- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Oh ellerine sağlıkGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Oyyy bayılırım
Bende seviyorum el işini karantina başladığımda amigurumi bebek yapayım dedim torunu işi ilerlettim sipariş oluyor yapıyorum satıyorum bende
MaşallahEki Görüntüle 2748781
Bunu bugün bitirdim nasıl olmuş kızlar
harikaaaaaaaaaEki Görüntüle 2748781
e karantinada nerede yürüyücez bacımSpor ne güzel maşallah ben evde yapamıyorum yaa illa yürüyüş yürüyüş
off harika bişeyEki Görüntüle 2748781
küçük parçaları örmek daha zevkli.bizim örgü hocamız her hafta bir bebek yeleği veya hırkası ördürdü bize çünkü büyüğü bitirmek zor.bilmediklerimizi o ördüğümüz miniklerde öğrendik.şimdi benim olmayan torunlarım için bir sürü yelek ve hırkam varBende çok severim örgü örmeyi şu an elimde oğluma ördüğüm hırka var
Teşekkür ederim canım benimMaşallah
Ellerine sağlık
Muhteşem olmuş
Cok haklısın mor yaptım yeşilli yaptım bide bu renk olsun dedim ama dedigin cok dogru canlı renkler daha çekici oluyorharikaaaaaaaaaeline sağlık canım. sana bir tavsiyede bulunayım ama. elbise renklerini daha canlı renklerden seç. mesela kırmızı, boncuk mavisi, yeşil, sarı falan. tabi bunların tonları da çok önemli. çok göz alıcı oluyor o zaman.
Evet yazarım canıme karantinada nerede yürüyücez bacımYoksa en sevdiğim yürümek
off harika bişeysosyal medya hesabın var mı?
Ooo eline sağlık şimdiden hazır torun ların cicileri Allah nasip etsin inşallahküçük parçaları örmek daha zevkli.bizim örgü hocamız her hafta bir bebek yeleği veya hırkası ördürdü bize çünkü büyüğü bitirmek zor.bilmediklerimizi o ördüğümüz miniklerde öğrendik.şimdi benim olmayan torunlarım için bir sürü yelek ve hırkam var
evli değilim canım ben.60kiloyum Fulyacım yanlış anlamazsan eğer bişey soracam ben seni biz yaşlarda evli çocuklu biri sanıyordum bugün anneyle gerginlik yaşadım deyince bekar ve yaşının bizden çok daha genç olduğunu düşündüm bu yüzden merak ettim seni ama söylemek istemezsende hiç önemli değil
ben de onu soracaktım. nasıllar diye? çok zor bir durum.Hayırlı akşamlar
Pazar menüm
Sabah
Yogurt kürü
Keçiboynuzu
Öğlen
Yş salata
Akşam
yş salata
Yr kepçe çorba
Su 1 lt
Kaynımlar da cenaze evinde böyle oldu.
moni sabah cenazeyi köye götüreceğiz. Sabah kilo bildirimi fırsatım olursa yaparım. Olmazsa bilinki uygun değildim.
Anladım canımevli değilim canım ben.
ben de onu soracaktım. nasıllar diye? çok zor bir durum.
Allah sabırlar versin canımHayırlı akşamlar
Pazar menüm
Sabah
Yogurt kürü
Keçiboynuzu
Öğlen
Yş salata
Akşam
yş salata
Yr kepçe çorba
Su 1 lt
Kaynımlar da cenaze evinde böyle oldu.
moni sabah cenazeyi köye götüreceğiz. Sabah kilo bildirimi fırsatım olursa yaparım. Olmazsa bilinki uygun değildim.
Ben uyumaya kaçar uyku bastırdıkimsecikler yok mu?
Kaynım ve eltime daha sabah söylediler vefatı.evli değilim canım ben.
ben de onu soracaktım. nasıllar diye? çok zor bir durum.
Allah sabır versin inşallah cokk zor gerçekten dedigim gibi sen sıkıntıdan oldun kolaymı yaa cok üzücü yürek mi dayanırKaynım ve eltime daha sabah söylediler vefatı.
Sırf o anları görmemek için önceki gün gitmemiştim. Ama bugun daha acı manzaralar oldu. Çoçuklar geldi kaynım ve eltimin yanına.
Elvan zona olmasında nolsun
çok zor.... Allah sabır versin hepinize. o anne genç yaşında 4 küçük çocukla ne yapacak. Allah yardımcıları olsun. vefat eden desen gencecik. annesi babasıKaynım ve eltime daha sabah söylediler vefatı.
Sırf o anları görmemek için önceki gün gitmemiştim. Ama bugun daha acı manzaralar oldu. Çoçuklar geldi kaynım ve eltimin yanına.
Elvan zona olmasında nolsun
çok geçmiş olsun canım. nesi var?İyi geceler.
Kızım hastaydı iki gündür memlekete hastaneye sefer ediyoruz. Gidiş geliş yapıyoruz. Diyet miyet kalmadı o yüzden haftasonu felaketti. Haftaiçi inşallah toparlanırız.
Aa geçmiş olsun canım nesi var. Insallah cabucak toparlanır yavrucak.İyi geceler.
Kızım hastaydı iki gündür memlekete hastaneye sefer ediyoruz. Gidiş geliş yapıyoruz. Diyet miyet kalmadı o yüzden haftasonu felaketti. Haftaiçi inşallah toparlanırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?