atayım bir ara. valla bu aralar sık uğradığım bir yerde vardı. aldım durdum. ama artık uzun süre oraya gitmeyeceğim merak etme almayacağım artık. bunu da almayacaktım ama annem istedi.balkabaklı muhallebili kedidilli cup lar götürsün senii
şu yufka ekmeğinin resmini çekte at bi bi tipini göreyim nasıl bir şey
alma şunu eve alma artık, çikoymuş
çok tok tutuyor bir de. hiç acıkmıyorsun.Teşekkür ederim tarif için denemeye değer mutlaka bir gün deneyeceğim
canım akşam 17.00 de yiyemem. çünkü uyku saatim gece 02.00 leri buluyor. acıkır mutfağa dalarım. ortalama 19.00 da yiyoruz. sonra su, çay .....çiğ köfte miktarı kadar yediğin saatte önemli fulyam, 5 i geçirmemelisin
evet evet kaptanım. sonra dikkat ettin mi bir de değil iki tane yemiş keki. hani farketmediysen söyleyeyim dedimakşam yemiş mantıyı bide .sonra su
yetmemiş kek yemişş
farkettimyolmaya senden başladım merak etme
ben de kilolarımla göz dolduruyorum merak etmesenin diyet menün de göz dolduruyordu fulyasu
hele o sağlıklı balkabaklı cupların tam diyetlikevde iki balkabağı varsa yapsam mı acaba moni
Ne düzen kaldı, ne diyetHaftasonu zor geçiyor diyet acısından pogacaya dayanamam
Hoşgeldin canımMerhaba 1 yil icinde 3 kez 72 ye inip 80 oldum emzirdigim.icin istahim cok acikti simdi emzirme bitti tekrar kilo vermek istiyorum,ama motivasyon eksikligi var belki sizlerle basaririm yaza kadar 68 olmak istiyorum:) neler yapmak gerekiyor
Hayrolsunmerhaba kızlarrr.... bugün giremedim. işim vardı. azcık da gerildim. ancak geldim.
O nerden çıktı ayolCumartesi menüm
Sabah
Semizotu salata
7 zeytin
Ara
3 hurma
1 avuç kuruyemiş
Akşam
Peynirli semizotlı yeşil salata
1 kş Yogurt.
Su 1.5
Spor 7 bin adım 140 puan.
Bu semiz otu ne deneyin birde zona olmuşumdanıştıgım Nurdan hanım 3 öğün Semizotu ye dedi zonayla çok faydalıymış.
Geçmiş olsunBi gece yan tarafımda haif bir kaşıntı hissettim sinek isırmış gibi. Ama öyle ısırık VS yoktu. Sonra yan tarafım tutulmuş gibi oldu biraz ağrı vardı. Adını koyamadım geçer diye 3 gün bekledim. Sonra sinek ısrgıgına benzer 3_4 sıralı kızarıklık oldu hafif kaşıntı ve hassasiyet.
Eş ve çovukların zoruyla Dr gittim . Krem verdi iki tane. Bir iki haftaya geçer inşallah.
Nurdan hanım(aidin salihin öğrencisi) 3 öğün semiz otu çok iyi gelir dedi.
Demekkki küçükken su ciçegi çıkarmışım. Her yerimiz virüs
HosbuldukHoş geldin canım
Hosbulduk:))Hoşgeldin canım
Geçmiş olsunHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
Geçmiş olsun canım Allah Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
Geçmiş olsun canımHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?