Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Afiyet olsun canım

Acıkmazmısın canım yogurt tok tutacak mı

Geçmiş olsun canım benim sıkıntıdan mı oldu acaba
Olabilir. Hayatlarımız malesefki güllik gülüstanlık değil Bunada hamdolsun yinede.

Saram, fulyam bende ağrı aşırı olmadı gerçi agrı eşigim yüksek kayle almamış olabilirim. Bi gece biraz rahatsız etti. Genel olarak kas spazmı gibi. Hatta üşütmüştüm sırtım tutuktu biraz onun etkisi sanmıştım.

akşamı göçertmişin. moni yolmaya gelir az sonra

yeni başladıysa öyle oluyor. ilerleyen günlerde ağrı artıyor.

Demeyeydin iyiydi fulyam
Yok 1 haftayı geçti. Olmaz inşalah hafif kaşınıyor
ben 8 yıl önce olmuştum. bir sabah kalktım pantolonumu giyiyorum. hani elini dolarsın ya atleti içine sokmak için, o hareketi yaparken elim belimde sivri sivri ıslak birşeye sürttü. patlatmışım. bir çektim baktım ki elime, iltihaplı kan. hemen boy aynasına gittim baktım ki of offff. sağ bacakta da hafif ağrılar ve para şeklinde bir iki pembelik de başlamıştı. iş yerine hemen doktora gittim tabi. ben anlamıştım zaten ama doktor da zona dedi. rapor yazacaktı. artistlik yaptım. işim yoğun almayayım idare ederim dedim bak ağrıların artar edemezsin dedi. yok dedim almadım. hahaha 2 gün zor idare ettim sonra eve ağrıdan yürümek zor oldu sağ bacak da dize kadar para şeklinde zonalar arttı. sonra çok şükür geçti. ilaç sürdüm, antibiyotik içtim. düzenli pansuman. o ara çok yoğun ve çok stresliydim. ondan oldu.

balkabaklı muhallebili kedidilli cup lar götürsün senii
şu yufka ekmeğinin resmini çekte at bi bi tipini göreyim nasıl bir şey
alma şunu eve alma artık, çikoymuş

Teşekkür ederim tarif için denemeye değer mutlaka bir gün deneyeceğim

çiğ köfte miktarı kadar yediğin saatte önemli fulyam, 5 i geçirmemelisin

akşam yemiş mantıyı bide
yetmemiş kek yemişş

Canım benim sırtımda çıkmıştı iğne batar gibi ağrısı olmuştu ama bir avuç iğneyi bir anda sırtıma batırıyolarmış gibi yanlışlıkla sırtımı bir yere dayasam aklım çıkardı ama herkeste etkisi farklı olabilir bağışıklıkla alakalı olabilir inşallah sen ağrısız sızısız atlatırsın

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…