resimlerini çekerim bugünörgü güzel de ördüklerinin bir işe yaraması lazım. kullanacağım birşey yok. zamanında bilmem kaç tane şal örmüştüm. hırka, atkı falan. hiçbirini kullanmıyorum. verdim hatta. zaten kiloluyken el örgüsü daha da şişman gösteriyor. bebek, çocuk örgüsü de kime örücem. yoksa örgü güzel bir uğraş. severim aslında.
bir de zaten çalıştığım için zaman kısıtlı. kitap okumak daha iyi gelecek bana. uzun ara verdim çünkü. evet canım pandemi alt üst etti herşeyi
güzel oluyor ama gerçekten. ekmek yemek de aynı şey ki. fazla olmama kaydıyla dürüm bence makul.
ben almıyorum. çünkü evde koyacak yer kalmadı. eskilerden bir kısmını verdim zaten yeğenime, çevreye, arkadaşlara falan. okuyup bir daha okumayacaklarımı da.
elimde çok okunmamış kitap var. roman, kişisel gelişim, din, psikoloji, sağlık kitapları. yani anlayacağın çeşit çeşit.
okuyup ya da aldığın güzel kitaplar neler var bana isim verir misin?
moniii moniiii bu hafta kilo ver moniiii
yoksa elimden çekeceğin var moniii
ensendeyim moniiii
Teşekkür ederim canım sagolyaa çok güzell eline sağlık
yetmeeeezz
geçen etap 500grm verdim ya gızz aaa
Ayyyy canim benimyeni gordum mesaji
Uyumadiysan gel bu aksam.ben sana ikram edeyim☺
Çok geçmiş olsun canımİyi geceler.
Kızım hastaydı iki gündür memlekete hastaneye sefer ediyoruz. Gidiş geliş yapıyoruz. Diyet miyet kalmadı o yüzden haftasonu felaketti. Haftaiçi inşallah toparlanırız.
çok üzüldüm. Rabbim şifa versin canım. moral bozuk olunca birşey yapılmıyor.moni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
Gecmis olsun canım rabbim şifa versin inşallah..moni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
O süpersincanlarım cuma günü olan kilomdan -700 gr aşağıdayım.cumaya Allah kerim
Hoş gelmiş 6 lar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?