Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

aynı derttem bende muzdaribim, bir türlü dikkatimi toplayıp okuyamıyorum. okunacak bir ton kitabım birikti ve hala almaya devam ediyorumne kadar okuyamıyorsam da o kadar çok kitap aldım pandemi de, kargolar bana habire kitap taşıyor

örgü güzel de ördüklerinin bir işe yaraması lazım. kullanacağım birşey yok. zamanında bilmem kaç tane şal örmüştüm. hırka, atkı falan. hiçbirini kullanmıyorum. verdim hatta. zaten kiloluyken el örgüsü daha da şişman gösteriyor. bebek, çocuk örgüsü de kime örücem. yoksa örgü güzel bir uğraş. severim aslında.
bir de zaten çalıştığım için zaman kısıtlı. kitap okumak daha iyi gelecek bana. uzun ara verdim çünkü. evet canım pandemi alt üst etti herşeyi

güzel oluyor ama gerçekten. ekmek yemek de aynı şey ki. fazla olmama kaydıyla dürüm bence makul.
ben almıyorum. çünkü evde koyacak yer kalmadı. eskilerden bir kısmını verdim zaten yeğenime, çevreye, arkadaşlara falan. okuyup bir daha okumayacaklarımı da.
elimde çok okunmamış kitap var. roman, kişisel gelişim, din, psikoloji, sağlık kitapları. yani anlayacağın çeşit çeşit.

okuyup ya da aldığın güzel kitaplar neler var bana isim verir misin?

Nutella yemem ama onun yerine torku çikolataya bayılırım bu arada karam yemeyeli bir ay oldu

Bugün menü için geç kaldım ev iş derken yeni oturdum
Sabah fırında kaşarlı mantar
Peynir zeytin
Domates salatalık bol yeşillik
Ara bir küçük mandalina
Öğlen bir tabak etli bamya çorbası
17.00 gibi bir elma
Bugünlük de bu kadar bu hafta günü daha erken kapatsam diye düşünüyorum
Bu cuma günü yine aynı hüsrana uğramak istemiyorum
2 litre su ve 2 kupa yeşil çay içildi
Spor yok temizlik cokkk

bugünkü menümü yazayım da gözleriniz menü görsün

27 aralık menüm
sabah: menemen, peynir, zeytin

ara: üç mandalina, bir muz, yarım ayva

akşam: çorba, fırında hindi, salata

su:2 litre
spor: yarım saat eliptik ve karuın hareketleri 150 puan

ihtiyacı olan insanlara verebilirsin ama kitap okumak daha iyi geliyorsa tabii ki kitap oku

Hayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
çok da lezzetli oluyor meret. arasına yumurta, peynir, yeşillik, avakado koy sar... offf misss
Oyyy bayılırım
Bende çok severim örgü örmeyi şu an elimde oğluma ördüğüm hırka var
Bende seviyorum el işini karantina başladığımda amigurumi bebek yapayım dedim torunu işi ilerlettim sipariş oluyor yapıyorum satıyorum bende

Spor ne güzel maşallah ben evde yapamıyorum yaa illa yürüyüş yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…