Hoş geldin burda motivasyon bulursun yeter ki istekli olMerhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
Unuttum 2 fincan yeşil çayMenümü yazayım
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Peynir zeytin
Ögle
Yarım ayva 1 avuç kadar leblebi
Akşam
2 kase mercimek çorbası
2 kaşık bezelye yemegi
Kuru biber haşlama sı yogurtlu
Su 2 litre ama devam ediyor
Spor yok maalesef
Bende yapicam birazdanUnuttum 2 fincan yeşil çay
Hosbulduk insallah :)yarindan itibafen kacamak yapmamaya calisacagim ,bugun yine dayanamadigim tatlidan yedimHoş geldin burda motivasyon bulursun yeter ki istekli ol
başınız saolsun canım. Allahın yazdığı kader..... çok genç, çok üzücü. geride 4 çocukla başbaşa genç bir eş. yeğenine Allah rahmet eylesin, eşine ve çocuklarına da yardım etsin.Biz hastamız kaybettik hanımlar.
Geride kalan yavrular içinde Dualarınıza talibiz
Hoşgeldiniz...Hosbulduk insallah :)yarindan itibafen kacamak yapmamaya calisacagim ,bugun yine dayanamadigim tatlidan yedim
hoşgeldin canım aramıza.Hosbulduk insallah :)yarindan itibafen kacamak yapmamaya calisacagim ,bugun yine dayanamadigim tatlidan yedim
Mesajlari oglani uyuturken dalmazsam okumaya calisicam digerleri daha kolay benim icin :))cocuklarla mesaj okuma isi zortakım olmak ve takımda olmak adına neleri bilmeniz, yapmanız gerekiyor buraya bırakıyorum, müsait olunca okur incelersiniz
Hiç telaş etmeyin hiçbirimiz ilk geldiğimizde bilmiyorduk, zamanla öğrenirsiniz
Takımların ve yarışmanın ana hatları bu şekilde:
''Üyelerden oluşan takımlar arası bir kilo verme yarışması olarak özetleyebilirim.
Günlük diyet menü ve egzersiz programları paylaşılıyor takım topiklerinde.
Her hafta Cuma günü kiloları ile de takımlar derecelendiriliyor.''
Takım içinde neleri nasıl yapıyoruz, özetleyeyim
* Günlük bol paylaşım yapalım .
*Gün sonunda açıklayıcı şekilde menümüzü tüm günü kapsayan bütün olarak paylaşalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde yaptığımız sporları,sürelerini yazalım.
*Menümüze mutlaka gün içinde içtiğimiz su miktarını yazalım.
*Pazartesi ve cuma günleri kilo bildirme günümüz.
*Yeni üyelerin deneme süresi en az 2 haftadır.
*deneme süresi sonunda listeye sadece hak edenler alınacaktır.
Listeye giren yeni üyelerin yarışma kuralınca ilk 2 ay izin kullanma hakkı yoktur.
*Bunun bir yarışma olduğunu her daim hatırlamalı ve kilo verip derece yapmaya gayret etmeliyiz.
*Her cuma saat 12:00 a kadar mutlaka tartılıp kilomuzu bildiriyoruz.
Kullanıcı adı ve günün tarihinin yazılı olduğu bir kağıdı tartının yanına koyarak fotoğrafını çekecek. Kilo bildirimini bu şekilde ve
yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlüdür...
*Kaçamaksız, sağlıklı beslenme ile en kısa sürede hedeflerimize ulaşıyor ve korumaya geçiyoruz.
*Su çok önemli günde 3 litre su mutlaka içmeliyiz,sağlıklı kilo verebilmek adına.
*KK ye ,takıma her giriş yaptığınızda mutlaka yazdığınız en son mesajdan başlayarak okumalısınız, bu çok çok önemli ve alışkanlık haline getirilmeli...
Hosbulduk acaba bu kilo bilgisini nasil ekliyoruz?Daha once kullanmadigim icin bilmiyorum..hoşgeldin canım aramıza.
çok geçmiş olsun. 8 yıl önce olmuştum. ağrısı zor oluyor.Cumartesi menüm
Sabah
Semizotu salata
7 zeytin
Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Peynirli semizotlı yeşil salata
1 kş Yogurt.
Su 1.5
Spor 7 bin adım 140 puan.
Bu semiz otu ne deneyin birde zona olmuşumdanıştıgım Nurdan hanım 3 öğün Semizotu ye dedi zonayla çok faydalıymış.
profilden hesap detaylarından ekliyoruz.Hosbulduk acaba bu kilo bilgisini nasil ekliyoruz?Daha once kullanmadigim icin bilmiyorum..
geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardıCumartesi menüm
Sabah
Semizotu salata
7 zeytin
Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Peynirli semizotlı yeşil salata
1 kş Yogurt.
Su 1.5
Spor 7 bin adım 140 puan.
Bu semiz otu ne deneyin birde zona olmuşumdanıştıgım Nurdan hanım 3 öğün Semizotu ye dedi zonayla çok faydalıymış.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | ||||||
| - | ||||||
| +150 | ||||||
| + | ||||||
| - | ||||||
| - | ||||||
| + | + | |||||
F Fatimatuz_Zehra | +80 | + | |||||
| - | +150 | |||||
| +130 | + | |||||
| + | ||||||
| +110 | ||||||
| - | ||||||
@ re k l am | + | ||||||
| + | +90 | |||||
Bi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?