anneyleHayrolsun
Zona hastalığı, ağrılı kızarıklıklar şeklinde görülen viral kaynaklı bulaşıcı bir sinir enfeksiyonudur. suçiçeği hastalığına neden olan virüs türü sinir sistemine yerleşince zona oluyor canım.O nerden çıktı ayol
Zona cilt hastalığı diye biliyorum, doğrumu
geçmiş olsun canım.Hayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
harbiden yeşillenmişim. yeşillenince ne oluyordu sara? yoksa doğaseverlerden mi geliyor o yeşil
Olsa da yesekmoni yufka ekmeğim bu işte. bitiyor zaten. maksimum 2 dilim ekmek kadar yiyordum. tambuğday köy unundan.
Hiç bilmiyorum canım yakın zamandaharbiden yeşillenmişim. yeşillenince ne oluyordu sara? yoksa doğaseverlerden mi geliyor o yeşil
çok da lezzetli oluyor meret. arasına yumurta, peynir, yeşillik, avakado koy sar... offf misssOlsa da yesek
sagol canimanneyle
Zona hastalığı, ağrılı kızarıklıklar şeklinde görülen viral kaynaklı bulaşıcı bir sinir enfeksiyonudur. suçiçeği hastalığına neden olan virüs türü sinir sistemine yerleşince zona oluyor canım.
geçmiş olsun canım.
ben de kilolarımla göz dolduruyorum merak etme
bence de yap kız kabaklar boşuna gitmesin
ayy ben yedim mi aslanlar gibi yazıyorum kığzz. Bir de yiyip yiyip yazmayanlar var yok ödem tuttum ,yok hastaydım artıyım, yok şöyle yok böyle diyenler var. bence en tehlikeli olanlar onlarGünaydın kızlar kaçamsksız karantina olsun inşallah
Vallahimoni eski günlerim geldi aklıma cocukken yaramazlık yaptık mı annem kardeşime bagırırken ben bana da kızmasın diye uslu uslu pusar saklanırdım sen şimdi 60kiloyum ve obezzto ya yediler kızıyorsun ama ben saklanmıyorum kiiii cıkıp ortada seyrediyorum ve banada kızmasın diye yemeyeceğim yemeyeceğim dikkak edecegim
geçmiş olsun canımHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
kazenim sağolsun.yapmış bi güzellikHiç bilmiyorum canım yakın zamandaobezzto da yeşillendi eskiden editörler yeşil renkli oluyordu diye biliyorum ama yine öylemi değişikliğe gittilermi bilmiyorum
ben örgü örüyorum fulyacım tavsiye ederim.çok dinlendiriyor.ufak ufak çabuk bitirebileceğin şeyler olursa daha da keyif alırsın. Pandemi başlamadan örgü kursuna gidiyordum, oradan alışkanlık kaldı.ahh nelere maloldu şu lanet virüs, resmet hayat durduiştah çok açık. kabuk tarçın çayı içiyorumkan şekerimi ayarlasın biraz. kızlar uzun süredir düzenli kitap okuyamıyorum. ilgim çok dağınık. stres, pandemi vs. bunalım.... ince bir kişisel gelişim kitabına başlamıştım. onunla beraber romana başlayacağım. çok önce almıştım. okumamıştım. çok beğenenler vardı falan. hep nette dolaş olmuyor.
Bende çok severim örgü örmeyi şu an elimde oğluma ördüğüm hırka varkp yapıp getirmiş ama nasıl?? Sıfır şeker. Hani bizim kp ameliyatlı ya , o yüzden şeker koymamış içine.biraz diyet besleniyor..
ben yedim mi peki?? Aslaa. Yersem adam gibi yerim, ne o öyle diyet miyet ıhh
ayy ben yedim mi aslanlar gibi yazıyorum kığzz. Bir de yiyip yiyip yazmayanlar var yok ödem tuttum ,yok hastaydım artıyım, yok şöyle yok böyle diyenler var. bence en tehlikeli olanlar onlarfulyasu ile ben en masumlarıyız aslında
geçmiş olsun canım
kazenim sağolsun.yapmış bi güzellik
ben örgü örüyorum fulyacım tavsiye ederim.çok dinlendiriyor.ufak ufak çabuk bitirebileceğin şeyler olursa daha da keyif alırsın. Pandemi başlamadan örgü kursuna gidiyordum, oradan alışkanlık kaldı.ahh nelere maloldu şu lanet virüs, resmet hayat durdu
he yap yap sonra canım acıyooo dersinsenin diyet menün de göz dolduruyordu fulyasu
hele o sağlıklı balkabaklı cupların tam diyetlikevde iki balkabağı varsa yapsam mı acaba moni
ben de kilolarımla göz dolduruyorum merak etme
bence de yap kız kabaklar boşuna gitmesin
ikinizin saçını birbirine bağlıyıp çekicemsenin diyet menün de göz dolduruyordu fulyasu
hele o sağlıklı balkabaklı cupların tam diyetlikevde iki balkabağı varsa yapsam mı acaba moni
Günaydın kızlar kaçamsksız karantina olsun inşallah
Vallahimoni eski günlerim geldi aklıma cocukken yaramazlık yaptık mı annem kardeşime bagırırken ben bana da kızmasın diye uslu uslu pusar saklanırdım sen şimdi 60kiloyum ve obezzto ya yediler kızıyorsun ama ben saklanmıyorum kiiii cıkıp ortada seyrediyorum ve banada kızmasın diye yemeyeceğim yemeyeceğim dikkak edecegim
miniğe geçmiş olsun canımHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
amann bende güzel bişi sandım şöyle alengirli falanmoni yufka ekmeğim bu işte. bitiyor zaten. maksimum 2 dilim ekmek kadar yiyordum. tambuğday köy unundan.
evetharbiden yeşillenmişim. yeşillenince ne oluyordu sara? yoksa doğaseverlerden mi geliyor o yeşil
döverimmmOlsa da yesek
çok da lezzetli oluyor meret. arasına yumurta, peynir, yeşillik, avakado koy sar... offf misss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?