Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ya konuyu bilmiyorum ama başınız sag olsun ,gercekten zor tabi

İyi geceler.
Kızım hastaydı iki gündür memlekete hastaneye sefer ediyoruz. Gidiş geliş yapıyoruz. Diyet miyet kalmadı o yüzden haftasonu felaketti. Haftaiçi inşallah toparlanırız.
Cok gecmis olsun kuzuya

Oh maşallah

Rabbim ailesine sabır versin inşallah

İyi geceler.
Kızım hastaydı iki gündür memlekete hastaneye sefer ediyoruz. Gidiş geliş yapıyoruz. Diyet miyet kalmadı o yüzden haftasonu felaketti. Haftaiçi inşallah toparlanırız.
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin nesi var kuzucugun

Hayırlı sabahlar kızlar
Sabah tartida + çıktım ama zaten aksamdan açlık orucuna niyetlenmiştim temizleyip cumaya - gelicem inşallah
Günaydın canım cumaya güzel eksiler görürürsün sen niyetin kabul olsun tatlım

Hayırlı akşamlar sevgili takımım
Menüm
Sabah
1 mandalina
2 ceviz
Keten tohumu

Öğle
2 yumurta ile omlet
Marul

Akşam
Yoğurt lu brokoli
Kabak çorbası

Spor 3 mil lesli

moni @aeben
fatma menülerinin ve sporunun hastasıyım
maşşşallah bacım mit halt etmiş yanında.ne uçan ne kaçan
amiiin inşallah herkese
Allah yardımcınız olsun canım
kimsecikler yok mu?
mastercheff seyredip tırnak kemiriyordum
ne kadar zor Allahım ..kimse o şekilde imtihan olmasın, en zoru..Allah o anne babaya sekinet versin kalplerine ferahlık versin.dayanma gücü versin inşallah

aybenim rüyamda ben de zona olmuştum biliyor musun.başka bir vakit anlatırım

İyi geceler.
çok geçmiş olsun canım.yokluğunu farkettim ama hafta sonu dinleniyosun diye düşündüm

Allah sabır versin dayanma gücü versin anasına babasına eşine ve çocuklarına ve sizlere

Sende dikkat et kendine zona stresten tetikleniyor biliyorum hiç kolay değil ama bi yandan da hayat devam ediyor siz iyi olacaksınız ki onlara teselli verebilesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…