Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

anneyle
O nerden çıktı ayol
Zona cilt hastalığı diye biliyorum, doğrumu
Zona hastalığı, ağrılı kızarıklıklar şeklinde görülen viral kaynaklı bulaşıcı bir sinir enfeksiyonudur. suçiçeği hastalığına neden olan virüs türü sinir sistemine yerleşince zona oluyor canım.
Hayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
geçmiş olsun canım.

iştah çok açık. kabuk tarçın çayı içiyorum kan şekerimi ayarlasın biraz. kızlar uzun süredir düzenli kitap okuyamıyorum. ilgim çok dağınık. stres, pandemi vs. bunalım.... ince bir kişisel gelişim kitabına başlamıştım. onunla beraber romana başlayacağım. çok önce almıştım. okumamıştım. çok beğenenler vardı falan. hep nette dolaş olmuyor.

ben de kilolarımla göz dolduruyorum merak etme

bence de yap kız kabaklar boşuna gitmesin
kp yapıp getirmiş ama nasıl?? Sıfır şeker. Hani bizim kp ameliyatlı ya , o yüzden şeker koymamış içine.biraz diyet besleniyor..

ben yedim mi peki?? Aslaa. Yersem adam gibi yerim, ne o öyle diyet miyet ıhh

ayy ben yedim mi aslanlar gibi yazıyorum kığzz. Bir de yiyip yiyip yazmayanlar var yok ödem tuttum ,yok hastaydım artıyım, yok şöyle yok böyle diyenler var. bence en tehlikeli olanlar onlarfulyasu ile ben en masumlarıyız aslında
Hayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
geçmiş olsun canım
Hiç bilmiyorum canım yakın zamanda obezzto da yeşillendi eskiden editörler yeşil renkli oluyordu diye biliyorum ama yine öylemi değişikliğe gittilermi bilmiyorum
kazenim sağolsun.yapmış bi güzellik
ben örgü örüyorum fulyacım tavsiye ederim.çok dinlendiriyor.ufak ufak çabuk bitirebileceğin şeyler olursa daha da keyif alırsın. Pandemi başlamadan örgü kursuna gidiyordum, oradan alışkanlık kaldı.ahh nelere maloldu şu lanet virüs, resmet hayat durdu

İyi akşamlar hanımlar..
moni

Kahvaltı 12.00
Bol yeşillik zeytin 1 has. yumurta 2-3 dilim közde patates peynir çay
( Ay üzerine tereyağlı ballı ekmek 1 dilim köy ekmeği)

Akşam 17.30
Yulaf lapası ( 1 bardak su 1 bardak süt 4 kaşık yulaf tarçın yarım elma 3 ceviz )

2 lt su
Sade Türk kahvesi

Birazdan yeşil çay

30 dk Leslie

Bende çok severim örgü örmeyi şu an elimde oğluma ördüğüm hırka var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…