- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Rabbim şifa versin inşallahmoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
Rabbim acil şifa versin insallah korktugunuza ugratmasinmoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
Üzüldüm canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahmoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Çok üzüldüm canım. Rabbim acil şifalar versinmoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Cok gecmis olsun ,Allah şifa versin insallahmoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
çok üzüldüm. Rabbim şifa versin canım. moral bozuk olunca birşey yapılmıyor.
Gecmis olsun canım rabbim şifa versin inşallah..
Rabbim şifa versin inşallah
Rabbim acil şifa versin insallah korktugunuza ugratmasin
Üzüldüm canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Çok üzüldüm canım. Rabbim acil şifalar versin
Cok gecmis olsun ,Allah şifa versin insallah
bu ikinci metastazı değil mi sara? ben öyle hatırlıyorum.Çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var
Haziran ayında küçük bir kitle tespit edilmişti metastaz şüphesiyle üç aylık kontrollere takipte kalalım demişti doktorlar geçen hafta çekilen pet ct sonucu bugün çıktı ki metastaz netleşti yeniden kemoterapi süreci başlıyorbu ikinci metastazı değil mi sara? ben öyle hatırlıyorum.
Allah yardımcınız olsun canım.Haziran ayında küçük bir kitle tespit edilmişti metastaz şüphesiyle üç aylık kontrollere takipte kalalım demişti doktorlar geçen hafta çekilen pet ct sonucu bugün çıktı ki metastaz netleşti yeniden kemoterapi süreci başlıyor
Allah yardimciniz olsun canım. Ben babamı kaybettim pankreas ca dan 5 sene oldu yaklaşık. Hemde onkolojide çalışıyorum zor ve yıpratıcı bir süreç rabbim şifa versin inşallah.Haziran ayında küçük bir kitle tespit edilmişti metastaz şüphesiyle üç aylık kontrollere takipte kalalım demişti doktorlar geçen hafta çekilen pet ct sonucu bugün çıktı ki metastaz netleşti yeniden kemoterapi süreci başlıyor
Allah sifa versin ,korktugunuza ugratmasin canimHaziran ayında küçük bir kitle tespit edilmişti metastaz şüphesiyle üç aylık kontrollere takipte kalalım demişti doktorlar geçen hafta çekilen pet ct sonucu bugün çıktı ki metastaz netleşti yeniden kemoterapi süreci başlıyor
Epeydir benim canım da istiyoryalnız eve kestane almıştım. karboyu ayarlayıp gün içinde karbo tüketmeyip karbo hakkımı ondan kullanabilirim. tabi bir kase yemeyeceğim. çünkü sadece kışın çıkıyor. hem de besin değeri yüksek.
bu açıklamayı, sonra niye kestane aldın yedin demeyin diye yaptım.
Rabbim rahmet eylesinAllah yardimciniz olsun canım. Ben babamı kaybettim pankreas ca dan 5 sene oldu yaklaşık. Hemde onkolojide çalışıyorum zor ve yıpratıcı bir süreç rabbim şifa versin inşallah.
biz bu sene ilk aldık. gördüm ama fiyatları çok yüksekti. o kadar da değil artık abartmışlar dedim almadım.Epeydir benim canım da istiyor
Bir türlü alıp yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?