Olabilir. Hayatlarımız malesefki güllik gülüstanlık değilAfiyet olsun canım
Acıkmazmısın canım yogurt tok tutacak mı
Geçmiş olsun canım benim sıkıntıdan mı oldu acaba
akşamı göçertmişin. moni yolmaya gelir az sonra26 aralık menüm
sabah: peynir,zeytin, domates, yeşil biber
öğle: iki kepçe çorba, pırasa
akşam: mantı ve iki dilim kek
su:1 litre
spor: yok.
Spor yapamadım çünkü çok fecii regl oluyorum. Bu hap benim tüm dengemi bozdu
yeni başladıysa öyle oluyor. ilerleyen günlerde ağrı artıyor.Olabilir. Hayatlarımız malesefki güllik gülüstanlık değilBunada hamdolsun yinede.
Saram, fulyam bende ağrı aşırı olmadı gerçi agrı eşigim yüksek kayle almamış olabilirim. Bi gece biraz rahatsız etti. Genel olarak kas spazmı gibi. Hatta üşütmüştüm sırtım tutuktu biraz onun etkisi sanmıştım.
Aldığımız hernefese bin şükür obezim. O'n dan gelene razıyızgeçmiş olsun ayben.ay her şey üst üste gelmiş
Demeyeydin iyiydi fulyamyeni başladıysa öyle oluyor. ilerleyen günlerde ağrı artıyor.
ben 8 yıl önce olmuştum. bir sabah kalktım pantolonumu giyiyorum. hani elini dolarsın ya atleti içine sokmak için, o hareketi yaparken elim belimde sivri sivri ıslak birşeye sürttü. patlatmışım. bir çektim baktım ki elime, iltihaplı kan. hemen boy aynasına gittim baktım ki of offff. sağ bacakta da hafif ağrılar ve para şeklinde bir iki pembelik de başlamıştı. iş yerine hemen doktora gittim tabi. ben anlamıştım zaten ama doktor da zona dedi. rapor yazacaktı. artistlik yaptım. işim yoğun almayayım idare ederim dedimDemeyeydin iyiydi fulyam
Yok 1 haftayı geçti. Olmaz inşalah hafif kaşınıyor
balkabaklı muhallebili kedidilli cup lar götürsün seniiöğlen 12.00
1 dilim füme etli mozzarellalı omlet
5 zeytin, domates, köz biber, yufka ekmeği
aralarda sade Türk kahvesi, 1 kupa filtre kahve, 2 kare çiko
akşam 19.10
2 kepçe sulu köfte
3 yk enginarlı pilav
ara 1 balkabaklı muhallebili kedidilli cup
yatana kadar 1,5 lt su
az sonra 1 bitki çayı içerim.moni
yarın daha ayarlı yiyeceğim. düşünüyorum. bir program uygulamam gerek. elimdeki listelere bakıcam.
Teşekkür ederim tarif için denemeye değer mutlaka bir gün deneyeceğim1 yumurta
2 yk kefir (yoksa süt de konabilir. ancak süt kabartmayacağı için 1 çimdik de karbonat ya da kabartma tozu eklenir)
2 yk yulaf kepeği (aslında yulaf kepeği var. ben bazen karabuğday unu, yulaf unu ya da yulaf unu yulaf kepeği karışımı da koyabiliyorum)
1 çimdik tuz
yumurtayla kefiri çırpıyoruz. içine kepeği de ekleyip iyice karıştırıyoruz. bu bu karışımı tost makinasına yayıyoruz. altı pişince maşayla hızla ters çevirip arasına peynir, sucuk vs koyup hemen kapatıp bastırıyoruz. hemen o tarafı da pişiyor. tostumuz hazır oluyor canım. güzel oluyor tavsiye ederim.
çiğ köfte miktarı kadar yediğin saatte önemli fulyam, 5 i geçirmemelisinyarınki menüm belli gibi.
öğlene doğru yumurtalı, peynirli, zeytinli, salatalı kahvaltım ile 1 adet wasa olabilir.
akşam da etli kurutulmuş yeşil fasulye, çiğ köfte, marul
akşam çiğ köfte miktarına dikkat edersem bence sorun yok. gün içinde de kahve, yeşil çay, su.....
akşam yemiş mantıyı bide26 aralık menüm
sabah: peynir,zeytin, domates, yeşil biber
öğle: iki kepçe çorba, pırasa
akşam: mantı ve iki dilim kek
su:1 litre
spor: yok.
Spor yapamadım çünkü çok fecii regl oluyorum. Bu hap benim tüm dengemi bozdu
yolmaya senden başladım merak etmeakşamı göçertmişin. moni yolmaya gelir az sonra
Başınız sağ olsun canım. Rabbim sabır versinBiz hastamız kaybettik hanımlar.
Geride kalan yavrular içinde Dualarınıza talibiz
Canım benim sırtımda çıkmıştı iğne batar gibi ağrısı olmuştu ama bir avuç iğneyi bir anda sırtıma batırıyolarmış gibi yanlışlıkla sırtımı bir yere dayasam aklım çıkardı ama herkeste etkisi farklı olabilir bağışıklıkla alakalı olabilir inşallah sen ağrısız sızısız atlatırsınOlabilir. Hayatlarımız malesefki güllik gülüstanlık değilBunada hamdolsun yinede.
Saram, fulyam bende ağrı aşırı olmadı gerçi agrı eşigim yüksek kayle almamış olabilirim. Bi gece biraz rahatsız etti. Genel olarak kas spazmı gibi. Hatta üşütmüştüm sırtım tutuktu biraz onun etkisi sanmıştım.
Hoş geldin canımHosbulduk insallah :)yarindan itibafen kacamak yapmamaya calisacagim ,bugun yine dayanamadigim tatlidan yedim
Çok geçmiş olsun canımBi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.
Eş ve çovukların zoruyla Dr gittim . Krem verdi iki tane. Bir iki haftaya geçer inşallah.
Nurdan hanım(aidin salihin öğrencisi) 3 öğün semiz otu çok iyi gelir dedi.
Demekkki küçükken su ciçegi çıkarmışım. Her yerimiz virüs
senin diyet menün de göz dolduruyordu fulyasuakşamı göçertmişin. moni yolmaya gelir az sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?