Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Rabbim şifa versin inşallah

Rabbim acil şifa versin insallah korktugunuza ugratmasin

kendime cumaya kadar süre verdim. 1 ocakla beraber belki ben de doğrudan aralıklı oruca geçebilirim. şimdi de öğle-akşam yiyorum ama aralarım çok dağınık. düzensizim. dolayısıyla insülin sürekli faaliyette.
karboyu minimum tüketeceğim inşallah. sabırla yapmam gerekli. çünkü şu an sanırım regl öncesi olduğum için, hem insülinim yüksek olduğu için, hem de pasif stresten canım çok tatlı istiyor. tatlı yiyince de devamı geliyor.
karbonhidrat alımında çikolata, pilav yememeye özen gösteririm. salata içine az miktarda makarna, bulgur falan olabilir. salata içine konunca ya da wok tavada yapılan et sebze sotelerin içine konulduğunda az tüketiyorum. siyez unundan ekmek yapacağım. onu da küçük parçalar halinde yiyorum. wasa var. onu da az tüketebiliyorum.

öyle yani. hadi bakalım....

Üzüldüm canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim
Kusma, halsizlik ve iştahsızlık nedeniyle götürdük doktora. Hiçbir şey yiyemiyordu yediği içtiğini de kusuyordu. Bu akşam tekrar kan verecek bazı değerlerde sıkıntı varmış. Uzun süredir aç susuz kaldığından da olbilirmiş ama yine de tekrar tahlil yapılsın emin olalım dedi doktor. Gece acile götürüp yaptıracağız.
kendisi iyi şimdi yemesi içmesi eskisine döndü, kusmaları durdu. Hareketleri normalleşti. Üç günde üçÜncü kez hastaneye gidip Test yaptırmuş olacağız o zor işte. İnşallah bir şeyi yoktur da

Çok üzüldüm canım. Rabbim acil şifalar versin

Cok gecmis olsun ,Allah şifa versin insallah

yalnız eve kestane almıştım. karboyu ayarlayıp gün içinde karbo tüketmeyip karbo hakkımı ondan kullanabilirim. tabi bir kase yemeyeceğim. çünkü sadece kışın çıkıyor. hem de besin değeri yüksek.
bu açıklamayı, sonra niye kestane aldın yedin demeyin diye yaptım.

Bugun menum belli onu da yazayim:)bu hafta insallah sizlerle cok dikkat ederek ilerlemek 77 yi gormek istiyorum
Sabah:1 salatalik
1ince dilim ekmek
3 cherry domates
3 zeytin
1 hurma
Yarim haslanmis yumurta
1 ince dilim kaşar peyniri
Ögle: 1tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Aksam: 1kase mercimek corbasi
1kase yogurt

çok üzüldüm. Rabbim şifa versin canım. moral bozuk olunca birşey yapılmıyor.

Gecmis olsun canım rabbim şifa versin inşallah..

Rabbim şifa versin inşallah

Rabbim acil şifa versin insallah korktugunuza ugratmasin

Üzüldüm canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah

Çok üzüldüm canım. Rabbim acil şifalar versin

Cok gecmis olsun ,Allah şifa versin insallah

Çok sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun dualarınıza ihtiyacımız var

bu ikinci metastazı değil mi sara? ben öyle hatırlıyorum.
Haziran ayında küçük bir kitle tespit edilmişti metastaz şüphesiyle üç aylık kontrollere takipte kalalım demişti doktorlar geçen hafta çekilen pet ct sonucu bugün çıktı ki metastaz netleşti yeniden kemoterapi süreci başlıyor

Allah yardımcınız olsun canım.

Allah yardimciniz olsun canım. Ben babamı kaybettim pankreas ca dan 5 sene oldu yaklaşık. Hemde onkolojide çalışıyorum zor ve yıpratıcı bir süreç rabbim şifa versin inşallah.

Allah sifa versin ,korktugunuza ugratmasin canim

Epeydir benim canım da istiyor
Bir türlü alıp yapamadım

Epeydir benim canım da istiyor
Bir türlü alıp yapamadım
biz bu sene ilk aldık. gördüm ama fiyatları çok yüksekti. o kadar da değil artık abartmışlar dedim almadım.
geçen cuma aldım. ben de çok severim normalde. hele bir de tatlı kestane oldu mu şahane oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…