tamam canım, Allah sabırlar versinHayırlı akşamlar
Pazar menüm
Sabah
Yogurt kürü
Keçiboynuzu
Öğlen
Yş salata
Akşam
yş salata
Yr kepçe çorba
Su 1 lt
Kaynımlar da cenaze evinde böyle oldu.
moni sabah cenazeyi köye götüreceğiz. Sabah kilo bildirimi fırsatım olursa yaparım. Olmazsa bilinki uygun değildim.
geçmiş olsun canım daha iyidir inşallahİyi geceler.
Kızım hastaydı iki gündür memlekete hastaneye sefer ediyoruz. Gidiş geliş yapıyoruz. Diyet miyet kalmadı o yüzden haftasonu felaketti. Haftaiçi inşallah toparlanırız.
geçmiş olsun saram anneciğine acil şifalar diliyorummoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
Aaa çok iyiymiş illa evdekilerle çerez çikolata yenir
01.01.2021/ 707.ETAP hakkında resmi duyurudur;
- Yılbaşı kutlayacak üyelerimiz var ise isterlerse Perşembe gününden fotoğraf çekip takım sayfamızda paylaşabilirler, kutlamayacak üyeler yine eski düzende cuma günü paylaşım yapabilirler.
Teşekkür ederim canım benim Amin inşallah bu günlerde geçecekgeçmiş olsun saram anneciğine acil şifalar diliyorum
Amin canım sağolasınAllah sifa versin ,korktugunuza ugratmasin canim
Amin canım sağolasınAllah yardımcınız olsun canım.
Başınız sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederimAllah yardimciniz olsun canım. Ben babamı kaybettim pankreas ca dan 5 sene oldu yaklaşık. Hemde onkolojide çalışıyorum zor ve yıpratıcı bir süreç rabbim şifa versin inşallah.
saracım çok üzüldümmoni kaptanım bu hafta çok dikkat etmeye çalışacam cuma günü güzel bir eksiyle gelirsem 65 i beklemeden mezun olmak istiyorum çünküüüüü
Az önce aldığım bir haberle sarıldım annemin hastalığı nüksetmiş karaciğer metastazı olmuş moralim çok bozuk bu moralle diyete devam edemem snnemin yanında hastanede olacam zaten
vayybugünkü menüm
sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, domates, yeşil biber, ceviz
akşam: iki kepçe çorba, ıspanak, yoğurt
su:2 litre
spor: 10 bin adım (100 puan )
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| + | +45 | +250 | + | |||
| - | - | m | ||||
| +150 | +100 | +50 | ||||
| + | + | + | ||||
| - | - | - | ||||
| - | + | +150 | +100 | |||
| + | + | + | ||||
F Fatimatuz_Zehra | +80 | + | +100 | +70 | |||
| - | +150 | + | ||||
| +130 | + | + | +60 | |||
| + | - | +40 | ||||
| +110 | + | + | ||||
| - | - | - | ||||
@ re k l am | + | + | + | ||||
| + | +90 | +90 | + | |||
2 2tatliannesi | m | + | + | + | |||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?