Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Merhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
Hoş geldin burda motivasyon bulursun yeter ki istekli ol

Unuttum 2 fincan yeşil çay

Bende menümü yazayım
Güne bir fincan sade türk kahvesi ile başladım (birde bunu deneyeyim metobolizma icin)
Sabah 1 haşlanmış yumurta
Peyniri roka ve tereye sardım yedim(ekmek olmayinca)
Salatalık domates sağlıklı bol kahvaltı
Öğlen kestane yedim sayısını bilmiyorum
17.00 gibi bir kase pul biberli yoğurt
2 litre su
2 kupa yeşil çay

Biz hastamız kaybettik hanımlar.
Geride kalan yavrular içinde Dualarınıza talibiz
başınız saolsun canım. Allahın yazdığı kader..... çok genç, çok üzücü. geride 4 çocukla başbaşa genç bir eş. yeğenine Allah rahmet eylesin, eşine ve çocuklarına da yardım etsin.

Mesajlari oglani uyuturken dalmazsam okumaya calisicam digerleri daha kolay benim icin :))cocuklarla mesaj okuma isi zorfirsat buldukca artik:)

Cumartesi menüm

Sabah
Semizotu salata
7 zeytin

Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş

Akşam
Peynirli semizotlı yeşil salata
1 kş Yogurt.

Su 1.5
Spor 7 bin adım 140 puan.

Bu semiz otu ne deneyin birde zona olmuşum danıştıgım Nurdan hanım 3 öğün Semizotu ye dedi zonayla çok faydalıymış.

çok geçmiş olsun. 8 yıl önce olmuştum. ağrısı zor oluyor.
Hosbulduk acaba bu kilo bilgisini nasil ekliyoruz?Daha once kullanmadigim icin bilmiyorum..
profilden hesap detaylarından ekliyoruz.

Slm kizlar, menü verip kacicam aksam yemegi yapmadim daha

Sabah
2 dilim ekmek
1.5 dilim peynir
1 yumurta
3 zeytin
1 tk terayagi
Turp

Ara
1 cennet hurmasi
3 4 badem
2 dilim ayva
2 kare bitter
1 kücük kase cekirdek ( bunlar hesapta yoktu tabi ara yapinca patlama yasadim arayi yapmasam daha iyiydi

Aksam
Tavuklu karnibahar
Salata
1 kase yogurt
1 dilim ekmek

Su 2
Spor 50 dk tempolu yürüyüs ( 150p)
moni

geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardı

geçmiş olsun canım, ne şikayetin vardı
Bi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.
Eş ve çovukların zoruyla Dr gittim . Krem verdi iki tane. Bir iki haftaya geçer inşallah.
Nurdan hanım(aidin salihin öğrencisi) 3 öğün semiz otu çok iyi gelir dedi.
Demekkki küçükken su ciçegi çıkarmışım. Her yerimiz virüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…