Biz kucukken annem yapardi icine elma ekşisi sürüp yerdikçok da lezzetli oluyor meret. arasına yumurta, peynir, yeşillik, avakado koy sar... offf misss
Tereyağlı balli ekmek vuuuvvvvİyi akşamlar hanımlar..
moni
Kahvaltı 12.00
Bol yeşillik zeytin 1 has. yumurta 2-3 dilim közde patates peynir çay
( Ay üzerine tereyağlı ballı ekmek 1 dilim köy ekmeği)
Akşam 17.30
Yulaf lapası ( 1 bardak su 1 bardak süt 4 kaşık yulaf tarçın yarım elma 3 ceviz )
2 lt su
Sade Türk kahvesi
Birazdan yeşil çay
30 dk Leslie
bak bebek yapmayı isterim. olabilirBende seviyorum el işini karantina başladığımda amigurumi bebek yapayım dedim torunu işi ilerlettim sipariş oluyor yapıyorum satıyorum bende
Menulerden so ra daha cok yolunacak cikar sen masani kaldırmamusmutlu pazarlar
Nasil ogrendin yapmayı bende ogluma yapmak istiyorumGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Oyyy bayılırım
Bende seviyorum el işini karantina başladığımda amigurumi bebek yapayım dedim torunu işi ilerlettim sipariş oluyor yapıyorum satıyorum bende
Elma ekşisi nasıl oluyor canımBiz kucukken annem yapardi icine elma ekşisi sürüp yerdik
Cok zevkli her yaptığın gitgide güzel olunca istekli yapıyorsunbak bebek yapmayı isterim. olabilir
YouTube da anlatımlı videolar var orada cok takıldım ögrendim sık igne olarak yapılıyorNasil ogrendin yapmayı bende ogluma yapmak istiyorum
Elmayi dovup suyunu sikiyorlar sonra kazanda koyulasana kadar kaynatıyorsun.Elma ekşisi nasıl oluyor canım
Hımm güzel olur ilk kez duydum zahmetli yapılan het şey güzel oluyor vallahiElmayi dovup suyunu sikiyorlar sonra kazanda koyulasana kadar kaynatıyorsun.
Pekmez kivamindan biraz daha koyu olunca ocaktan indiriyorsun kavanozlara koyup saklayabilirsin 2-3 sene hic bozulmadan durur. Biz eskiden cabalara koyardık basina gider parmak parmak yerdik ne guzel olurdu.
Vuuuvvv bu süper nekadara satiyoesun boyle bi bebegiEki Görüntüle 2748781
Bunu bugün bitirdim nasıl olmuş kızlar
Sende bendensin benimde yeni bir kitaplık almam gerek kitapları koyacak yer kalmadıaynı derttem bende muzdaribim, bir türlü dikkatimi toplayıp okuyamıyorum. okunacak bir ton kitabım birikti ve hala almaya devam ediyorumne kadar okuyamıyorsam da o kadar çok kitap aldım pandemi de, kargolar bana habire kitap taşıyor
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkEki Görüntüle 2748781
Bunu bugün bitirdim nasıl olmuş kızlar
Sagol canım benim teşekkür ederim 150 TL ye satıyorum canımVuuuvvv bu süper nekadara satiyoesun boyle bi bebegi
Afiyet olsun canım bugun sanki çigköfte günü olmuş menüler aynı nerdeyseMenüm
Sabah
Peynir çeşitleri yesillik acı sos 3 kuru kayısı 3 ceviz 1 ısırık kurabiye
Çay
Ara
1 elma 1 dilim portakal 2 mandalina 1 kuru incir 3 hurma
Ara
1 ısırık kurabiye 1 kupa sütlü cozulebilir kahve
Akşam
2 kaşık ıspanak 6 adet çiğköfte salata
2-3avuç kuruyemiş 3kuru kayısı
Çay
1 kupa yeşilçay
2 litre civarı su
Spor 2000 adım 50 mekik
Toplam 50 puan
Oy yavrumHayirli sabahlar , bu gece nöbetteydik ufaklik kustu durdu, dün yürüyüse gitmistik sanirim üsüttük cicugu
Allah sıkıntınızı gidersin inşallahanneyle
Zona hastalığı, ağrılı kızarıklıklar şeklinde görülen viral kaynaklı bulaşıcı bir sinir enfeksiyonudur. suçiçeği hastalığına neden olan virüs türü sinir sistemine yerleşince zona oluyor canım.
geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?