aynı derttem bende muzdaribim, bir türlü dikkatimi toplayıp okuyamıyorum. okunacak bir ton kitabım birikti ve hala almaya devam ediyorumiştah çok açık. kabuk tarçın çayı içiyorumkan şekerimi ayarlasın biraz. kızlar uzun süredir düzenli kitap okuyamıyorum. ilgim çok dağınık. stres, pandemi vs. bunalım.... ince bir kişisel gelişim kitabına başlamıştım. onunla beraber romana başlayacağım. çok önce almıştım. okumamıştım. çok beğenenler vardı falan. hep nette dolaş olmuyor.
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +45 | |||||
| - | - | |||||
| +150 | +100 | |||||
| + | + | |||||
| - | - | |||||
| - | + | |||||
| + | + | |||||
F Fatimatuz_Zehra | +80 | + | |||||
| - | +150 | + | ||||
| +130 | + | |||||
| + | - | |||||
| +110 | + | |||||
| - | - | |||||
@ re k l am | + | + | + | ||||
| + | +90 | +90 | ||||
örgü güzel de ördüklerinin bir işe yaraması lazım. kullanacağım birşey yok. zamanında bilmem kaç tane şal örmüştüm. hırka, atkı falan. hiçbirini kullanmıyorum. verdim hatta. zaten kiloluyken el örgüsü daha da şişman gösteriyor. bebek, çocuk örgüsü de kime örücem. yoksa örgü güzel bir uğraş. severim aslında.kp yapıp getirmiş ama nasıl?? Sıfır şeker. Hani bizim kp ameliyatlı ya , o yüzden şeker koymamış içine.biraz diyet besleniyor..
ben yedim mi peki?? Aslaa. Yersem adam gibi yerim, ne o öyle diyet miyet ıhh
ayy ben yedim mi aslanlar gibi yazıyorum kığzz. Bir de yiyip yiyip yazmayanlar var yok ödem tuttum ,yok hastaydım artıyım, yok şöyle yok böyle diyenler var. bence en tehlikeli olanlar onlarfulyasu ile ben en masumlarıyız aslında
geçmiş olsun canım
kazenim sağolsun.yapmış bi güzellik
ben örgü örüyorum fulyacım tavsiye ederim.çok dinlendiriyor.ufak ufak çabuk bitirebileceğin şeyler olursa daha da keyif alırsın. Pandemi başlamadan örgü kursuna gidiyordum, oradan alışkanlık kaldı.ahh nelere maloldu şu lanet virüs, resmet hayat durdu
güzel oluyor ama gerçekten. ekmek yemek de aynı şey ki. fazla olmama kaydıyla dürüm bence makul.
ben almıyorum. çünkü evde koyacak yer kalmadı. eskilerden bir kısmını verdim zaten yeğenime, çevreye, arkadaşlara falan. okuyup bir daha okumayacaklarımı da.aynı derttem bende muzdaribim, bir türlü dikkatimi toplayıp okuyamıyorum. okunacak bir ton kitabım birikti ve hala almaya devam ediyorumne kadar okuyamıyorsam da o kadar çok kitap aldım pandemi de, kargolar bana habire kitap taşıyor
Nutella yemem ama onun yerine torku çikolataya bayılırım bu arada karam yemeyeli bir ay olduMerhabalar menum
Sabah 2 dilim tam bugday ekmegi ,domates ,1 dilim kasar peyniri ile tost
5zeytin, 1 adet salatalik
2 gofret , 2 tatli kasigi nutella kacirdigim icin gun icinde az beslendim
Ogle:1.5 incir
Ikindirta sekerli turk kahvesi
Aksam 1 tabak ispanak
1 tabak yogurt
ahahahhh ruh ikizim gibi fulyasu.olabilüüüikinizin saçını birbirine bağlıyıp çekicem
moniii moniiii bu hafta kilo ver moniiiievet yolunacaklarımı yolduğuma göre selam verebilirim
ihtiyacı olan insanlara verebilirsin ama kitap okumak daha iyi geliyorsa tabii ki kitap okuörgü güzel de ördüklerinin bir işe yaraması lazım. kullanacağım birşey yok. zamanında bilmem kaç tane şal örmüştüm. hırka, atkı falan. hiçbirini kullanmıyorum. verdim hatta. zaten kiloluyken el örgüsü daha da şişman gösteriyor. bebek, çocuk örgüsü de kime örücem. yoksa örgü güzel bir uğraş. severim aslında.
bir de zaten çalıştığım için zaman kısıtlı. kitap okumak daha iyi gelecek bana. uzun ara verdim çünkü. evet canım pandemi alt üst etti herşeyi
güzel oluyor ama gerçekten. ekmek yemek de aynı şey ki. fazla olmama kaydıyla dürüm bence makul.
ben almıyorum. çünkü evde koyacak yer kalmadı. eskilerden bir kısmını verdim zaten yeğenime, çevreye, arkadaşlara falan. okuyup bir daha okumayacaklarımı da.
elimde çok okunmamış kitap var. roman, kişisel gelişim, din, psikoloji, sağlık kitapları. yani anlayacağın çeşit çeşit.
okuyup ya da aldığın güzel kitaplar neler var bana isim verir misin?
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
Oyyy bayılırımçok da lezzetli oluyor meret. arasına yumurta, peynir, yeşillik, avakado koy sar... offf misss
Bende seviyorum el işini karantina başladığımda amigurumi bebek yapayım dedim torunu işi ilerlettim sipariş oluyor yapıyorum satıyorum bendeBende çok severim örgü örmeyi şu an elimde oğluma ördüğüm hırka var
Spor ne güzel maşallah ben evde yapamıyorum yaa illa yürüyüş yürüyüşbugünkü menümü yazayım da gözleriniz menü görsün
27 aralık menüm
sabah: menemen, peynir, zeytin
ara: üç mandalina, bir muz, yarım ayva
akşam: çorba, fırında hindi, salata
su:2 litre
spor: yarım saat eliptik ve karuın hareketleri 150 puan
Ya esim evde olunca kaciriyorum biseyler haftasonu kahvaltilarinda yarin yemiycem insallah aminnn:))Nutella yemem ama onun yerine torku çikolataya bayılırım bu arada karam yemeyeli bir ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?