikçe ona ve çocuğu olmayanlara hep dua ediyorum
Bebek denince birkaç yakın tanıdıgım var hemen aklıma ve duama gelirler. Bunlardan biride saramdır.
Rabbım onlarda yaşatsın inşallah anneliği. Aminn.

Bugün revani yaptim ama tabiki yemeyeceğim eşim ve çocuklar hemencecik bitirir ınsallah bana kalmasin kendim için birşeyler yapmaya üşeniyorum ya
Vallahi eşim de diyor tatlı yapsana daha yeni yedin yapmayayım dedim şimdilik sustu bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…