herşey de bir hayır vardır saracım. hakkınızda hayırlısı olsun.
sara_28 canım herşeyde vardır bi hayır canını sıkma lütfen. Bu yollardan geçmiş biri olarak şunu söyleyebilirim vazgeçip kafandan attığında oluyor bu iş. Fazla kafaya takmak kötü etkiliyor.
Seninle birlikte bizde üzülüyoruz inan
Ne zaman böyle konu açılsa dualarımdasın
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin insallah
Öyle bol hazinesi olandan istiyoruz ki elbet verecek sen duadan vazgeçme benim ilk hamileliğinde tüp bebek her adet dönemi neler hisseder insan çok iyi biliyorum Rabbim katından sağlıklı hayırlı evlat en yakın zamanda versin
İyiyimde canım her ay regl olduğum gün biraz fazla hassas oluyorum bu ayda anne olma hayalim gerçek olmadı bu yüzden bugün biraz fazla yorgun biraz fazla üzgün biraz fazla hayal kırıklığı yaşıyorum yarına toparlarım Allahım evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin beklemekten yoruldum ama istemekten hiç vazgeçmeyecem
Canım dualarımız inanki seninle ve sen gibi tüm evlat isteyenlere allahtan ümit kesilmez ama sakın üzme kendini buda etkiliyor inanki
Bi örnek birebir şahit oldugum
Cok yakın arkadaşınım yegeni yıllarca gitmedikleri hastane doktor tedavi kalmadı en son doktor çıkışında yine olumsuz haber alınca diyor ki eşine artık yoruldum olmuyor olmuyor işte artık pes ediyorum demek ki Rabbim bana uygun görmedi anne olmayı evimizi alalım evimiz olsun bikaç sene sonra evlatlık alalım bari bir masuma anne olurum tamam benim için bitti tedavi ler doktorlar
Eşi de işte bu yapacak birşey yok üzme artık kendini bana sen lazımsın diyor ve 6 ay sonra evlerini alır almaz kadın hamile kalıyor şu an da 8 yaş oglan 4 yaş kızı var
Ben ümidini ne zaman kestim Allah bana cocuk verdi der hep
sara_28 cım sakın yine olmadı olmadı diye üzme kendini ne olur
Inşallah faydası olurYa aynen gezom listede dwgilken gercekten rahat oluyor dün listeye girdim ya sorumluluk var gece rüyamda mercimek corbası yapıyorum ayy diyorum ki neden havuç koydum içine havuç pişince şekere dönüşüyor kilo veremem diyorum kendime ayrı corba yapıyordum
Aymoni dün sopayı da aldı eline valla rüyamda bile korktum
Rabbim ilk sara ya versin ben daha çok sevinirim aklıma geldikçe ona ve çocuğu olmayanlara hep dua ediyorumDularımıx sizinle canım benim ama üzmeyin kendinizi lütfen sara ya yazdıklarımı sende oku canım benim Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bebek denince birkaç yakın tanıdıgım var hemen aklıma ve duama gelirler. Bunlardan biride saramdır.Rabbim ilk sara ya versin ben daha çok sevinirim aklıma geldikçe ona ve çocuğu olmayanlara hep dua ediyorum
Ay çok üzüldümBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Geride kalan yavrular içinde Dualarınıza talibiz
Bende kek ve poğaça yapıyorumBugün revani yaptim ama tabiki yemeyeceğim eşim ve çocuklar hemencecik bitirir ınsallah bana kalmasinkendim için birşeyler yapmaya üşeniyorum ya
Basiniz sagolaunallah ailesine sabir versinBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Başınız sağ olsun canım benim Allah rahmet eylesinBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Vallahi eşim de diyor tatlı yapsana daha yeni yedin yapmayayım dedim şimdilik sustu bakalımBugün revani yaptim ama tabiki yemeyeceğim eşim ve çocuklar hemencecik bitirir ınsallah bana kalmasinkendim için birşeyler yapmaya üşeniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?