Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

balkabaklı muhallebili kedidilli cup lar götürsün senii
şu yufka ekmeğinin resmini çekte at bi bi tipini göreyim nasıl bir şey
alma şunu eve alma artık, çikoymuş
atayım bir ara. valla bu aralar sık uğradığım bir yerde vardı. aldım durdum. ama artık uzun süre oraya gitmeyeceğim merak etme almayacağım artık. bunu da almayacaktım ama annem istedi.
Teşekkür ederim tarif için denemeye değer mutlaka bir gün deneyeceğim
çok tok tutuyor bir de. hiç acıkmıyorsun.
çiğ köfte miktarı kadar yediğin saatte önemli fulyam, 5 i geçirmemelisin
canım akşam 17.00 de yiyemem. çünkü uyku saatim gece 02.00 leri buluyor. acıkır mutfağa dalarım. ortalama 19.00 da yiyoruz. sonra su, çay .....
akşam yemiş mantıyı bide .sonra su
yetmemiş kek yemişş
evet evet kaptanım. sonra dikkat ettin mi bir de değil iki tane yemiş keki. hani farketmediysen söyleyeyim dedim @obezzto
yolmaya senden başladım merak etme
farkettim

senin diyet menün de göz dolduruyordu fulyasu

hele o sağlıklı balkabaklı cupların tam diyetlikevde iki balkabağı varsa yapsam mı acaba moni
ben de kilolarımla göz dolduruyorum merak etme

bence de yap kız kabaklar boşuna gitmesin

Merhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
Hoşgeldin canım

O nerden çıktı ayol
Zona cilt hastalığı diye biliyorum, doğrumu

Geçmiş olsun
Rabbim şifa versin inşallah

Günaydın kızlar kaçamsksız karantina olsun inşallah

Vallahi moni eski günlerim geldi aklıma cocukken yaramazlık yaptık mı annem kardeşime bagırırken ben bana da kızmasın diye uslu uslu pusar saklanırdım sen şimdi 60kiloyum ve obezzto ya yediler kızıyorsun ama ben saklanmıyorum kiiii cıkıp ortada seyrediyorum ve banada kızmasın diye yemeyeceğim yemeyeceğim dikkak edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…