Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Eki Görüntüle 2748781
Bunu bugün bitirdim nasıl olmuş kızlar
harikaaaaaaaaa eline sağlık canım. sana bir tavsiyede bulunayım ama. elbise renklerini daha canlı renklerden seç. mesela kırmızı, boncuk mavisi, yeşil, sarı falan. tabi bunların tonları da çok önemli. çok göz alıcı oluyor o zaman.

60kiloyum Fulyacım yanlış anlamazsan eğer bişey soracam ben seni biz yaşlarda evli çocuklu biri sanıyordum bugün anneyle gerginlik yaşadım deyince bekar ve yaşının bizden çok daha genç olduğunu düşündüm bu yüzden merak ettim seni ama söylemek istemezsende hiç önemli değil

Bende çok severim örgü örmeyi şu an elimde oğluma ördüğüm hırka var
küçük parçaları örmek daha zevkli.bizim örgü hocamız her hafta bir bebek yeleği veya hırkası ördürdü bize çünkü büyüğü bitirmek zor.bilmediklerimizi o ördüğümüz miniklerde öğrendik.şimdi benim olmayan torunlarım için bir sürü yelek ve hırkam var

Maşallah
Ellerine sağlık
Muhteşem olmuş
Teşekkür ederim canım benim
Cok haklısın mor yaptım yeşilli yaptım bide bu renk olsun dedim ama dedigin cok dogru canlı renkler daha çekici oluyor
e karantinada nerede yürüyücez bacım Yoksa en sevdiğim yürümek

off harika bişeysosyal medya hesabın var mı?
Evet yazarım canım
Ooo eline sağlık şimdiden hazır torun ların cicileri Allah nasip etsin inşallah

Hayırlı akşamlar

Pazar menüm

Sabah
Yogurt kürü
Keçiboynuzu

Öğlen
Yş salata

Akşam
yş salata
Yr kepçe çorba

Su 1 lt

Kaynımlar da cenaze evinde böyle oldu.
moni sabah cenazeyi köye götüreceğiz. Sabah kilo bildirimi fırsatım olursa yaparım. Olmazsa bilinki uygun değildim.

evli değilim canım ben.
ben de onu soracaktım. nasıllar diye? çok zor bir durum.

Allah sabırlar versin canım

evli değilim canım ben.

ben de onu soracaktım. nasıllar diye? çok zor bir durum.
Kaynım ve eltime daha sabah söylediler vefatı.
Sırf o anları görmemek için önceki gün gitmemiştim. Ama bugun daha acı manzaralar oldu. Çoçuklar geldi kaynım ve eltimin yanına.
Elvan zona olmasında nolsun

Allah sabır versin inşallah cokk zor gerçekten dedigim gibi sen sıkıntıdan oldun kolaymı yaa cok üzücü yürek mi dayanır

çok zor.... Allah sabır versin hepinize. o anne genç yaşında 4 küçük çocukla ne yapacak. Allah yardımcıları olsun. vefat eden desen gencecik. annesi babası
İyi geceler.
Kızım hastaydı iki gündür memlekete hastaneye sefer ediyoruz. Gidiş geliş yapıyoruz. Diyet miyet kalmadı o yüzden haftasonu felaketti. Haftaiçi inşallah toparlanırız.
çok geçmiş olsun canım. nesi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…